Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 tamam iyi hos deynekcilerden kurtulduk vs vs ama http://www.ispark.com.tr/List/ aracimin 120 tl borcu cikmis arkadas catir catir oduyoruz halbuki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 kanıt nerede abi. ödenir mi öyle borç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 aradim az once ruhsatinizla gelin dediler dilekce yazin falan dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 olaya bak ben de merak edip baktım 22 lira borcum çıktı. OGS de traifk cezalarında fotoğraf kanıt olmadan tek kuruş alamıyorlarki onun için cezayı fotoğraf ile birlikte gönderiyor adamlar. Bunlar kendi kafasına göre borç takıyor araçlara. Değnekçilerden betersiniz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 siyasete giriyo mu bilmiyorum ama girmediğini düşünerek linkledim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 banada 20 lira cıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 itiraz nasil ediliyo aceba edincede nasil kanitlaniyo aceba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 onlar nasıl kanıtlıyorsa sen de öyle kanıtlıyorsun: -oradaydın -hayır değildim. saçmalık cidden. almanyada da var böyle gezen tipler ama foto filan çekiyorlar. kanıt oluşturuyorlar. bi kopyasını camına koyuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 plakayı yazana kadar çok korktum. Çünkü gümüşsuyunda isparkken bırakıyorum arabayı gece değnekçiler geldiğinde para vermeden kaçıyordum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Boşverin ispark yine iyi. Yapabileceği en fazla şey itiraz edebielceğiniz bir ceza kesmek yada arabayı çektirmek. İkisine de itiraz edip parayı geri alma şansın var. Değnekçilerin cezasına itiraz yada geri ödeme olmuyor. Ya arabayı çiziyorlar yada aynayı kırıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 isparklar bulundukları ilçe belediyelerine mi bağlı? yoksa büyükşehire mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 büyük şehire hatta o yüzden kadıköy evlendirme dairesinin oradaki otıoparkla ilgili husumet çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Sonuç bulunamadı diyor iyi mi bu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Rock said: Boşverin ispark yine iyi. Yapabileceği en fazla şey itiraz edebielceğiniz bir ceza kesmek yada arabayı çektirmek. İkisine de itiraz edip parayı geri alma şansın var. Değnekçilerin cezasına itiraz yada geri ödeme olmuyor. Ya arabayı çiziyorlar yada aynayı kırıyorlar. Nası kırıyolar aynayı belli değil mi kimin olduğu o bölgede.Yakalayıp kan alırlar adamdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 PATA ya istanbul da yaşamıyosun ya da arabanı sadece alışveriş merkezlerinde parkediyosun :) Değnekçilerin yanına gitmeye çekiniyorum bazı yerlerde ya. Parayı alırkende sanki sana iyilik yapmış gibi alıyo bazısı bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 2 tl borcum cıktı o da sanırsam gecen adam yoktu bende gıttım ordan geldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 benm 5 tl çıktı. 01.01.2008 / 31.10.2009 5,00 TL yani aralığa bakar mısın. haha nerdeyse 2 sene. bu daha iyiymiş: said: Axess ve Bonus kredi kartlarına taksit uygulanmaktadır. Not : 01.01.2008 / 31.10.2009 aralığındaki otopark kullanım bedellerine indirim uygulanmaktadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 öeh 57 lira çıktı benim de :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 İstanbul'da yaşıyorum ama daha para vermedim değnekçiye.Gerçi 2 kere filan istediler ama vermedim, tartıştık okadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 El-Barto said: PATA ya istanbul da yaşamıyosun ya da arabanı sadece alışveriş merkezlerinde parkediyosun :) Değnekçilerin yanına gitmeye çekiniyorum bazı yerlerde ya. Parayı alırkende sanki sana iyilik yapmış gibi alıyo bazısı bide. yani illa birine mükerrer bir para ödemek zorundayız. kaldırım için para ödüyorum yol için para ödüyorum sonra kaldırım ve yol var diye şerefiye ödüyorum zilyon tane vergi ödüyorum 13k fabrika fiyatlı arabayı 30k ya alıyorum.Ve benden arabamı parketmek için hala para istiyorlar.Benim insanım koyun olduktan sonra alırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Bu kadar vergi başka yerde olsa millet isyan çıkartır.Türkiye'de ekonomi yönetmekten kolay ne var, para lazım vergi koy. 3.16 olmuş eurodizel fiyatı, 5 lira yapsınlar rahatlasın adiler. Koyun bizim millet koyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 PATA said: İstanbul'da yaşıyorum ama daha para vermedim değnekçiye.Gerçi 2 kere filan istediler ama vermedim, tartıştık okadar. İstanbul'da yaşıyorum, değnekçiler yüzünden çok sevdiğimiz bir aile dostumuzu kaybettik, bıçaklanıp öldürüldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 ödemezsek noluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Mighty_THoR said: El-Barto said: PATA ya istanbul da yaşamıyosun ya da arabanı sadece alışveriş merkezlerinde parkediyosun :) Değnekçilerin yanına gitmeye çekiniyorum bazı yerlerde ya. Parayı alırkende sanki sana iyilik yapmış gibi alıyo bazısı bide. yani illa birine mükerrer bir para ödemek zorundayız. kaldırım için para ödüyorum yol için para ödüyorum sonra kaldırım ve yol var diye şerefiye ödüyorum zilyon tane vergi ödüyorum 13k fabrika fiyatlı arabayı 30k ya alıyorum.Ve benden arabamı parketmek için hala para istiyorlar.Benim insanım koyun olduktan sonra alırlar Kesinlikle düşmesini istemediğim 2 şey, özel araçlara alınan vergi ve otopark ücretleri. O kadar çok özel araç varki trafik tamamen bok olmuş durumda istanbulda. Yarım saatte gieceğin yolu bazen iki saate gidemiyorsun. Otobüs veya servisten giderken izliyorum, içinde birer kişinin oturduğu yüzerce araç var. O trafik sıkışıklığında boşa harcanan yakıta mı üzüleyim yoksa o yakıtın yanması nedeniyle oluşan çevre kirliliğine mi bilemiyorum. Bunları araç sahibi olan bir kişi olarak söylüyorum. İstanbul'da arabayı çıkardığım her güne, özellikle bayramlar ve tatillere lanet ediyorum. Çok fazla bir yüküm yoksa da toplu taşımadan şaşmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 olayın çözümü arabayı vergilendirmek değil ama, toplu taşımayı geliştirmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar