eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 bu nasıl bir reklam ya geneleve çağırır gibi yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 reklamların %90 ında cinsellik kullanılıyo zaten. sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 bu baya abartı olmuş ama. ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Ama kabul etmek lazım.Gerçekten vaad edilenleri sunsalar tercih edebilrim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 fede said: reklamların %90 ında cinsellik kullanılıyo zaten. sorun yok 9. saniyede yatan adama sarılan hatta bacağını adamın üstüne atıp adama bakarak dudak ısıran kadın ne öyle pek normal değil bence boku çıkmış edit: yazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 demet evgar intensi ağzına alınca çok sevildi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 abi bi gün uçakta cebu pasificde hostes canlı şarkı söyledi şarkının adını bilenlere ödül verdiler gülmekten şarkının adını söyleyemedim, aklıma birazdan bingo kızma birader gibi oyunlar oynayıp kareoke yapacaz gibi binbir şey geldi PS : kız güzel söyledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 rahatsız mı oluyonuz yani nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 önceden oyuna girdigimizde hi all yazardık slm all yazan vardı vs şimdi giriyoruz sa as ha ne alaka konuyla artık tv de cinsellik içeren reklam bile rahatsız eder oldu insanları rahatsız etmiyor bence kimseyi ama bi geriye dönüş yobazlık yayıldı gidiyor hede hödö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 zevkten uçurmak, konsept çok iyi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Jedi said: önceden oyuna girdigimizde hi all yazardık slm all yazan vardı vs şimdi giriyoruz sa as ha ne alaka konuyla artık tv de cinsellik içeren reklam bile rahatsız eder oldu insanları rahatsız etmiyor bence kimseyi ama bi geriye dönüş yobazlık yayıldı gidiyor hede hödö Deniz'in yobaz olduğunu sanmıyorum pek :D heteroseksüsel ve yobaz olmayan bir erkek olarak sex sells mantığı beni de kıl ediyor mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ben genele konuştum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Süper reklam bence , TV de görünce bir de youtube dan izleme gereği hissettik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 yeni bi reklam değil sanki bu. hatırlıyorum böyle bir şey. ya da çok fena çalmışlar. ama çalmamışlardır heralde, kendi reklamlarıdır, çok benziyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Axe'ın bütün reklamları böyle zaten cinsellik üzerine yapıyorlar reklam stratejilerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 parfüm deodorant abi bu keşkül üzerine mi yapacaklar stratejiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Ee tamam neyini garipsiyorsunuz o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ben bişiyini garipsemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 BILETI NERDEN ALIYORUZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 parfüm reklamı mı şimdi bu yoksa uçağa mı bilet almak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ADI:KATY YAŞI:20 ÖLÇÜLERİ:101-60-92 Eğitimi ve aldığı kurslar Thol G'han Dans Akamedisi, Glasgow: Modern Dans Eğitimi ve aldığı kurslar Jonglörlük, Denge sporları yapmak, Çello çalmak, http://www.axeetkisi.com/Default.aspx kızlarımız ayrıntılı olarak anlatılmş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 başlığın ilk sayfasını görünce "axe reklamı henüz seyretmemişler varmış" deyip yadırgadım. cık cık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 axe reklamı olarak açılmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 nesi yadırganıyor ki gayet güzel reklam işte abartı birşey de yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 öndeki koltuk ile aranızdaki mesafe 1m kadardır. uçuş süresince öndeki koltuğun masasını açık tutmanız gerekmektedir, masa altı hizmetimizden memlun kalacağınızı düşünüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar