Kharon Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 acildimi bilmiyorum. az once steam den vote for valve tarzinda bi istek sonrasi gordum. http://www.escapistmagazine.com/global/tournaments/standings/2-2010-March-Mayhem-Developers-Showdown en son muhtemleen blizzard versus valve kalip blizzard supurucek ama valve e verdim gitti oyumu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 bioware onde yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 zynga var ya of hem de rockstar'a (hatta square enix'e de) çakmış. mafia wars & farmville oyunculuğun içine etti resmen, bırak oyunların gelişmesine de engel oluyor. bioware de 2 oyunla baya bir prim yaptı zaten ama blizz rahat ezer. yalnız zynga facebookta bir duyursa valve falan da kalmaz. yine de her türlü blizz alır işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Nintendo The list just goes on and on. sdfkja japonya'da bir yayılsa kojima, square enix ve nintendo arasında dönerdi heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 razzRaziel said: wow oyunculuğun içine etti resmen, bırak oyunların gelişmesine de engel oluyor. fixed. :p blizzort'a rakip kim varsa destekleyeceğim kotik hariç. ama dur pardon, aynı şirket zaten lol. tam şer ittifakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 wow çok leş de sc2 ve d3 görelim bi Sam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 yalnız feysbuk connect olayı forumlarda yazdıkları gibi ciddi avantaj sağlamış zygna'ya. bir de tweet yapanlara iki oy hakkı verilmesi kadar saçmasapan bir dengesizlik görmedim bu tarz bir oylamada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 GC gitmeden, kotik olmeden blizzardi affetmiciiiim http://www.edge-online.com/files/imagecache/article_content_360x270/bobby+kotick_1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 zynga ne ya lol hatta bazinga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Sam said: razzRaziel said: wow oyunculuğun içine etti resmen, bırak oyunların gelişmesine de engel oluyor. fixed. :p hehehe xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 neye göre eşleştirmişler ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Zygna Valve'a 3000 oy falan fark basmisti en son, orda koptu ipler, Zygna kim ulan... simdi baktim toplu banler sayesinde oylari dusmus anladigim kadariyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Farmville, Mafia Wars Forever Zygna o/ :D Feysbukum yok ama olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 /v/ sallamıyor bunu anlaşılan tek thread görmedim hakkında yoksa /v/ valveı çok sever, flashcıların tokatladığını duyarsa 2 saatte oylar 3e katlanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 ben actimda cok ilgi cekmeden 404 yedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 lol bioware elemiş blizz'i. valve vs bioware Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 ahahah kapak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 ooo şimdi düşündüren bir kapışma olacak işte, valve sanki daha ağır basıyor gibi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 bioware inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 hic beklemiyordum valla bioware blizt i elesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Zynga ne ya. Şaka mı lan Rockstar'ı elemiş. Valve ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 bu noktadan sonra da valve alsın afedersin, ne firmalar vardı bioware mi olacak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 episode 3'ü cıkaramayan valve çayırda çıra oynasın lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 razzRaziel said: bu noktadan sonra da valve alsın afedersin, ne firmalar vardı bioware mi olacak yani. bioware son dönemde cok popüler başarili işler yapti. valve ne yapiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 steam yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar