Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Crosshair olmadan veya olsa da yakınlaştırarak silah kullanılan gez-göz-arpacık olayını hissettiren düzgün bir oyun önerisi lütfen. Metro 2033'te bu olay baya iyi çalışıyordu ve çatışma hissini alabiliyorduk, ama bugün Stalker'ı denedim rezil buldum. Call of Duty ve Call of Juarez de iyiydi bu konuda. Bu dediğim tarzda fantastik silahlar falan olmadan, en fazla tabanca-keleş-pompalı falan ile götürecek ve en önemlisi croshair ile değil silahın geziyle adam gibi nişan alıncak oyun arıyorum. Olmazsa Arma ve OFP kuracam ama onların da taktiksel kısmı kasar şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Brothers in Arms serisi istediğin gibiydi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 crysis ama delta zorlukta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 bfc2 hardcore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 "Tatar Ramazan" said: Crosshair olmadan veya olsa da yakınlaştırarak silah kullanılan gez-göz-arpacık olayını hissettiren düzgün bir oyun önerisi lütfen. Metro 2033'te bu olay baya iyi çalışıyordu ve çatışma hissini alabiliyorduk, ama bugün Stalker'ı denedim rezil buldum. Call of Duty ve Call of Juarez de iyiydi bu konuda. asil gerçekçisi stalker abi, dürbünsüz veya crosshairsiz uzun menzilde gez göz arpaçık yapabilmek mühim olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 america's army de var ama evet taktiksel sayılır gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 artık gez göz arpacıksız olanı dövüyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 vietcong? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 ben bizamanlar oynamıstım bunu.. begenmiştim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Call of Cthulhu'da crosshair yoktu diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 pronoit said: "Tatar Ramazan" said: Crosshair olmadan veya olsa da yakınlaştırarak silah kullanılan gez-göz-arpacık olayını hissettiren düzgün bir oyun önerisi lütfen. Metro 2033'te bu olay baya iyi çalışıyordu ve çatışma hissini alabiliyorduk, ama bugün Stalker'ı denedim rezil buldum. Call of Duty ve Call of Juarez de iyiydi bu konuda. asil gerçekçisi stalker abi, dürbünsüz veya crosshairsiz uzun menzilde gez göz arpaçık yapabilmek mühim olan. Abi Call of Pripyat'ta gez göz arpacık falan o kadar kötü modellenmişti ki hiç o hissi vermiyordu. Yani silah sana silah gibi hissettirecek böyle oyunlarda. Arkadaş da onu istiyor zaten muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 abi son çıkan fpslere bakmadım adam gibi bi metro 2033 e baktim. doğrudur dediğin ama arada böyle dağlar akdar fark görmedim - ki metro dar alanlarda geçiyo genel olarak - gerçi metro da kötüdür belki hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Metro süper ya, hele ki Rusların böyle bir oyun yapması cidden bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 göz gez arpacık olmasın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 battlefield bad company 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Modern Warfare2 :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 hay layf. default plx. cidden, multiplayer isteniyorsa half-life ve modifikasyonları (cs-tfc) her zaman icin tavsiyemdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar