vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ESTEL. bi kere dick yazdim diye mesajimi sildi, o zamandan beri sinirliyim kendisine.
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 vaniLLe said: ESTEL. bi kere dick yazdim diye mesajimi sildi, o zamandan beri sinirliyim kendisine.dick banlanma sebebi
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Werewolf said: hangi moddan neden nefret ettiğimize dair bi liste yaparsak oylar daha etkili kullanılacaktır, hadi beyler bileğinize kuvvet Hiç biri umrumuzda deilse peki?
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 futbol bölümünden beni banlayan kim bilmediğim için oyumu veremedim
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 asıl ilginç olan dasaa ya verilmemesi :D
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ne kötülüğümü gördünüz nan insafsızlar!
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 wastyrx said: Werewolf said: hangi moddan neden nefret ettiğimize dair bi liste yaparsak oylar daha etkili kullanılacaktır, hadi beyler bileğinize kuvvet Hiç biri umrumuzda deilse peki? ne işin var o zaman birader bu topicte, manyak mısın?
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 HER MOD İÇİN AYRI ANKET AÇILSIN AYRI AYRI KÖTÜLEYELİM DATMİN OLAMIYORUZ
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Estel_Anorien said: ne kötülüğümü gördünüz nan insafsızlar! Ne iyiliğini gördük? İnsan olarak yetersiz birisin, modluğun mazallah.
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 süper lan, commercial bi forum olsak adamlar çaktırmadan kim product oriented kim staff oriented blabla ortaya çıkarırdı
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Werewolf said: wastyrx said: Werewolf said: hangi moddan neden nefret ettiğimize dair bi liste yaparsak oylar daha etkili kullanılacaktır, hadi beyler bileğinize kuvvet Hiç biri umrumuzda deilse peki? ne işin var o zaman birader bu topicte, manyak mısın? beyenmiyosan yazma yiaaaaaaaa.
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 organize olup yönetimi devirelim bu düzen böyle devam etmemeli
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 vaniLLe said: Werewolf said: wastyrx said: Werewolf said: hangi moddan neden nefret ettiğimize dair bi liste yaparsak oylar daha etkili kullanılacaktır, hadi beyler bileğinize kuvvet Hiç biri umrumuzda deilse peki? ne işin var o zaman birader bu topicte, manyak mısın? beyenmiyosan yazma yiaaaaaaaa. .................
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Werewolf said: vaniLLe said: Werewolf said: wastyrx said: Werewolf said: hangi moddan neden nefret ettiğimize dair bi liste yaparsak oylar daha etkili kullanılacaktır, hadi beyler bileğinize kuvvet Hiç biri umrumuzda deilse peki? ne işin var o zaman birader bu topicte, manyak mısın? beyenmiyosan yazma yiaaaaaaaa. ................. Çelik ayna da gelse tam olacakmış Nil.
Öne çıkan mesajlar