Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Majesty 2

Sam

Öne çıkan mesajlar

Şöyle izah edeyim kısaca;

Önce Hero'ların çıkacağı binaları yapıyoruz ve Hero'ları üretiyoruz.

Fakat bu Hero'ların direkt kontrolü bizde değil. Onlar kafalarına göre takılıyor.

Onlara bir iş yaptırıtmak için (bir alanın keşfi, belli bir noktanın savunması, bir canavarın öldürülmesi vs.) oraya bir bayrak dikip iş için bir miktar ödül parası koyuyoruz.

Herolarda o parayı kazanmak için işe gidiyorlar yada parayı yetersiz bulurlarsa gitmiyorlar vs.

Pek alışıldık bir tarza sahip değil oyun ama baya zevklidir.
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:

simdi gectim, hemen hall of heroes dikip market ve bi sure kule dikip 3 tane lvl 25 hero cikarmayi bekledim, sonra hemen paladine farmladim, 4 paladin ve 3 lvl 25 heroyla anneleri yargiladim sdfg.

Eet bununla cok kolay oluyo oyun .
biraz easy ye kaciyo bu yontemle. E bi lvl 25 rogue 1500 fln. Kim birsey yapabilirki oyun basi ? Kralada cok üzüldüm ya ferhat&şirin geldi aklima
Sosyal ağlarda paylaş

hero cagirma yontemi iyi hosta oyun basinda lvl20 heromu cikarmam icin gereken paraya minik capli bir ordu kuruyorum zaten

hero gelincede tek mobla ugrasiyor, hemen kasaba yanindaki lair a koydugum 500 luk flagi begenmiyor o mal mal gezerken salak sulak fareler yiyip bitiriyor

sevmedim eski hero ile baslama isini

ranger rogue market health&mana potion
hemen pesinden cleric warrior

sonra pazar icin wizard guild koyuyorum anca, elflerden biel sonra wizard bastigimdan paso Immm MEeeeeeeeeeeelting :'((((((( diye zirlayip geberiyorlar peh, sinir oldum paso wizard zirlamasi duymaktan

bide ilerde para harciycak yer kalmayinca kendilerini donatsinlar diye son darbeyi vurmadan palace a absurd miktarda prtotect flag i cakiyorumki herolar zengin olsun equipment alsin lort yapicagim full potlu filan gelsin

bilmiyorum iyimi yapiyorum kotumu yapiyorum
hero donatmak icin arada def flag koymak ne kadar verimlidir bakmam lazim
Sosyal ağlarda paylaş

varsa upgrade alır ya, almayan hero görmedim daha. eski oyunda monklar filan parayı kefene götürüyordu ama burada öyle şeyler yok.

evet ben de baştan hero çağırmıyorum doğrusu, sonlara doğru 10k'lık paladin filan getiriyorum son boss için. lvl 1 adamlar başlarda kedi/köpek kesmezse sonra mid-tier canavar gelince tabanvay.

evet hero'lar raide gitmeden önce flask, pot hepsini diziyor. hatta daha dükkandan çıkar çıkmaz "lanet olsun ne zenginim" deyip basıyorlar elixir. (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

yeaa banada oldu aynısı, ilk defa barbar çıktıgımız görevde (dragon kestigimiz görev sanırım) tüm mapi temizledim, tüm upgleri bastım, parti vs herşeyi ayarladım dragona gidecem artık baktım barbarda hala basic weapon falan var sdf

parasıda vardı şerefsizin 300 falan

herneyse, multi deneyen oldumu? hamachi serverı falan kararlaştırsak bitane...
Sosyal ağlarda paylaş

Quel-Thul said:

yeaa banada oldu aynısı, ilk defa barbar çıktıgımız görevde (dragon kestigimiz görev sanırım) tüm mapi temizledim, tüm upgleri bastım, parti vs herşeyi ayarladım dragona gidecem artık baktım barbarda hala basic weapon falan var sdf

parasıda vardı şerefsizin 300 falan

herneyse, multi deneyen oldumu? hamachi serverı falan kararlaştırsak bitane...

300 az lan yanı basına para atıcaksın oyle durumlarda . Haritayi ac parayı kap gibi.. Benim 2k koydugum olmustur :)

@viktor

o kücük ordu gebere gebere maliyeti daha pahalıya cıkıyor. Yıkmaya emin ol hemen geliyor para koydunmu lvl 20 25 herolar. Ama parayla haritayı ucuza acmazlar. Ranger kafasına göre takıla takıla acıyor ve zaten ben honer kur 3 tane adam bas demiyorum 1 tane lvl 25 rogue bile cok cok isine yariyor. Ondan sonra yap rogue binanı.
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

hero cagirma yontemi iyi hosta oyun basinda lvl20 heromu cikarmam icin gereken paraya minik capli bir ordu kuruyorum zaten

hero gelincede tek mobla ugrasiyor, hemen kasaba yanindaki lair a koydugum 500 luk flagi begenmiyor o mal mal gezerken salak sulak fareler yiyip bitiriyor

sevmedim eski hero ile baslama isini

ranger rogue market health&mana potion
hemen pesinden cleric warrior

sonra pazar icin wizard guild koyuyorum anca, elflerden biel sonra wizard bastigimdan paso Immm MEeeeeeeeeeeelting :'((((((( diye zirlayip geberiyorlar peh, sinir oldum paso wizard zirlamasi duymaktan

bide ilerde para harciycak yer kalmayinca kendilerini donatsinlar diye son darbeyi vurmadan palace a absurd miktarda prtotect flag i cakiyorumki herolar zengin olsun equipment alsin lort yapicagim full potlu filan gelsin

bilmiyorum iyimi yapiyorum kotumu yapiyorum
hero donatmak icin arada def flag koymak ne kadar verimlidir bakmam lazim

aynen ben mage towe ı Graveyard yanına bir guard tower arkasına koyuyorum, guard ugrasırken iskelet fare vs ile mage ler arkadan calısıyor lvl yapıyolar, keza cleric ide mage tower / warriors guild ortası gibi dikersen guzel oluyor,
Sosyal ağlarda paylaş

Neredeyse 2 gündür aralıksız oynuyorum da ilk oyuna göre:

*Roguelar kendilerini aşmış, hem ucuzlar, hem binaları çok rahat geliştiriliyor,hem stun var, hem poison var, hem hızlılar, hem deli para topluyorlar, hem ölecekleri savaştan kaçındıkları için çok rahat lvl alıyorlar. Böyle devam eder daha artıları, 2 tane rogue birlikte rahatça lvl 15-20 yaratıklarını alıyor stunla (vampire,ogre vs..)

*Law&order templelarının diğer guildlere üstünlüğü değişmemiş,majestynin genel kuralı bozulmamış. Paladinler en iyi tankken agrela priestleri en iyi healer. Monkları özledim gerçi, herolardaki instant-kill olayı kalkmış.

*Eski oyuna göre ranger ve wizardlar güçsüz kalmış. Eski oyunda ranger tüm haritayı açar, hızlı lvl alır, tüm hazineleri toplar, düşük yaratıkları rahatça keserdi. Haritayı açması kalkmış ki en önemli göreviydi. Bu oyunda ise questler haritanın belli bölümünü açmakla aktive olduğu için zamansız görev aktivasyonunu engellemek istemişler gibi gözüküyor. Artık haritayı sadece explore flaglerle açabiliyoruz. Wizarda gelirsek eski oyuna göre yine güçlüler ama diğer herolar kendilerini aşmışken wizard yerinde saymış. Teleport gibi ulaşım büyüsü, fire blast-meteor swarm gibi birçok hedefe vuran büyüleri kalkmış. Magic shield, ice bolt gayet güzel olsa da wizardın diğer herolara göre farklılığı kalmamış, aoesi olmayan wizardı neyleyim, elf-dwarf-roguelar da gayet güzel dps-stun koyuyorlar.

*Solarislerle adeptlerin gitmesine üzüldüm, nerde eski solarisler nerde şimdiki solarii sun ranger. Ki bu tip sun rangerlar normal rangerın biraz daha güçlüsü olmuş, farklılıkları kalmamış. (bu arada user guide'dan Ardania'nın tarihini mutlaka okuyun, Lunord templeları nerelerde, warrior of discordlar nerelerde, hepsi açıklanmış)

*Oyunda bölümlerin eskisi kadar kolay bitmemesi için bossları çok güçlendirmişler, zaman limitini de ortadan kaldırmışlar. Artık bölümü bitirmek için hırs yapabiliyoruz, eski oyunda en fazla 15-20 dk sürerdi görevler.

* Para toplama kolaylaşmış, ama paraya gereksinim çok daha fazla. eskiden trading post markete ulaşana kadar adım adım izlerken bu oyunda birikmiş paramızı harcarken düşünüyoruz sadece.

*Parti kurmaya bayıldım, sürekli ölüp duran wizardları bir partiye koyun, sonra rahat bir nefes alın.

*Oyundaki karakter tasarımları wow'a çok mu benziyor ne? İlk krypta priestini çıkartınca işte dedim lvl 40 questini yapıp scythesini alan robe of lichli female human warlock.

*Oyuna espriler de ayrı tat katmış, ilk oyunda pek belirgin değildi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...