Bella Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 50 saniyem boşa gitti anlamsız mesajı okuyarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 oha 50 saniyede okumuş kısacık mesajı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Bella said: 50 saniyem boşa gitti anlamsız mesajı okuyarak. 1 intense az yemiş oldun herhalde çok üzüldüm skdjfad holy sen de ayrı bir dünyadasın zaten örneklerinle her şeyinle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 dasaaa said: eskiden anneler, eşlerin elinden yemek falan gelirdi.. lezzetli bişiler yaparlardı kısa sürede de olsa. şimdi büyük şehirlerin new-age kadınları genel olarak bi bok beceremeyen insanlar.. new age kadını olmayanlar üzerine alınmasın haliyle "amman hazır olsun da değerli popocuğum kıpırdamasın!" diyerek yaşadıkları için millet "ooo beybi.. nutella hmmm.. eti brawni! yeah!" diye geziniyor.. zavallım adam gibi bişi yememiş ki neye göre kıyaslasın.. bunların erkek versiyonları da "oh burgerın etinin lezzeti über!" diye gezerler.. desen ki "lan çinko tava kafalı, git ne bileyim hatay mutfağından örnekler ye de gel bi. en azından sonra çöpe süper yemek demezsin.." -ooo beybi vafıl çok orgazmik bi yiyecek +hmm.. kadın eli elime değmedi diyorsun yani... örnekler çoğaltılabilir.. acaip süper bir -aslında birden çok- mutfağa sahip olup da abur cubur zamazingolarını adamdan sayanlara anlam veremiyorum.. fistan gibi bitirelim.. Eti Browni Intense. köpeğim bile yemez.. Kesinlikle mükemmel bir tespit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 dasaaa said: eskiden anneler, eşlerin elinden yemek falan gelirdi.. lezzetli bişiler yaparlardı kısa sürede de olsa. şimdi büyük şehirlerin new-age kadınları genel olarak bi bok beceremeyen insanlar.. new age kadını olmayanlar üzerine alınmasın haliyle "amman hazır olsun da değerli popocuğum kıpırdamasın!" diyerek yaşadıkları için millet "ooo beybi.. nutella hmmm.. eti brawni! yeah!" diye geziniyor.. zavallım adam gibi bişi yememiş ki neye göre kıyaslasın.. bunların erkek versiyonları da "oh burgerın etinin lezzeti über!" diye gezerler.. desen ki "lan çinko tava kafalı, git ne bileyim hatay mutfağından örnekler ye de gel bi. en azından sonra çöpe süper yemek demezsin.." -ooo beybi vafıl çok orgazmik bi yiyecek +hmm.. kadın eli elime değmedi diyorsun yani... örnekler çoğaltılabilir.. acaip süper bir -aslında birden çok- mutfağa sahip olup da abur cubur zamazingolarını adamdan sayanlara anlam veremiyorum.. fistan gibi bitirelim.. Eti Browni Intense. köpeğim bile yemez.. adam domine etmiş. katılmayan herkes haksız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 utopia said: gerçekten iyi. gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Donut ve şu bızbız browninin müptelaları sıktı artık sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 BulletRide said: Donut ve şu bızbız browninin müptelaları sıktı artık sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 güzel hoş ama. döver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 idare eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 geçen gün yedim ilk defa, tadı güzelmişte hiç öle orgazmik anlar yaşamadım :( hatta yanımdaki kıza da aldım bitane yerken soyunmaya başlar belki diye, o da olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ShadowFax said: güzel hoş ama. döver oha hala piyasada mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 milky way yok di mi artık piyasada :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 geçen günlerde ilk kez yedim. resmen ortalama bir ürün, abartmayın, dağılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Baba güzelmiş bu be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 kötü ama bağımlılık yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Tadı güzel de baya overrated. Bu hype'ı hak edecek kadar imba bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Hani ben bayadır ilkokuldan beri browni, topkek takılmayan biriyim. Çikolata olarak da kare bitter fıstıklı ya da fındıklı şeyleri tercih ediyorum sadece. Ama ara ara kahve yanına gidebilicek bir şey evet. Caramelio falan mıydı onu alcama bunu alırım artık sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 ShadowFax said: güzel hoş ama. döver (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 çok kalite ürün. bazı yerlerde 1 lira. bazı yerlerd 50 kuruş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Desqpio said: oraya gidiyorum yok, buraya gidiyorum bitmiş. deli ettiler. arkadaş bi yeterin ya. bizim mustafa abiye sordum kuruyemişçi, ne ayak yau bu diye. az veriyorlar bi iki kutu sadece, o da hemen bitiyor dedi. vay canına dedim. ayrıca bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 ShadowFax said: güzel hoş ama. döver resmen heycanladım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 portakalli miydi o, neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Mandalina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar