Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2010 Developers Showdown

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
acildimi bilmiyorum. az once steam den vote for valve tarzinda bi istek sonrasi gordum.

http://www.escapistmagazine.com/global/tournaments/standings/2-2010-March-Mayhem-Developers-Showdown

en son muhtemleen blizzard versus valve kalip blizzard supurucek ama valve e verdim gitti oyumu .
Mesaj tarihi:
zynga var ya of hem de rockstar'a (hatta square enix'e de) çakmış.

mafia wars & farmville oyunculuğun içine etti resmen, bırak oyunların gelişmesine de engel oluyor. bioware de 2 oyunla baya bir prim yaptı zaten ama blizz rahat ezer. yalnız zynga facebookta bir duyursa valve falan da kalmaz. yine de her türlü blizz alır işte.
Mesaj tarihi:
razzRaziel said:

wow oyunculuğun içine etti resmen, bırak oyunların gelişmesine de engel oluyor.

fixed. :p

blizzort'a rakip kim varsa destekleyeceğim kotik hariç. ama dur pardon, aynı şirket zaten lol. tam şer ittifakı.
Mesaj tarihi:
yalnız feysbuk connect olayı forumlarda yazdıkları gibi ciddi avantaj sağlamış zygna'ya. bir de tweet yapanlara iki oy hakkı verilmesi kadar saçmasapan bir dengesizlik görmedim bu tarz bir oylamada.
Mesaj tarihi:
/v/ sallamıyor bunu anlaşılan tek thread görmedim hakkında yoksa /v/ valveı çok sever, flashcıların tokatladığını duyarsa 2 saatte oylar 3e katlanır
Mesaj tarihi:
razzRaziel said:

bu noktadan sonra da valve alsın afedersin, ne firmalar vardı bioware mi olacak yani.

bioware son dönemde cok popüler başarili işler yapti. valve ne yapiyor?
  • Yeni Oluştur...