sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Timboo söylendimi bu arada bi arkadaş bigos demiş ankaralı olarak. bigosun hamburgeri ilk 30 a giremez o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 insert hamburger tatava text Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Dendi mi bilmiyorum ama, kadiköyde barlar sokagini geçince, bi üst sokagin girisinde Burger House'un bi şubesi var. Aç olan açmasın http://www.burgerhouse.com.tr/index.html#/menu/burgerler/bacon-cheese-burger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Bu arada güzel topic, açana tişikkirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 cheeseandburger a en yaklaşan burgerhouse olmuş galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 AWHDAHSDADH seslendirmesini de yapıyomus sitenin simdi farkettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Ataşehirde burger & beer var , tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 burger&beer'ın çok küçük yav hamburgerleri bi kere yedim gerçi.. büyük olanlar da pahalıydı sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 ankarada tavsiye edilenlere kötü denmiş galiba ama nedir ankarada güzel olan peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 bigos diyecem yine ankara için, 5-6 ay oldu ama yiyemeyeli değiştiyse bilmiyorum tabii. bigos burger iyidir, godzilla şahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Phyxinsevgilisi said: Dendi mi bilmiyorum ama, kadiköyde barlar sokagini geçince, bi üst sokagin girisinde Burger House'un bi şubesi var. Aç olan açmasın http://www.burgerhouse.com.tr/index.html#/menu/burgerler/bacon-cheese-burger şaşkında mı ne varmış dükkanın yerini bilmiyorum ama eve sipariş vermiştim 1-2 defa hyr zaten cogu hamburger resimlerdeki gibi değil ama bu hamburgerciler ev siparişlerini ciddiye almıyor sanırım uyuz oluyorum.kötü ve özensiz geliyor hep. hangisinin iyi kötü olup olmadıgına karar vermek için hepsini yerinde yemek lazım.dükkandan bi keresinde çok efsane gelmişti mesela siparişim.sonra çok kötüydü dahada yemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 the hunger'da yiyen oldu mu? hunger burger'i gayet basariliydi bence. sunum da iyi. bir de retro burgeri merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Numnum in patates puresini tavsiye ederim gerisi hikaye. Burgerde de son nokta nusret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 1-makarna pizza hamburger işte füzyonmu diyolar herneyse o tarz yemekler hepsini ama hepsini daha iyi yapan yerler var numnumadan gitmeyin la. 2-kanyonun içindeki bi yer var ketçapları domates adam şeklinde plastikler içinde ora gourmetmiyi neydi olabilir ora gerçekten iyi. 3-mano formunu koruyor beyler düşürmeyin gözünüzden ottomanı ezer geçer ya 4-dükkan maç burger yapmış 2bira turşu hamburger sosisli ve lig tv 34 tl. 5- gel gelelim en önemli noktaya bak gerçekten bu nusretin hamburgerini merak ediyorum daha dogrusu etini işte ama sıra falan bekliyomuşssun günle öncesinden dogrudumudur? Giden var mı aydınlatın agalar. Nedir bu nusretin olayı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 YENI 1 NUMARA: BURGER JOINT / BESIKTAS begenmeyen olamaz 11 hamburger 12 cheese 160gr. et =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 tellos said: 1-makarna pizza hamburger işte füzyonmu diyolar herneyse o tarz yemekler hepsini ama hepsini daha iyi yapan yerler var numnumadan gitmeyin la. 2-kanyonun içindeki bi yer var ketçapları domates adam şeklinde plastikler içinde ora gourmetmiyi neydi olabilir ora gerçekten iyi. 3-mano formunu koruyor beyler düşürmeyin gözünüzden ottomanı ezer geçer ya 4-dükkan maç burger yapmış 2bira turşu hamburger sosisli ve lig tv 34 tl. 5- gel gelelim en önemli noktaya bak gerçekten bu nusretin hamburgerini merak ediyorum daha dogrusu etini işte ama sıra falan bekliyomuşssun günle öncesinden dogrudumudur? Giden var mı aydınlatın agalar. Nedir bu nusretin olayı ya Abartmışlar. Gittiğin saat önemli tabii ki ama ben her gittiğimde 15 20 dakikadan fazla beklemedim. Ha yalnız boşuna nusret'in etilerdeki yerine gitme. Bebek iyidir, rahattır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 istanbulda adam akıllı et yemek istiyorsanız > victoria angus şiddetle tavsiye ederim burgeri de gayet iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 sdeceokuyangenç said: Timboo söylendimi bu arada bi arkadaş bigos demiş ankaralı olarak. bigosun hamburgeri ilk 30 a giremez o derece kesinlikle timboo burger house'tan da mickey's ten de güzel. butcha yi deneyemedim ama daha. bu arada newcastle'ınki de güzeldir. ama tunus veya tepe'deki. cinnahtaki basarılı değil o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Victoria angus u duydum ama nasip olmadi. 4 leventteki komsu birger baya iyi bu arada. Nusret 1, bunlar 2 bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 zaidral said: the hunger'da yiyen oldu mu? hunger burger'i gayet basariliydi bence. sunum da iyi. bir de retro burgeri merak ediyorum. meh. aşırı ve gereksiz pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Burger houseun cheeseburgeri güzel değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Burger house aralarında en iyilerinden. Sana kötüsü denk gelmiş olabilir aşçının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Abi ne kadar isim cikti ya. Beynim almiyor artik yemin ediyorum. 10 sene once burger,mcdonalds disinda birsey bilmezdik. Simdi hardal mayonez, hunger full , num num yamyam... Birde bu asmali orda burdaki cafeler okadar tutarsizki bir yedigin digerini tutmuyor. Daha dogrusu chef degisince dogal olarak tat da degisiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 LAV TAŞLI IZGARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 2013 için revize ettiğim listemi yayınlıyorum; 1) Egg&Burger (Açık ara,rakipsiz) 2) Nusr-Et (Pahalı ama leziz) 3) Mano Burger (Fiyat performans çok iyi) 4) Jumbo Burger (Özellikle yanında bira ile) 5) Gourmet Burger Kitchen 6) Jumbo Burger (Özellikle yanında bira ile) 7) Burger&Beer (Ataşehir. Jumbo benzeri hamburgerleri var) 8) Burger House 9) Özgür Şef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar