Norak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 cia kaydediyor bunları hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 said: Çocukları 15 yaşın üzerinde olan ailelerde bu endişe düzeyi yüzde 93�e çıkıyor. Bizim amacımız endişe düzeyini aşağı çekmek, çünkü bu durum interneti tehdit ediyor.� bu da mi asla silinmeyecek simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 İnternete yaklaşıma gel, adam resmen insanları korkutmaya çalışmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Hürriyet said: CV yerine internet izine bakılıyor YOK GARİ AHAHEAUHEAHUE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 eğer bütün firmalar o kadar büyük bi arama tarama yapsa işe alımlar kaç ay sürerdi acaba lol bizim bankada yapılan kişi aramaları bile nasıl vakit alıo be ohooo askjdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 internetin ilk gününden beri varım böyle kolpa görmedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 şimdi ben bu fıkradan bozma açıklamayı yapan tiplemeye (insan demeye içim varmadı, hele zaten telekomunikasyon daire başkanlığından birine insan demek ayıp olurdu.) şöyle antenli bir metin özerdoğan özlüsözü söylesem o da kayıt altına alınacak mı? hah iyi o kaydı ileriki kuşaklar da görür de bunların ne mal olduğunu anlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 blazkowicz said: Saeros said: ergenlikte yazdığımız şiirler filan da kayıt altına alınıyor mudur :< EYO BEN BİLE BULDUYSAM İNTERNET UNUTMAZ DOSTUM http://forum.paticik.com/read.php?15,695509,695509#msg-695509 (:P) eyyvah fdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 bi unutmayan internet zaten, o da olmasa hatirlayanimiz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 bende onuı yazıcaktım ama aqu daha arabesk bi kisili kolduğu icin yenmiş beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 ne saçmalamış ya bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 sacmalamis. Bilir kisiyim her b.ku bilirim moduna girmis, rezil olmus. Ben kendim hatirliyorum binlerce kullanilmayan account + maillerini ellerimle sildigimi.. Buyuk bir ISP de hem de. Yok oyle maili silmeyiz, saklariz, wannabe big brotheriz olaylari. Is maliyet olunca, catir catir silinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Hürriyet said: Aybersgin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar