BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 oha sattılar. dsadadasdas isterseniz ben +1 getirebilirim defansın bel kemiği olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 ben kesin dedimdi de kesin olmayabilirim.. yarın ya da cuma haber vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 mass satışfekşın. ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 mr.bomb gelebilir yarın haber vericek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 benim de tırnağım kırıldı, manikür randevuma denk gelmezse gelicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 bu haftaki gene pazar günümü. valaha en başta söledim gelcem die :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Cumartesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 fizban said: ece madem gelecen resim çek maç da "yenilen takımın elinden kek yemesine" olsun. temem kek ve fotograf. noted. geliyorum bu hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 ece keki böyle ortasından kakao çizgisi geçen modelinden yaparsan sevinirim. ahah yüzsüzüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 yüzsüzsün valla =) umduğunu değil bulduğunu yiğitcim. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 harbi kek geliyo %100 geliyorum ben yiğit de kolaları alır. her maça 1.5 litre şaşal getiriyor, hayrına onları da temin eder zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 maç paramı da biri verse tamam işte mezarcılıkta son nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 kek varsa iyileşirim ben de. tolga cok kızdı gelmeye calısacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 ben bu akşam çogzel kalecilik yaptım sadece 2 gol yedim (biri emrahın anzarı değidi ondan) ben kaleye geöçmek istiyorum.. ama en kötü oyuna da girerim artık napalım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 yarına yazıcam inş hakkaten ildeniz güzel kalecilik yaptı bugün, ama yediği goller tam "yapma ildenizlik"ti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Ahahah "ildeniz bugün sadece 1 gol yedi lan?!" dedim ve o atak yumuşak gelen bir şutu önce tutup sonra ellerinin arasından kaçırarak yedi ve herkes bana yüklendi :D nazar değdirdim vallahi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 olm haftasonuna haliniz kalsın. sonra emrah yorgundum falan gibi bahaneler kullanıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 lol ben izledim, oynamadım haftasonuna saklıyom enerjimi=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patpoker Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 güvenç hafta sonu show yapıcakmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Varım diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Khelben said: olm haftasonuna haliniz kalsın. sonra emrah yorgundum falan gibi bahaneler kullanıyo.Emrah yorulmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 yahu bu arada ben cidden boğazım falan acıyor. iğneyle mi çıksam sahaya. durumum maç gününde belli olacak açıklaması yapayım bari. varın sayın beni de yarın aksam solerim kesin bise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Ben oynarım bu hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 LucifeL said: Bende gelirim yer olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Sana yine yer yok luci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar