Konn Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 ben yine de getireyim makinayı. Isınırken çekeriz 1-2 bide bakarsın biri olur çekecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 QueenofSpades said: cavanagh said: foto olayı da yalan oldu o halde haftaya çekeriz güzel golleri sakla o zamana =) gol dediğin saklanmaz her hafta atıyoruz işte 3-5=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Gelcem tabiki merak etmeyin siz her hafta aynen devam. :P Totemledim kendimi kesin bi şey çıkacak. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 gol yemem surf tabiki yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 takımlar nası gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 QueenofSpades said: Yiğit gelmiyormuş, ben de tek başıma gelemeyeceğim için kekiniz bi sonraki haftaya kaldı arkadaşlar. kim eti intenseleri getiriyo şimdi ? yenilen takım yenen takıma ısmarlasın o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 yiğit niye gelmiyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Cava takımları akşam yazacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 CthuLhu said: yiğit niye gelmiyor ki?yigit dedigi arda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 cavanagh said: QueenofSpades said: cavanagh said: foto olayı da yalan oldu o halde haftaya çekeriz güzel golleri sakla o zamana =) gol dediğin saklanmaz her hafta atıyoruz işte 3-5=pBen olurda oynarsam ve sana karşı olursa 3-5 zor be :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 fizban geliuo maça iyileşmiş, yeni halısahaları ile şov yapacakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 LucifeL said: cavanagh said: QueenofSpades said: cavanagh said: foto olayı da yalan oldu o halde haftaya çekeriz güzel golleri sakla o zamana =) gol dediğin saklanmaz her hafta atıyoruz işte 3-5=pBen olurda oynarsam ve sana karşı olursa 3-5 zor be :D:D her türlü yazar sen merak etme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 arkadaşlar, bitchofbat bu hafta lucifel'e yerini bıraktı bütün yeni arkadaşları aynı öaça alabildik sonunda kadroları da en eskiler vs. en yeniler yapmayı düşünüyorum, zaten dengeli olacak gibi görünüyor, gelenler şu şekilde cavanagh fizban pha tora wishmaster tolga cthulhu konn khelben holy mysterious patpoker fde balon screwy lucifel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 1/ fizban pha cavanagh tora holy wishmaster tolga screwy(kale) 2/ cthulhu konn khelben mysterious patpoker fde balon lucifel(kale) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Guvenc ildenizi yazmamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 ildeniz gelmiyo, bana da demişti bakalım kadroları yazınca farkeden olcak mı acaba diye sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 gene 2 beleşçisiniz abi of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 ÖNEMLİ HATIRLATMA maça bozuk para ile gelin, adam başı 4TL. bozuk oara getirmeyenden 5TL alıp su parası yapçaz, haraç yapçaz sadfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Lol iyiymis ben bugun konustum bisi dememisti, takımlar dengesiz bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 ben sereni delirtmeye kararlıyım ama dier forvetlere karsı tutumumu belirlemedim daha sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 lucifel, geliyosun maça dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 takımları benim çakılı defans oynayacak olmama göre kurun zira hastayım baya ama yine de gelip formamın hakkını vericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 1. takım fazla güçlü olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 sercanın kadrolarla ilgili yorumlarını görmemezlikten gelebilirsiniz, tutturamıyor 2 haftadır bu da tutmaz=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 bence iyi gibi gözüoko ama son kararı kadrolar hakkında maçta veririz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar