Farinal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Şu makinaya gidicek güzel bir FPS arıyorum konu yada zaman farketmez ama 5 yıldan eski olmasın mümkünse. Pentium 4, 3.00 GHz 1gb Ram, 512 ekran kartı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 HL2, Doom3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 100 falan iidir ben 60 fps de falan oynuorum ama DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 DAS? Left 4 Dead 1 nasıl çalışır acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 iyi çalışır 800x600 ve 640x 480 in 60 fpsye kadar yolu var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 serious sam hd? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 cod 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 cod 2 oynamam heralde bu saatten sonra lan dışında. cod4 de bi ara çok oynadım baydı. half life 2 yüklüyorum şuan bakalım nasıl çalışcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 hl2 yi rahat oynarsın.hatta ep1 ve ep2 yide rahat oynarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 ekran kartinin tam marka modelini yazsan daha iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 rainbow six vegas 2, left 4 dead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 DAS gülme efekti arkadaşlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 işlemci kötü olduğundan kararsızım oyunlar için o yüzden sordum. half life 2 açtım oynuyorum şehirden kaçtığımız yerdeyim şuan. loadingler biraz fazla uzun sürüyor ama oyunda bir sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 benim eski makinam aynısıydı ama ekran kartı olarak ati 1650 pro vardı ve l4d i mediumda 1024 768 de kasmadan rahat rahat oynuyordum tf2 yide sorunsuz çalıştırıyodu ama ilginç bir şekilde her update de valve team fortress 2 nin motorunu bozdu ve en son minlerde oynuyordum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 left 4 dead çalışmaz boşuna yükleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 yeni sistem yap bu ölmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 gayet iyi sistem bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 neresi iyi ya :D geçen yaz alcaktım yeni bir şeyler kısmet olmadı gittim 512 ekran kartı aldım bare 1 sene daha idare edeyim diye ama bu yaz 2000 yada üstü paraya baya iyi bi laptop yardırcam diye düşünüyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 laptop ne alıyorsun masaüstü al coş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 yok hacı masaüstüne para vermem daha ha belki laptoptan sonra alırım durur ama tamam masaüstü ooynamanın zevki ayrı falan ama gidiyoruz arkadaşlara mesela 3-5 kişi açıyoruz laptopları lan party falan akıyorsun ortama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 gecko said: left 4 dead çalışmaz boşuna yükleme p4 2.5 1k ram 128 mb ekran kartında 800x600 düşük ayarlarda güzel şekilde çalışıyor l4d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 hl2 ye aktım direk ya bi ruh hastası eleman var papaz mapaz bir şekil dolaşıyor rus aksanlı onla birlikte bi mekana gidiyordum en son hatta iyi sardı oyun (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 ilk kez mi oynuyorsun? çok şey kaçırmışsın o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Farinal said: hl2 ye aktım direk ya bi ruh hastası eleman var papaz mapaz bir şekil dolaşıyor rus aksanlı onla birlikte bi mekana gidiyordum en son hatta iyi sardı oyun (tu)o zaman oynamadıysan hl yide oyna.eski ama hl2 den daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 hl yi oynadım tabii ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar