Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arda Barcelona'ya mı gidicek

KahnX

Öne çıkan mesajlar

DoruK said:

tottenham falan dediğin takımın kadrosuna bak önce bi, yani adamlar 4. zaten ligde, mali açıdan da avrupanın en iyi kulüpleri arasında. arda'nın yeri tottenham ise onun için mükemmel bir şey yani.

modric tothenham da oynuyor arda ile aralarında fark yok arda'da orda rahat oynar.
Sosyal ağlarda paylaş

khalad said:

DoruK said:

tottenham falan dediğin takımın kadrosuna bak önce bi, yani adamlar 4. zaten ligde, mali açıdan da avrupanın en iyi kulüpleri arasında. arda'nın yeri tottenham ise onun için mükemmel bir şey yani.

modric tothenham da oynuyor arda ile aralarında fark yok arda'da orda rahat oynar.

tottenham'da defoe pavlyuçenko modric crouch falan var hani azımsanacak bir takım değil.Arda orada iş yapar mı yapar.Ama kondisyon gerek en başında..
Sosyal ağlarda paylaş

Eheh, 1 sene öncesinin balon haberi yahu.

Arda ingiltere'ye giderse canavar gibi oynar yalnız merak etmeyin. Kondisyonu yetmez falan diyorsunuz, haklısınız da, kondisyon dediğin elinin kiri futbolda. 25lik 26lık dana tuncay bile gittikten sonra (ki ardadan çok daha iyi kondisyona sahipken) ilk birkaç ay kenarda bekleyip kastı, ardından canavar gibi gelişti kafam kadar bacak kası yaptı bayağı oynadı. Arda çok daha genç. Giderse yine 2-3 ay bekler kenarda o arada deli güç kondisyon yapar sonra da çıkar ortalığı dağıtır. Ha, Türkiye'de kalırsa o kondisyonu falan yapamaz o ayrı.
Sosyal ağlarda paylaş

arda aradı az önce,abi dedi canım çok sıkkın.Dedim bira var dolapta gel.Geldi ama eli boş gelmiş.Dedim lan utanmıyor musun insan bi fıstık getirir.Abi valla açık yer bulamadım dedi.Oturduk içtik,çok üzülmüş arkasından konuşmanıza.Yok 60 dakika yok toy yok ham.Dedim her zaman ki pati işte boşver,haklısın abi dedi.köşede büfe var oraya yolladım,bira fıstık falan alıp gelecek.Gitmeden bozuk yok üstümde dedi benden tırtıkladı parayı gene.
Sosyal ağlarda paylaş

Tenekeadam said:

arda aradı az önce,abi dedi canım çok sıkkın.Dedim bira var dolapta gel.Geldi ama eli boş gelmiş.Dedim lan utanmıyor musun insan bi fıstık getirir.Abi valla açık yer bulamadım dedi.Oturduk içtik,çok üzülmüş arkasından konuşmanıza.Yok 60 dakika yok toy yok ham.Dedim her zaman ki pati işte boşver,haklısın abi dedi.köşede büfe var oraya yolladım,bira fıstık falan alıp gelecek.Gitmeden bozuk yok üstümde dedi benden tırtıkladı parayı gene.

köpüklü mü?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...