Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FPS tavsiyesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
işlemci kötü olduğundan kararsızım oyunlar için o yüzden sordum.

half life 2 açtım oynuyorum şehirden kaçtığımız yerdeyim şuan. loadingler biraz fazla uzun sürüyor ama oyunda bir sıkıntı yok.
Mesaj tarihi:
benim eski makinam aynısıydı ama ekran kartı olarak ati 1650 pro vardı ve l4d i mediumda 1024 768 de kasmadan rahat rahat oynuyordum tf2 yide sorunsuz çalıştırıyodu ama ilginç bir şekilde her update de valve team fortress 2 nin motorunu bozdu ve en son minlerde oynuyordum :(
Mesaj tarihi:
neresi iyi ya :D geçen yaz alcaktım yeni bir şeyler kısmet olmadı gittim 512 ekran kartı aldım bare 1 sene daha idare edeyim diye ama bu yaz 2000 yada üstü paraya baya iyi bi laptop yardırcam diye düşünüyore
Mesaj tarihi:
yok hacı masaüstüne para vermem daha ha belki laptoptan sonra alırım durur ama tamam masaüstü ooynamanın zevki ayrı falan ama gidiyoruz arkadaşlara mesela 3-5 kişi açıyoruz laptopları lan party falan akıyorsun ortama.
Mesaj tarihi:
hl2 ye aktım direk ya bi ruh hastası eleman var papaz mapaz bir şekil dolaşıyor rus aksanlı onla birlikte bi mekana gidiyordum en son hatta iyi sardı oyun (tu)
Mesaj tarihi:
Farinal said:

hl2 ye aktım direk ya bi ruh hastası eleman var papaz mapaz bir şekil dolaşıyor rus aksanlı onla birlikte bi mekana gidiyordum en son hatta iyi sardı oyun (tu)
o zaman oynamadıysan hl yide oyna.eski ama hl2 den daha güzel
  • Yeni Oluştur...