moriQ Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 said: Başarılı FPS serilerinden F.E.A.R. devam kararı aldı. Warner Bros.'dan yapılan açıklamaya göre yeni F.E.A.R. oyununu Day 1 Studios geliştirecek. Bu şirket, daha önce F.E.A.R. oyunlarının konsol sürümlerini hazırlamıştı. Yani bu kez işin içinde Monolith yok. Bu yeni yapımda Alma geri dönüyor, ama bu kez yalnız değil; her biri güçlü 2 oğluyla dönüyor. İlk bilgilere göre, oyunda co-op oynanış da olacak. F.E.A.R. 3, PC, PS3 ve X360 platformları için geliştiriliyor. Çıkış tarihi henüz belli değil. http://www.youtube.com/watch?v=Hfl_puW9YPM helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Trailerı beğenmedim, kan falan yok, çok sahte durmuş. Konu süper gibi çünkü Fettel, Point Man ve de muhtemelen Becket aynı oyunda olacak. Öte yandan Monolith'in yapmıyor olması büyük bir eksi olabilir. Co-op'u kotarırlarsa inanılmaz iyi olur. Özenle korsan oynayacağım. 2. oyuna verdiğim paraya saysınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Alma daha ne yapacak yahu, dünyayı mı patlatacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 PH3AR MY L33T SKILLZ! http://www.gametrailers.com/video/debut-trailer-f-3-a-r/64335 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 ben hiçbi zaman anlamadım fear 1 çıktığında oynadım bitirdim. sonra bissürü fear çıktı böyle iki ayağında. biri başka firma biri başka firma flndı sanki öle bişiler olmuştu noldu? konudan da zerre haberim yok ha. 1'i oynadım bitirdim hatırlıom sonunu fln ama hiç bilmiorum naptık noldu da öle oldu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Yeni haberler yok mu oyunla ilgili? gameplay videoları dolanıyor ortalıkta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 FEAR serisinin hastası olan biri olarak yazıyorum, dost acı söylermiş, bu oyun bok gibi olacak. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Black-ice said: ben hiçbi zaman anlamadım fear 1 çıktığında oynadım bitirdim. sonra bissürü fear çıktı böyle iki ayağında. biri başka firma biri başka firma flndı sanki öle bişiler olmuştu noldu? konudan da zerre haberim yok ha. 1'i oynadım bitirdim hatırlıom sonunu fln ama hiç bilmiorum naptık noldu da öle oldu:Daynen :) çokta tırsmıştım oynarken bitirememiştim.sonra diğer oyunlarını oynayayım felan dedim baktım siteler dergiler hep düşük puan vermiş bulaşmamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 İkinci oyun çok güzeldi. Umarım çıtayı daha yükseğe taşırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 ben sadece 1. oyunu ve sonrasında çıkan ek paket mi neyse onu oynamıştım. sonra oynamadım bi kaç tane çıktı. bunlardan hangisi oynanır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=OvUBcEJjj4A&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 kozalak said: ben sadece 1. oyunu ve sonrasında çıkan ek paket mi neyse onu oynamıştım. sonra oynamadım bi kaç tane çıktı. bunlardan hangisi oynanır? Ben ek paketleri hiç oynamadım çünkü previewlarda çok kötü yorumlar alıyordu. Sonradan oyuncular da genel olarak beğenmedi. Taşeron yaptırmışlardı. FEAR 2 oyna. 2. oyun yani FEAR 2, ilk oyundan daha iyi bir oyun. En azından singleplayer olarak öyle. Atmosferi, gerilimi, hikayesi, oynanışı daha başarılı. Sorunu biraz konsol port olması ama rahatsız edecek kadar olduğunu düşünmüyorum. Mouse kontrolü falan rahatsız etmiyor yani ancak port olması grafikleri engellemiş. Engellemiş yazdım çünkü kesinlikle kötü değil. İlk oyun PC grafiklerini ileri götüren, bilgisayar kastıran birşeydi, o yüzden Monolith'den benzer bir beklenti vardı. 3. oyunu yine taşeron yaptırıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 hangi fear 2 peki? bende bi reborn var bir de project origin var. bunlardan biri mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 project origin.. oyna pişman olmazsın. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 kuralım bakalım sdf. residen evil 5 kurmuştum ama oynayasım gelmiyo pek nedense... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 fear 3'te korkmuyacağımıza, korkunun kendisi olacağımıza dair bir his var içimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 alma mı olacaz diyosun yani sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 yok alma olmuycaz da adama baksana maşallah alma gibi takılıyor ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=zYTq-6GPVfs&feature=player_embedded naysssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=H7ZhL1i1TMo şarkı gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Oyun birazcık aksiyona kaydığı için çöp olucak bu arada şarkının adı nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 oyun direct2drive da 67-68 lira, steamden daha ucuz ayrıca steamworks olması lazım ama ona da emin olamadım direct2driveda 3rd party download required yazıyo ama steamle alakalı bişey de yazmıyo, eğer dediğim gibiyse oradan alıcam da, var mı bir bilgisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=_PvLyJu9-6E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Sereglin said: http://www.youtube.com/watch?v=_PvLyJu9-6E Hocam bulmuştum zaten 2gün geçmiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Revangelis said: oyun direct2drive da 67-68 lira, steamden daha ucuz ayrıca steamworks olması lazım ama ona da emin olamadım direct2driveda 3rd party download required yazıyo ama steamle alakalı bişey de yazmıyo, eğer dediğim gibiyse oradan alıcam da, var mı bir bilgisi olan? merak eden varsa direct2drive a sordum drm steammiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar