Griswold Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Niye yokum lan ben? Ayıp bu yaptığınız. Ne iyiliğimi gördünüz arkadaşım.
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 kermit ve kaan'a oy vermissiniz sakasina da bana oy veren 15 kisiye kafam girsin simdiden sdhdf. Ayrica amzo yazan arkadasa da selamlar olsun, ilk firsatta kendisini toz kivamina getirecegim.
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 KESİNLİKLE SAM yazılarını hiç anlamıyorum yarısında ingilizce terimler kullanıyor.
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 en kötü mod listesinde bile bulunmadığıma göre en iyi mod benim LOSERS!!! kendimi Diğer bölümünden saymıyorum. hıh
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 listeye giremeyenler fazlasıyla silik olduklarından dolayı giremedikleri varsayımıyla hareket etsinler lütfen, forumda iyi mod diye bişi yok atın o saçma fikri kafanızdan.
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 lol üyelerin modlara silik demesi ilginçmiş. kıstas belirlemeden iyi-kötü demek de ilginçmiş. garbage da ekekekekeke diye geyiğe bağlamadığı için modlara silik demek daha da ilginçmiş. edit: daha da ilginci iyi mod - kötü mod kavramının silik olup olmamakla bağlantılı olması.
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 kermiti kötülemek içi,n multi acc. alanlar banlansın başka bir açıklaması olamaz
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 MrLevie said: lol üyelerin modlara silik demesi ilginçmiş. kıstas belirlemeden iyi-kötü demek de ilginçmiş. garbage da ekekekekeke diye geyiğe bağlamadığı için modlara silik demek daha da ilginçmiş. edit: daha da ilginci iyi mod - kötü mod kavramının silik olup olmamakla bağlantılı olması. bi tanecik cümleden söylemediğim ima etmediğim 20 şeyi çıkarmayı nasıl başardın, tebrik ediyorum.
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 topicin açılışı ve söylenenler yeterli oldu.
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 hepsi emir kulu günahtır üstlerine gitmeyin
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 tamam tamam sana ayrı anket açıcam en iyi mod diye, tek seçenek de sen olucaksın. ayrıca koca topicte geyik yapıldığını anlamamayı bi tek sen başarabilmişsin, hLL.
Holy Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 no powerups ilk çıktığında öyle oyun kuruyodu nooblar ya
Öne çıkan mesajlar