BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Yerelleştirme çalışmasında olduğumuz web tabanlı MMO lar için gönüllü bir deney grubu toplamak istiyorum, grubun haberleşmesini google groups üzerinden yürüteceğiz, gönüllü olanlar lütfen bana özel mesaj atarak ulaşsın. ÖM gönderirken isim, daha önceden oynadığınız web tabalı mmolar ve ne tür oyunlardan hoşlandığınızı da ekleyiverin :) Mynet MMO GameMaster sizi seven babacummostors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Hangi oyun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 hadi gelin lan iki el atın eğlenelim duf duf furalım birbirimizi.. oyunlar güzel.. valla bak haneme behlül girsin ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 3-5 sakal atarsanız deneriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ya şimdi korsanlı morsanlı bir oyun var da daha ayrıntı vermeyeyim daha anlaşma aşamasında 1-2 oyun var çok da giremiyorum şirket sırrı hımını hımını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 gönüllü istiyoruz, gönülden yardım sevetr :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 YOU GUYS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 turn based duel tarzı bişi varsa ben denek olurum hep oynamak istemiştim de düzgün bişi bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 up lun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 15ine kadar boşum. aradığın niteliklerde (boy, yaş, ten rengi vs) birisiysem gelirim tabii neden olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 ildeniz eger bole sirketteyken arada girip oynancak bisise yane adam lazimsa yardimci olalim bu arada flash oynum yok eauhea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Oyun oynicaksak gönüllüyüm o zaman ben de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Ben gönüllendim aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 gönüllü olanlar.. mail adresi de atın mail grubu da oluşturacağız :) hani diyeceğimki "babaklar hadi şu oyunu bir oynayın fikirlerinizi belirtin" tadında olacak iş en azından ben öyle anladım da bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 www.the-reincarnation.com u çevirin, başımla beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 lol mynette beleşci çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 n şu işlerimi bir toparlayayaım bir de yerelleştirme takımı toparlamam lazım :P olum çok iş veriyorlar lan süper :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 gönülsüz arasalardı olurdu da gönüllü olarak mynete yardım etmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 mynet hikaye sen bana yardım edeceksin :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 ya bn bu smiley işini sevemiyorum ya.. çok yavşakça geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Ayinesi smile`dır kişinin, lafa bakılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 evet arakdaşlar grup oluşturmaya başladım kesin oalrak katılmak isteyenler bana google groupsda kullanmak üzere birwer tane e-mail adresi ytollasın lütfen bu akşamdan itibaren ufak ufak başlıyoruz çalışmaya :) edit: mail adresi gönderirken bir kenarına da adınızı ve mesleğinizi ve yaşınızı da yazarsanız çok güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Nasıl işler dönüyo orda? Varmı gelişme, oynayabilcez mi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 şu anda bazı oyunalrı yerelleştirme çalışmaları devam ediyor bir de bazı operasyonel engeller çıktı onlarla cebelleşiyoruz 2 hafta içinde çözülmesini sağlamaya çalışacağız artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Hangi oyunlar ki onlar? Güzel olsa bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar