Killer Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 mayhemin olaylarını bilen biri sıralayabilir mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Durdurulamayan insan yav, arkadaşımın tahminine göre 2005ten beri 5bin liralık fln hediye kazanmış mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 lol çöpçü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 sensin çöpçü bir yere kazandıklarımı yazmıştım koyim mi asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 adam yasaklanicak her turlu kampanya, cekilisten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Pyro said: Ayrıca İtalya takımlarından Genoa sandım bir an, noluyoruz diye daldım direk sdfg.Aynen bende o yüzden daldım direk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Mayhem efsanesi nedir birisi anlatabilir mi? Res olayi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 ömledim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 3, a- Çekilişe Mayhem, birinci ve ikinci dereceden yakınları katılamaz. Katılmaları durumunda kazanacakları ikramiyeler geçersiz sayılacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 abi adam profesyonel yarışmacı.. hani bir şey üstüne yeteri kadar çalışırsan kazanırsın mayhemde o azim var işte.. aynı azim bizde yok ama ehe ben hyatımda bir kere jansport çanta akzandım o da en fazla e-mail adresi gönderene miydi neydi çok salakça bir kampanyası vardı 2000 küsur mail gönderdim.. ha 800 mail adresi gönderen arakdaşım da kazandı o ayrı benim sorum acaba fish kartla bir şey kazandı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 wastyrx said: Durdurulamayan insan yav, arkadaşımın tahminine göre 2005ten beri 5bin liralık fln hediye kazanmış mayhem 5000 den çok daha fazla ya en az 5 tane laptop kazandı zaten ki böyle telefonlar fln da cabası sürekli kazanıyor adam ya.. insanın asabı bozuluyor gene kazandım deyince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 bugün geldi alet, şöyle birşeymiş http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-sjc1/hs602.snc3/31707_1370090186219_1650677593_906136_4518568_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 dandik mandik beleş değil mi ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 kaça bırakıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 yok abi adamda nazara karşı da bi büyü, bi koruma var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 adamda azim var.. ben koka kola kampanyasındaki taktiğindne beri inandım buna.. adam kaznamaya inanıyor ve başarıyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 adam çalışıyo boş laf yapmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 BabacumMostors said: kaça bırakıyorsun? satmayı düşünmüyorum, fakat satarsam 250 civarında bir fiyata satarım. dilersen bilgilendiririm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 abi adam kaca birakiyosun derken telefonu degil, "cekilislerin hepsine katilmayi kaca birakiyosun"u kast etmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 aasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Theridone said: abi adam kaca birakiyosun derken telefonu degil, "cekilislerin hepsine katilmayi kaca birakiyosun"u kast etmis. ahahasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 bence bir hastalıgı var.aslında çekilişlerden hiçbirşey kazanmıyor.hastalıgı yuzunden girdiği bütün çekilişlerdeki ürünlerin aynısını satın alıp kazandıgını düşünüp mutlu oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Theridone said: abi adam kaca birakiyosun derken telefonu degil, "cekilislerin hepsine katilmayi kaca birakiyosun"u kast etmis. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 bu adam tam bir ek kit ya. olm montaj falan yapıyosunuz lan bu adamın konuşmalarında. her konuşma böyle mi olur. hayat beleş hep. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar