ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 ben öyle yapıyorum. gerçi çok fazla node var o yüzden çok bölük pörçük oldu ama ufak çaplı bir yerde yüklenip geliştikten sonra rahatça temizlerim ortalığı diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 invite atmayanları kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 attım dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 bana da invite pls Aphelion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 abi çok saçma. sorunsuz çalışan oyun, şu mevzudan sonra çalışmamaya başladı, cannot load game data diyor yüklenme ekranında. patiden gleodyyn'e şifreyi falan verip açtırdım gerçi ama hangi kıtada çıktım bilmiyorum 33'tür muhtemelen ve umarım :P açılmıyor ama oyun sinirim bozuldu tebee.. Safari'de denedim, firefox'ta denedim, 4 farklı bilgisayarda denedim 2'si pc, 2'si mac, yok olmuyor. ağzını kırdığımının oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 benim dibimdesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 21. liğe düşmüşüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 ShadowFury said: bana da invite pls Aphelion yeni gördüm ya şimdi attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 ayrı continentlerde takılmanın manası yoktu, iyi ki geçtik iyi de devam eder inşallah continent 33 358:388 nick : MArdox invite pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 aquila said: benim dibimdesin. nehir, deniz falan sınırım var mı? edit. derken açıldı aslında nehire sınırım var gibi görünüyor ama tam dağda bittiği noktada çıkmışım. o yüzden yok sayıyor pezo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 bana bi inv "huun". 33 teyim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 blazkowicz invite pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 invite ettim seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 nehir kıyısında olunca noluyo avantajı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 deniz ulasımın oluyo. ikinci bi sehir kurarken faydasını goruyosun en cok. invite bekliyorum bu arada hala, nick toggie. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 yeni bir oyuncu olarak; tüm kaynakların yanına toplayıcı binaları spamliyorum şimdilik. ilerde bunları yıkmak gerekecek mi? ona göre madenin bol olduğu yerdekileri levellayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 madenle ugrasma hic ilk etapta. odun ve tas calıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 dreagloth 33 325 328 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 kac saat suruyo bu maintanence ya? dun gece alkolluydum oynayamadım, sabah kalktım 5dk bakabildim hoop disconnect. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 beklemedikleri bi sorun olmus. 13.30 dediler en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 heh 1430 yane /13.30 cest... tsk tsk war minister çok iyiymiş ama yolla raide bagla otomatiğe sabaha kadar /yada limit neyse / devam etsin dursun ama işin tadi kacio tabi 3 tane minister aldinmi oyun otomatik pilottaymiş gibi oluyo binalar otomatik ordu yapimi otomatik ordu kullanimi otomatik bide sağda soldaki boş sehirlere siege yapsaydi bare :)= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 said: The Boss creatures are being difficult. It looks like the Worlds will come back online at 14:30 CEST. yani en az 1 saat daha var. bir de bosslar geri dönüyor sanırım. benim kütüphaneye gidip ödev yapmam gerekiyor... neyse kütüphaneden girerim artık sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 :( .... yiyim bosslarini ya istemiyoz kardeşim boss filan yapmasinlar p: yada biz uyurken yapsinlar p: hazira konalim olmuyo böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 yeni baslayanlar tutorial threadimi okusun derim :) Size katilamayacagim cunku US serverinda 5. sehrimi kurdum falan, INANILMAZ bir savas oluyor, bizim 250 kisilik alliance vs. 300 kisilik bi alliance, cogumuz da ayni continentteyiz falan, cok epic seyler var. Bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Hon'da da bu kadar iyi olsan keşke Emirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar