Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Majesty 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Paradox'un sitesinde de 18inde çıkacak yazıyor. Büyük ihtimalle değişmez herhalde.

Cleric desteği oyunu çok değiştiriyor valla. Upgradelerle tadından yenmiyorlar artı tapınakçılığada terfi ettirebiliyorsunuz. Vampirlerede şu ana kadar bulduğum en güzel çözüm cleric destekli dwarflar. Sayıları çok değilse bende karışıp cüceye heal atıyorum arada. Anca öyle iniyorlar. Yuvaları acilen temizlemek en güzel taktik.

Görevde zaman limiti olduğundan wizard ve tapınakları çok fazla inceleyemedim, belimi doğrultana kadar görev bitiyor =(
Mesaj tarihi:
Olmus bence oyun. Direk ilk oyundaki havayi veriyor oynarken.

I'm meelllttinng sesi tam olmamis ama :)

Demo icin zor bolum secildigi konusunda katiliyorum, guzel olmus oyun da muhtemelen bu zorluk derecesini normalde Prestige Class larla falan geciyoruz galiba.. Belirli bir leveldan sonra Ranger i Beastmaster falan yapiyoruz diye gordum cunku.

Hos olacak bence oyun.
Mesaj tarihi:
Bir kule yıkma bölümünde, kuleler çok yüksek magic dmgı veriyor ve ne kadar para koysam da cüceler gitmiyor. 2. tier bölümlerde, kalenin etrafında wizard statuelar var.
Mesaj tarihi:
Sanırım partiler leaderlarına göre özellik alıyorlar. Eğer doğru anladıysam, çok güzel bir özellik olmuş. Elfler grubu hızlandırıyor, roguelar para göz yapıyor vs.
Mesaj tarihi:
Fighterlar knockback yemezken, fighterdan convert edilen barbarların knockback yemesi garip geldi. Ancak, oyun en az Majesty kadar güzel olmuş bence. Zor olması iyi, ea oyunları gibi 6 yaşındaki çocukların 3 saatte bitirebileceği bir oyun değil.
Mesaj tarihi:
bu arada üretici şirket 1c company, geçen aylarda forumda hayli övdüğüm 7.62 high caliber'i de yapmıştı. şimdi hatırladım. :)
  • Yeni Oluştur...