Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Majesty 2

Sam

Öne çıkan mesajlar

fenris said:

wizard ın son büyüsü yine aoe ydi sanırım. gerçi evet eskiye göre bende pek tutmadım. teleport olsa tatlı olurdu.

elf ile aynı gruba koyun. teleport gibin hareket etyo. gerçi elfle kimi aynı gruba koysanız öyle olyo.

abi bişisi yok o iskelet kralının nasil zorlandin anlamadim şey daha zor ayna kırmali bölüm
Sosyal ağlarda paylaş

abi şu anda kafayı yemek üzereyim. Skeleton king den sonraki bölümdeyim, hani şu iki krallığın arasında kaldığımız. ulan her türlü denedim. alt taraftakiler palayı bastı mı benimkiler flee yapıyo (full güçteyken) ve de kalıyolar öyle içerde (bakıyorum binanın içinde fleeing yazıyo üstlerinde). blacksmith ten zırhlarını geliştiriyorum, yok; 22 lik hero çıkartıyorum, yok... Anca defans bayrağı asıcaksın kulelere, o zaman savunuyolar paragöz pzmngler. bi tarafa astınmı da diğer taraf gg oluyo. yani resmen delirdim şu anda. bu bölüme kadar süper ayarlamışlar la zorluğu diyodum, ama bu bölümde sıçtı oyun. Skeleton King de zorlandım mesela ama zorlanmak değil abi bu dediğim resmen bug gibi bişi. eğer pala ya karşı bişi yapamıcaksam (ki defans bayrağı asınca dağıtıyorum rogue+archer kombinasyonuyla) ne anladım ben bu işten?

Oyunu bitirenler böyle bi sorun yaşadılar mı, yaşadılarsa nasıl aştılar bi zahmet anlatıversinler, kurdeşen döktüm resmen, offf!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Skeleton king bölümünde öncelikle çevre küçük lairleri yıkın, ve 1-2 trading postu açın. Ardından haritanın en sol üst köşesine explore flag koyup questin ilerlemesini sağlayın, skeleton king yalnız başına dolaşmaya başlayacak.2 tane holy groundu da açın kuzey ve batıdaki. Agrela tapınağını kesin yapın, diğeri çok da önemli değil. Sonra agrela clericlerini gruba koyun ve en az lvl>5 olmalarını sağlayın.Zamanından tam emin değilim ama 50. günden sonra skeleton king şehre yönelip kuzeydeki trading posta saldıracak. O zamana kadar herolarınız biraz kasmışsa(kasmaları için skeleton king haritada diğer yöndeyken lairleri yıktırın) gruplara son savaşta tek yapmanız gereken heal ve bazen de resurrect oluyor o kadar...Tabi priestlerin son savaşta ölmemesine dikkat edin.Bir de warriorun slow veren saldırısı(maiming shot tı sanırım ismi) çok önemli,mutlaka öğretin.
Sosyal ağlarda paylaş

Hazır yüksek level'lı, itemlı adamlar oluyorlar.

Olayları bu =)

Ha, +20 lvl bir Rogue yada Ranger'da seçebilirsin Lord olarak. Böylece bölüm başında direkt lords Hall diker, çıkartırsın ranger yada Rogue Lord, böylece seni baya idare edecek bir hero olur 2-3k altına.
Sosyal ağlarda paylaş

ohhh sonunda geçtim pretenders to throne mudur nedir:) Başka zorlanan olursa benim taktiğim şu oldu:

Önce kuleleri diktim üst ve alta elemanların geldiği yere. bi rogue bi de archer's guild yaptım. sonra aşağıdaki trade post u aldım. ardından blacksmith, castle lvl 2 ve ardından dwarf settlement. bundan sonra kulelerin yerini dwarf towerlar alıyo. dwarf tower ları diktiniz mi üst tarafta no problem, gelemiyolar zaten. alt tarafta çok gaza gelip bi düzine pala yolluyo bazen, onlarda ben sağda solda oyalanırken yıktılar iki üç kere kuleleri (zaten göz önünde olunca yıkılması imkansız, dwarf settlement tan gelen bina tamir büyüsüyle). sonra önümüzde 2 seçenek var. birincisi, lord ların içinde blade master varsa oradan, lord lardan yoksa castle ı lvl 3 yapıp, sonra blade master ın çıktığı temple dan yapıp warrior ları blade master a upgrade ediyoruz. Ha tabi diğer temple heroları da iş yapar ama blade master cidden dağıtıyor ortalığı girdi mi. ondan sonra da işte vereceksiniz bellerine odunu:)
Sosyal ağlarda paylaş

oyun çok çabuk bitti ek paket felan çıkarsalar diye umut ediyorum wizardların içine etmişler hem ses bazında gitmiş hem işlev bazında gitmiş oyun boyunca sadece bir bölümde lazım olduğu için wizard guild diktim bir daha da ihtiyaç duymadım.Party sistemi şahane olmuş,elfer imba olurken dwarfların en önemli özelliği bina tamir etmeyi kaldırmışlar çok pis kinlendim bu konuda birde dwarf guild ile elf guild i bir arada dikiyoruz ve aynı party de hem elf hem dwarf hiç kavga etmeden olabiliyor ? bunu acil patchlemeleri lazım diye düşünüyorum krypta priestleri ve paladinler içinde aynı şey geçerli.Birde son bölüm 15 dakika sürdü istediğim kadar sprit of king summonladım sanırım bug var.Gnome lar yok örümböcekler orclar goblinler yok.Oynanış çok rahat güzel müzikler fena değil atmosfer yine harika bir çok yenilik eklenirse çok şahane olur ama şu hali ile yetersiz bir oyun
Sosyal ağlarda paylaş

fenris said:

eh save alamıyorum, inanılmaz uzun sürüyor. tam bölüm bitecekken de oyun çöküyor. patch çıkmadan devam edemeyeceğim.

bazen save olayi bende de acayip uzun süryodu.bazen de 2 saniye sürmüyordu. donanımla alakasi yok.

şey de çökyordu hep ben de 2-3 kez save alarak aştim ama o bossu bu mirrorli bölüm var ya evet o
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...