Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Sivasspor - Galatasaray @ 05.04.10 @ 20.00

mokoko

Öne çıkan mesajlar

DoruK said:

bizim milletin teknik direktör kavramından bir bok anlamadığı çok açık yahu. adam sanki servet, mustafa sarp, barış, ayhan gibi adamlarla elindeki sihirli değneği sayesinde harikalar yaratacak.

jo, elano, daos santos a az para verseydi de o bolgeleri destekleseydi abi o zaman yonetim ve teknik direktor.

bu transferler yapılırken alınan borclar nedeniyle cok elestirildi adnan polat, 4 5 ay once yazmıstım gs yonetimi bu kadar borc ile transfer yaparak "ya herro ya merro" dedi, herroyu aldılar :D 4. bitirir ligi gs.. hatta 5 bile olabilir.

asıl sıkıntı bundan sonra baslar bence.

baros kewell ve neil a bisi demiyorum gordugun uzere, ihtiyac olan var islerini iyi yapan adamlar.

rıdvanda diyodu az once, baros disiplinsiz her mac kart yiyor itirazdan, bu mactada o yuzden forma giyememiş.

bu arada, gercekten o tekme sivasli oyuncuya gelseydi kesin kırılırdı sanırım bacagı filan.

tam bir hayvanlık yani barısın yaptıgı, 5 mac ceza filan gelmeli.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

http://max.hurriyet.com.tr/_np/6968/10286968.jpg
Liverpool'dan ev almış şaban, batan gemiyi ilk fareler terkedermiş.
http://max.hurriyet.com.tr/haber/14326834.asp?gid=329

Gitsin Liverpool'a kurtarsın kendini gs sevdası yüzünden ne hallere düştü , orada kafası rahat futbolunu oynar en azından , kazanan Türk futbolu olur..
Sosyal ağlarda paylaş

barış özbeki artık gönderelim. mustafa sarpın neden forvette gezdiğini bilmiyorum maç sırasında. topalı iyi biçtiler.

genele bakarsak rijkaard hesaplar karıştı demiş. HADİ YA diyorum.

transfere tercümandan başlanmalı, hatta ben başvurucam sanırım bu hıyardan kesinlikle iyi çeviririm.

sinirlendim. beşiktaş bile bizi geçti
Sosyal ağlarda paylaş

@zegna

aga bi teknik direktör ilk geldiği sene tüm takımı komple değiştiremez. hadi yaptı diyelim sonuçları facia olur, düşünsene takıma 11 tane yeni adam geliyor iskelet değişiyor falan, orta sıralarda bitiririz ligi maazallah.

bu adamın dos santos ve jo'yu çok isteyerek kiraladığını sanmıyorum, sakatlıklar nedeniyle yaşanan kadro yetersizliğine acil bir çözüm gibiydi, zira kiralık oyuncudan hayır gelmez, hele ki takım şampiyonluğa oynuyorsa.

seneye daha adam gibi bir kadro kuracaktır tabii ki, umarım basıp gitmez yani "ulan geçen sene messiyle etoyla muhattaptık şimdi sivasın fakir malzemecisi gelip fiyakamızı bozuyo başlarım böyle memlekete" diyip.

baros neill ve kewell kalırsa, sırf mustafa sarp yerine alınacak bir adam bile gs ortasahasını düzeltmek için yeterli olur, misal fbdeki emre gsde olsa çok değişik olurdu işler. bir de pivot santrafor lazım işte. ama ben rijkaarddan ilk senesinde şampiyonluk beklemiyordum zaten, bekleyenin de futbol bilgisinden şüphe ederim.

türkiye öyle bir lig ki, saçma sapan tercih yapan yönetimler ve buna etki eden taraftarlar mevcut. faturalar hocalara kesiliyor, her sene biri yollanıyor ve bu karmaşada şansa bala aradan biri sıyrılıp şampiyon oluyor işte. maddi durumu yetersiz anadolu takımlarının bir kaç yıldır şampiyonluğu kovalayabilmesi de bunu doğruluyor. büyüklerden bir takım çıkıp da 5 yıl üstüste aynı teknik direktörle çalışmayı akıl edemiyor, istikrara tahammülümüz yok ki başarıyı hak edelim.

biraz wot oldu ama benim görüşlerim bunlar, katılırsın katılmazsın.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

oynayamaz ki nereye oynuyor
İngiltere liginde paso sakatlanır çalıma girerek hocayı da çıldırtır, o tempoya ayak uyduramaz.

Kewell senelerce Liverpool da Ardanın oynadığı yerde oynadı , Arda da oynar iyi kötü , Semihde Fulham a gider inşallah Türkiyenin en iyi adamları bu karmaşanın içinde yok olup gidiyorlar malesef..
Sosyal ağlarda paylaş

Avrupa 3.lüğünü getiren isimler Arda , Semih ve Nihatdı , Arda sürekli yıpratılıyor , Semih kulübede yok olup gidiyor , Nihatda bir şekilde yok edildi , kaçabilen kaçsın kurtarsın kendini bence Türkiyeden yoksa 2012 de hayal olacak bu gidişle...
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada sevgili fenerli arkadaşlar

antu da falan mı çıkıyor bu laflar bilmiyorum da, cincon diye geyik yapmaya kalkmayın olm

burası için söylemiyorum, fenerli arkadaşlar facebookda falan konuşuyorlar cincon diye. Bakıyosun 19 yaşında en az bu adam.

Vallahi çirkin duruyo lan, iyilikten söylüyorum. Takılanınız varsa antuda falan uyarın yani
Sosyal ağlarda paylaş

Bonjo said:

Avrupa 3.lüğünü getiren isimler Arda , Semih ve Nihatdı , Arda sürekli yıpratılıyor , Semih kulübede yok olup gidiyor , Nihatda bir şekilde yok edildi , kaçabilen kaçsın kurtarsın kendini bence Türkiyeden yoksa 2012 de hayal olacak bu gidişle...

Bonjo'ya katıldığım çok sayılı mesajlarındandır bu bölümde :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...