Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yuh artik ispark

Ben&Jerry's

Öne çıkan mesajlar

olaya bak ben de merak edip baktım 22 lira borcum çıktı. OGS de traifk cezalarında fotoğraf kanıt olmadan tek kuruş alamıyorlarki onun için cezayı fotoğraf ile birlikte gönderiyor adamlar. Bunlar kendi kafasına göre borç takıyor araçlara. Değnekçilerden betersiniz ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Boşverin ispark yine iyi. Yapabileceği en fazla şey itiraz edebielceğiniz bir ceza kesmek yada arabayı çektirmek. İkisine de itiraz edip parayı geri alma şansın var. Değnekçilerin cezasına itiraz yada geri ödeme olmuyor. Ya arabayı çiziyorlar yada aynayı kırıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Rock said:

Boşverin ispark yine iyi. Yapabileceği en fazla şey itiraz edebielceğiniz bir ceza kesmek yada arabayı çektirmek. İkisine de itiraz edip parayı geri alma şansın var. Değnekçilerin cezasına itiraz yada geri ödeme olmuyor. Ya arabayı çiziyorlar yada aynayı kırıyorlar.

Nası kırıyolar aynayı belli değil mi kimin olduğu o bölgede.Yakalayıp kan alırlar adamdan
Sosyal ağlarda paylaş

El-Barto said:

PATA ya istanbul da yaşamıyosun ya da arabanı sadece alışveriş merkezlerinde parkediyosun :) Değnekçilerin yanına gitmeye çekiniyorum bazı yerlerde ya. Parayı alırkende sanki sana iyilik yapmış gibi alıyo bazısı bide.

yani illa birine mükerrer bir para ödemek zorundayız.

kaldırım için para ödüyorum yol için para ödüyorum sonra kaldırım ve yol var diye şerefiye ödüyorum zilyon tane vergi ödüyorum 13k fabrika fiyatlı arabayı 30k ya alıyorum.Ve benden arabamı parketmek için hala para istiyorlar.Benim insanım koyun olduktan sonra alırlar
Sosyal ağlarda paylaş

Mighty_THoR said:

El-Barto said:

PATA ya istanbul da yaşamıyosun ya da arabanı sadece alışveriş merkezlerinde parkediyosun :) Değnekçilerin yanına gitmeye çekiniyorum bazı yerlerde ya. Parayı alırkende sanki sana iyilik yapmış gibi alıyo bazısı bide.

yani illa birine mükerrer bir para ödemek zorundayız.

kaldırım için para ödüyorum yol için para ödüyorum sonra kaldırım ve yol var diye şerefiye ödüyorum zilyon tane vergi ödüyorum 13k fabrika fiyatlı arabayı 30k ya alıyorum.Ve benden arabamı parketmek için hala para istiyorlar.Benim insanım koyun olduktan sonra alırlar

Kesinlikle düşmesini istemediğim 2 şey, özel araçlara alınan vergi ve otopark ücretleri. O kadar çok özel araç varki trafik tamamen bok olmuş durumda istanbulda. Yarım saatte gieceğin yolu bazen iki saate gidemiyorsun. Otobüs veya servisten giderken izliyorum, içinde birer kişinin oturduğu yüzerce araç var. O trafik sıkışıklığında boşa harcanan yakıta mı üzüleyim yoksa o yakıtın yanması nedeniyle oluşan çevre kirliliğine mi bilemiyorum. Bunları araç sahibi olan bir kişi olarak söylüyorum. İstanbul'da arabayı çıkardığım her güne, özellikle bayramlar ve tatillere lanet ediyorum. Çok fazla bir yüküm yoksa da toplu taşımadan şaşmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...