Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lord of Ultima World 4 açıldı. Ne yapıyoruz? (son karar: Bu akşam 11'de geçiliyor)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi çok saçma. sorunsuz çalışan oyun, şu mevzudan sonra çalışmamaya başladı, cannot load game data diyor yüklenme ekranında. patiden gleodyyn'e şifreyi falan verip açtırdım gerçi ama hangi kıtada çıktım bilmiyorum 33'tür muhtemelen ve umarım :P

açılmıyor ama oyun sinirim bozuldu tebee.. Safari'de denedim, firefox'ta denedim, 4 farklı bilgisayarda denedim 2'si pc, 2'si mac, yok olmuyor. ağzını kırdığımının oyunu.
Mesaj tarihi:
aquila said:

benim dibimdesin.

nehir, deniz falan sınırım var mı?

edit. derken açıldı

aslında nehire sınırım var gibi görünüyor ama tam dağda bittiği noktada çıkmışım. o yüzden yok sayıyor pezo.
Mesaj tarihi:
heh 1430 yane /13.30 cest... tsk tsk

war minister çok iyiymiş ama yolla raide bagla otomatiğe sabaha kadar /yada limit neyse / devam etsin dursun ama işin tadi kacio tabi 3 tane minister aldinmi oyun otomatik pilottaymiş gibi oluyo
binalar otomatik
ordu yapimi otomatik
ordu kullanimi otomatik
bide sağda soldaki boş sehirlere siege yapsaydi bare :)=
Mesaj tarihi:
said:
The Boss creatures are being difficult. It looks like the Worlds will come back online at 14:30 CEST.

yani en az 1 saat daha var. bir de bosslar geri dönüyor sanırım.

benim kütüphaneye gidip ödev yapmam gerekiyor... neyse kütüphaneden girerim artık sdf
Mesaj tarihi:
yeni baslayanlar tutorial threadimi okusun derim :)

Size katilamayacagim cunku US serverinda 5. sehrimi kurdum falan, INANILMAZ bir savas oluyor, bizim 250 kisilik alliance vs. 300 kisilik bi alliance, cogumuz da ayni continentteyiz falan, cok epic seyler var. Bakalim.
  • Yeni Oluştur...