Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Butik Hamburger En iyi 10 yer

Masticore

Öne çıkan mesajlar

Phyxinsevgilisi said:

Dendi mi bilmiyorum ama, kadiköyde barlar sokagini geçince, bi üst sokagin girisinde Burger House'un bi şubesi var.

Aç olan açmasın

http://www.burgerhouse.com.tr/index.html#/menu/burgerler/bacon-cheese-burger

şaşkında mı ne varmış dükkanın yerini bilmiyorum ama eve sipariş vermiştim 1-2 defa

hyr zaten cogu hamburger resimlerdeki gibi değil ama bu hamburgerciler ev siparişlerini ciddiye almıyor sanırım uyuz oluyorum.kötü ve özensiz geliyor hep.

hangisinin iyi kötü olup olmadıgına karar vermek için hepsini yerinde yemek lazım.dükkandan bi keresinde çok efsane gelmişti mesela siparişim.sonra çok kötüydü dahada yemedim
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
1-makarna pizza hamburger işte füzyonmu diyolar herneyse o tarz yemekler hepsini ama hepsini daha iyi yapan yerler var numnumadan gitmeyin la.

2-kanyonun içindeki bi yer var ketçapları domates adam şeklinde plastikler içinde ora gourmetmiyi neydi olabilir ora gerçekten iyi.

3-mano formunu koruyor beyler düşürmeyin gözünüzden ottomanı ezer geçer ya

4-dükkan maç burger yapmış 2bira turşu hamburger sosisli ve lig tv 34 tl.

5- gel gelelim en önemli noktaya bak gerçekten bu nusretin hamburgerini merak ediyorum daha dogrusu etini işte ama sıra falan bekliyomuşssun günle öncesinden dogrudumudur? Giden var mı aydınlatın agalar. Nedir bu nusretin olayı ya
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
tellos said:

1-makarna pizza hamburger işte füzyonmu diyolar herneyse o tarz yemekler hepsini ama hepsini daha iyi yapan yerler var numnumadan gitmeyin la.

2-kanyonun içindeki bi yer var ketçapları domates adam şeklinde plastikler içinde ora gourmetmiyi neydi olabilir ora gerçekten iyi.

3-mano formunu koruyor beyler düşürmeyin gözünüzden ottomanı ezer geçer ya

4-dükkan maç burger yapmış 2bira turşu hamburger sosisli ve lig tv 34 tl.

5- gel gelelim en önemli noktaya bak gerçekten bu nusretin hamburgerini merak ediyorum daha dogrusu etini işte ama sıra falan bekliyomuşssun günle öncesinden dogrudumudur? Giden var mı aydınlatın agalar. Nedir bu nusretin olayı ya

Abartmışlar. Gittiğin saat önemli tabii ki ama ben her gittiğimde 15 20 dakikadan fazla beklemedim.

Ha yalnız boşuna nusret'in etilerdeki yerine gitme. Bebek iyidir, rahattır.
Sosyal ağlarda paylaş

sdeceokuyangenç said:

Timboo söylendimi

bu arada bi arkadaş bigos demiş ankaralı olarak. bigosun hamburgeri ilk 30 a giremez o derece

kesinlikle timboo

burger house'tan da mickey's ten de güzel. butcha yi deneyemedim ama daha.
bu arada newcastle'ınki de güzeldir. ama tunus veya tepe'deki. cinnahtaki basarılı değil o kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Abi ne kadar isim cikti ya. Beynim almiyor artik yemin ediyorum. 10 sene once burger,mcdonalds disinda birsey bilmezdik. Simdi hardal mayonez, hunger full , num num yamyam... Birde bu asmali orda burdaki cafeler okadar tutarsizki bir yedigin digerini tutmuyor. Daha dogrusu chef degisince dogal olarak tat da degisiyo.
Sosyal ağlarda paylaş

2013 için revize ettiğim listemi yayınlıyorum;

1) Egg&Burger (Açık ara,rakipsiz)
2) Nusr-Et (Pahalı ama leziz)
3) Mano Burger (Fiyat performans çok iyi)
4) Jumbo Burger (Özellikle yanında bira ile)
5) Gourmet Burger Kitchen
6) Jumbo Burger (Özellikle yanında bira ile)
7) Burger&Beer (Ataşehir. Jumbo benzeri hamburgerleri var)
8) Burger House
9) Özgür Şef.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...