Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 aksiyon komedi filmi. yanliz baya guzel kadrosu var. basroldeki 2 detektif mark wahlberg ve will ferrell. samuel jackson, the rock, eva mendes, ray stevenson var. hatta paris hilton bile var ki ne alaka. imdb: http://www.imdb.com/title/tt1386588/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 trailer: http://movies.yahoo.com/movie/1810116447/video/19060028 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 ahahah (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 will ferrel varsa ben yokum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 bayagi guldum, izlerim ben bunu. Titus pullo da oynuyormus ki gg hf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=sCQMpJ0JBz8 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Michael Keaton ile Anne Heche de var, parayı basmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 oha damon wayansin oglu varmis, artis bile olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 şimdi izledim. akıl almaz bir komedi filmi ya. uzun zamandır izlediğim en iyi komedi filmi. hele ilk 3 dakika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 benim aklim aldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 catıdan atlama olayına fena yarıldım, hep böyle abuk sabuk şeyleri filmlerde görmek isterdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Çok başarılıydi, izleyiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 hiç beğenmedim ben, zar zor bitirdim filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 film baya eğlenceli. en sondaki fıkra ve de will ferrell'ın tepkileri de iyiydi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 GEd said: catıdan atlama olayına fena yarıldım, hep böyle abuk sabuk şeyleri filmlerde görmek isterdim sandalyeden düştüm burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 ben mark wahlbergin oyunculugunu cok tutmustum bu filmde. gercek bi samar oglanı tipinde oynuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 son zamanlarda en çok güldüğüm filmdi sanırsam. Çok eğlendim izlerken. Özellikle mark wahlberg'in karakteri süperdi. bale geyiği filan dasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 IMA PEACOCK, YOU GOTTA LET ME FLY!!! http://www.youtube.com/watch?v=iV6539XsWrc don't go chasing waterfalls i don't want no scrubs ain't 2 proud 2 beg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Ben pek beğenmedim, hatta bazı yerlerinde acaip sıkıcı geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 mark wahlbergden babam çıksa izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 aksiyon ve komedi dolu sahneler ve muhteşem repliklerle dolu bu filmi izlemenizi tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 filmde willferel coşmuş, markvalbergi övmüşsünüz. sinir oldum onu söylemeye geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 ben bu filmi neden daha önce izlemedim AHAHAHAH ayırca film sonudaki yazılardan sonraki sahne de çk iyiydi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 ben bu filmde baya gülmüştüm ama neye güldüğümü hiç hatırlamıyorum lan, bi ara tekrar izliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 devamı gelecekti bunun ne oldu rafa mı kaldırdılar projeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar