Bone Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 1mbit ile 100kb/s dosya indiriyorsun. saatte 360mb ediyor. 24 saatte 8.64gb download edebiliyorsun. 10gb'lık bir dosyayı indirmek için geceli gündüzlü downloada bırakıyorsun makineyi. 100mbit ile 10000kb/s=10mb/s dosya indiriyorsun. yani yarım dakikada bir mp3 indirebiliyorsun, ya da 5 saniyede 50mb'lık bir patch indirebiliyorsun. saatte 36gb ediyor. 24 saatte 864gb download edebiliyorsun. neredeseyse 1 tb'lık hdd'i bir günde dolduruyorsun. öteki türlü makine download farm haline geliyor, sabah akşam sabah akşam download ile uğraşıyorsun. diyceksin ki "ulan hayırsız, daha 15 sene evvel 36k ile indirirdin, 1mbiti öpüp de başına koy", ama o zamanlar 10gb'lık oyunlar yoktu. 250-300mb'lık oyunlar oynardık, şimdi film trailerları 250-300mb oldu. 1mbit ile indirmek için 1 saat downloada bırakıyorsun trailerı. 4mbit kullanmıştım bir ara, o bile bana inanılmaz rakamlar geliyor, saniyede 400kb dosya indirmek nedir ya, adam 100mbit ile saniyede 10mb indiriyor... dünya genelinde 100mbit internet fiyatları nedir acaba, en ucuzu hangisiyse ona taşınmak lazım :D (çin gibi ülkeler hariç elbette) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 100mbit max sınır. o kadar hiç bir zaman olmuyor diye biliyorum ama yamuluyoda olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 90 olsun, 80 olsun, 70 olsun, 60 olsun ne olcak, sonuçta 100'e kadar gideri var. 2mbit internetle 50kb/sn indiriyorum mesela çok zevkli oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 İsveç'te bedavaya 100 Mbit kullanıyordum yurtta :D 11-13 MB/Sn ile dl ediyordum . Dizi / film indirmek bir dk falandı , ilk rar bitince Extract diyordum , Winrar açana kadar , öbür partlar iniyordu heheh :) Normalde de çok pahalı değil isveç'te , Korax bilir fiyatını , tahminim 50*70 TL falandır ayda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 sınırsız 50-70 mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 5 saniyede 50mblık patchi indirim 1 mp3ü nasıl yarım dakkada indiriyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 pardon onu sonradan farkettim, yarım saniye olcaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Ben bu topici anlamadım, sorun bende mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 4mbite 80tl veriyorum. ABV ttnet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 8mbite 49 tl veriorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Ben niye 80 veriyorum ? Sınırsız mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 4 aydır falan kullanıyorum aylık ortalama 100gb download ederek her zaman 8mbitte düşmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 4mbit kullanıyorum Nisan ayı download'ım 85Gb'ı görmüş bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Biraz kaotik bir topic olmuş. Bende bir çıkarım yapamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Wispy said: 4mbite 80tl veriyorum. ABV ttnet. sizinki yine iyi, 4mbit 150 tl felan burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Bone said: sınırsız 50-70 mi? Sınırlı diye bi seçenek bile yoktu valla , varsa da ben görmedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 o diilde o zaman bi heycanı yok.biz dial up cocuklarıyız.146 nın cocuklarıyız yani öyle dakkada 10 gb indirmek falan nedir :).yani sevdiğim şeyleri indirceğime ne var ne yok indiriceksin öyle.bi zevki yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Beni Bilkentin interneti alıştırdı 2004-2005'de FTP'den 2000kb/sec çekip izleyip siliyorduk. Sonra Rapid+Flashget kombinasyonuyla yine 2500 kb/sec leri falan görmüşlüğüm var. Sonra yasakladılar rapidi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 1mbit 4gb sınırlı her ay min. 70 veriyorum, bunu neden yapıyorum bi fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 kithnoss said: Sınırlı diye bi seçenek bile yoktu valla , varsa da ben görmedim :D daha güzel. 10 katı ucuz demek ki türkiyeye göre :) Red said: o diilde o zaman bi heycanı yok.biz dial up cocuklarıyız.146 nın cocuklarıyız yani öyle dakkada 10 gb indirmek falan nedir :).yani sevdiğim şeyleri indirceğime ne var ne yok indiriceksin öyle.bi zevki yok :) yok yok, var heycanı. 10 gb'lık dosyayı indirmek için bir gün beklemektense, hız sınırlarında sörf yapmak çok daha heyecanlı oluyor, aksiyon filmi gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Farinal said: 8mbite 49 tl veriorm alın bunu akın aga. türkiyede alınabilecek en iyi şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Yerine göre değişiyor. Benim hızım iyidi ama 20gb civarında hızım düştü, 27 gün hayat azap oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Karsilastirma icin; Su an kulladigim ISP - Scarlet Belcikada baska bir ISP - Belgacom Belcikada baska bir ISP 2 - Telenet Eski ISPim - Alice Almanyada baska bir ISP - O2 Kısacasi, tutturabilene gidiyor piyasa. Benim gordugum, fiyatlar o kadar da ucuz degil. Sanırım skandinavya taraflarında daha uygun secenekler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 cacodemon said: Sanırım skandinavya taraflarında daha uygun secenekler var. İsveç'te Peter Löthberg, annesi Sigbritt'e 40gbit internet vermişti. Adamlarda internet bol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 40gbit ? Tahayyül edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar