Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paradox'un sitesinde de 18inde çıkacak yazıyor. Büyük ihtimalle değişmez herhalde. Cleric desteği oyunu çok değiştiriyor valla. Upgradelerle tadından yenmiyorlar artı tapınakçılığada terfi ettirebiliyorsunuz. Vampirlerede şu ana kadar bulduğum en güzel çözüm cleric destekli dwarflar. Sayıları çok değilse bende karışıp cüceye heal atıyorum arada. Anca öyle iniyorlar. Yuvaları acilen temizlemek en güzel taktik. Görevde zaman limiti olduğundan wizard ve tapınakları çok fazla inceleyemedim, belimi doğrultana kadar görev bitiyor =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 bu arada cok değilnedik ama oyun komik baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 iyi anlamda mı komik yoksa kötü anlamda mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 iyi anlamda, şapşal şapşal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 oyun malum yerlerde bakma... Majesty 2 The Fantasy Kingdom Sim-SKIDROW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 İyi paylaşım dostum (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Olmus bence oyun. Direk ilk oyundaki havayi veriyor oynarken. I'm meelllttinng sesi tam olmamis ama :) Demo icin zor bolum secildigi konusunda katiliyorum, guzel olmus oyun da muhtemelen bu zorluk derecesini normalde Prestige Class larla falan geciyoruz galiba.. Belirli bir leveldan sonra Ranger i Beastmaster falan yapiyoruz diye gordum cunku. Hos olacak bence oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Taaeex koletktaaaar da olmamıs mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Evet ya o da olmamis.. O nezleli konusma gitmis direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 dal kavuk duruyo allahtan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Sadece istediğimiz tür birimlerin saldırmasını nasıl sağlarız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Sağlayamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Bir kule yıkma bölümünde, kuleler çok yüksek magic dmgı veriyor ve ne kadar para koysam da cüceler gitmiyor. 2. tier bölümlerde, kalenin etrafında wizard statuelar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Dur abi naptın daha ev gidicez, oyunu alıcaz, indiricez, oynıcaz, tier 2 ye gelip cevap vericez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Sanırım partiler leaderlarına göre özellik alıyorlar. Eğer doğru anladıysam, çok güzel bir özellik olmuş. Elfler grubu hızlandırıyor, roguelar para göz yapıyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 1gb az olmamış mı biraz oyun için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Çok az aslında. Ya beta versiyonu falan ya da oyun baya kısa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 aa çıkmış yaw, sölesenize be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 3 görev oynadım bazı seslendirmeler, bir iki de kamera bugı gördüm şimdiye kadar ama onun dışında OLMUŞ!!! olmuş lan majesty oynuyorum resmen aheah çok mutluyum(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Öeh oyun çıkmışta insanlar tier 2ye gelmişlerde takılmışlar bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 bı oynıyamaıdm hala inmiyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Fighterlar knockback yemezken, fighterdan convert edilen barbarların knockback yemesi garip geldi. Ancak, oyun en az Majesty kadar güzel olmuş bence. Zor olması iyi, ea oyunları gibi 6 yaşındaki çocukların 3 saatte bitirebileceği bir oyun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 bu arada üretici şirket 1c company, geçen aylarda forumda hayli övdüğüm 7.62 high caliber'i de yapmıştı. şimdi hatırladım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 sam açıkça ben 1c company logosunu görünce korktum, 7.62 high caliber'i hiç becerememiştim (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Ben de diyorum ne kulesi ne magici ne barbariani. oyun cikmis, ben hala demo da takiliyormusum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar