Cons Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Phyx said: gaunlet kalp kiricak KIRDI SANIRIM DÜN ASKNDMASKMLASFASB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Ahahaha kerimin kalbi kırıldı iste orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 kerim yerine counter strike daki o eski botları koysan daha iyi oynardı dün gauntlet ile b.k etti heroyu ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 oluum ulti atilmiyordu diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 abi dün senin heroyu aldım, sonra bugun seçtim ap oyunda mis gibi attım bütün ultileri. Hook,Fist ve ulti combosu girisince oyun bası adam daha yürüyemeden kesiyorsun. Mis gibi olmuş early game de gauntlet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Kerim en kötü ya. bi de ekmekle oynamam diyo pis herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 cuma günü snip geliyormuş http://www.pcgamer.com/2010/08/11/exclusive-reveal-hero-of-newerths-new-hero/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 YEEAAA BEYBIIII Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 güzelim sniperi al 2 eli şatganlı goblin yap pıhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 "Flint Beastwood" said: * Flare: Fire a flare at a position, dealing damage and leaving a slow-burning glow that slows enemies and provides sight. * Sharpshooter: Passively deal extra damage and a mini-stun on occasion. * Long Barrel: Passively increases attack range. * Focused Fire: After taking time to line a shot, Flint fires at a faraway enemy, dealing critical damage. orc abi adam. bir de adı super olmus. eski sniperdan iyi bence adı yeter :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Helcaraxe said: abi dün senin heroyu aldım, sonra bugun seçtim ap oyunda mis gibi attım bütün ultileri. Hook,Fist ve ulti combosu girisince oyun bası adam daha yürüyemeden kesiyorsun. Mis gibi olmuş early game de gauntlet. bu arada gecen yine sectim gaunleti yine atmiyodu ultiyi. ama ultinin calistigi zamanlar da oluyor, beyle bi enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 oha nasıl bir yetersizlik bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Gaunlet bende bugun oynadım hiç sorun yoktu. Çok iyi hero oynanmasıda baya zevkli. İnvoker gelmiş dediler heveslendim yok öyle bişe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 obaaa sniper geliyo oh mis. en kıral hero. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 barbu said: "Flint Beastwood" said: * Flare: Fire a flare at a position, dealing damage and leaving a slow-burning glow that slows enemies and provides sight. * Sharpshooter: Passively deal extra damage and a mini-stun on occasion. * Long Barrel: Passively increases attack range. * Focused Fire: After taking time to line a shot, Flint fires at a faraway enemy, dealing critical damage. orc abi adam. bir de adı super olmus. eski sniperdan iyi bence adı yeter :D pff yine iki passive abilityi dayamıslar. ultisi standart click and shot zaten. flare'dan kosu yoluna atmaca işte. cok bayık hero olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 dotanin tufekli cucesi lan iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 abi 3 tane active bence mukemmel sayi 4 aktifte cok fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Oh be sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Oğuz her heroyu becerdin bi sniper kalmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Sniper en kolay heroydu abi, iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 almayın feedliceniz yine dfgdfgdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Oğuz lothar çık bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 snipe hellflower çıkar oğuz 1. skill mana istiyo çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 aquila said: dotanin tufekli cucesi lan iste. oda bayıktı işte onu diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 bu doktor repulsora ne yapiyorsunuz item sacrifişin + frosfilt gördüm gecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar