khalad Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 DoruK said: tottenham falan dediğin takımın kadrosuna bak önce bi, yani adamlar 4. zaten ligde, mali açıdan da avrupanın en iyi kulüpleri arasında. arda'nın yeri tottenham ise onun için mükemmel bir şey yani. modric tothenham da oynuyor arda ile aralarında fark yok arda'da orda rahat oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 aquila said: taksimdeki barcelonaya gider arda, sinemle. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 khalad said: DoruK said: tottenham falan dediğin takımın kadrosuna bak önce bi, yani adamlar 4. zaten ligde, mali açıdan da avrupanın en iyi kulüpleri arasında. arda'nın yeri tottenham ise onun için mükemmel bir şey yani. modric tothenham da oynuyor arda ile aralarında fark yok arda'da orda rahat oynar. tottenham'da defoe pavlyuçenko modric crouch falan var hani azımsanacak bir takım değil.Arda orada iş yapar mı yapar.Ama kondisyon gerek en başında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 balon said: Arda önce Galatasaray'da oynasın.afgdfgsfhdasfbasfhghsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 selam penth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 balon said: Arda önce Galatasaray'da oynasın. uuu yeaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Guardiola"ben ardaya 4-4-2 3-5-2 ve diğer bilimum sistemleri öğretirim,gelsin yeterki" demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 arda'yı fabregas'ın alternatifi olarak düşünüyorlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 arda bu gün röportaj yaptı "sabri gelmezse barçada bende yokum." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 ibrahim üzülmez kafayı kaldırsın onu da alırız demiş guardiola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 arda sol kanattan iceri dogru akiyoooor, ardaaa, bi adami gecti, ikncisini de gecti, icerde messi bombos, arda messiye baktiiiii, kaleye vurdu ve out. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 akila (tu) büyük ihtimal öle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Sparkcaster said: ibrahim üzülmez kafayı kaldırsın onu da alırız demiş guardiola AHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 arda kaldın darda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Arda avrupada en fazla gs de oynar bu kondisyonla. bu yaşta 60dk olunca oyundan düşüyo adam fizik olarak.inş geliştirirde kondisyonu ve futbolu hızlı oynamayı çok iyi yerlerde görürürz kendisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 başlığı okudum ve "yok artık" dedim. yavaş gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Eheh, 1 sene öncesinin balon haberi yahu. Arda ingiltere'ye giderse canavar gibi oynar yalnız merak etmeyin. Kondisyonu yetmez falan diyorsunuz, haklısınız da, kondisyon dediğin elinin kiri futbolda. 25lik 26lık dana tuncay bile gittikten sonra (ki ardadan çok daha iyi kondisyona sahipken) ilk birkaç ay kenarda bekleyip kastı, ardından canavar gibi gelişti kafam kadar bacak kası yaptı bayağı oynadı. Arda çok daha genç. Giderse yine 2-3 ay bekler kenarda o arada deli güç kondisyon yapar sonra da çıkar ortalığı dağıtır. Ha, Türkiye'de kalırsa o kondisyonu falan yapamaz o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 türkiyede kalırsa o kondisyonu anca sinemle yapar edit:sibel kim lan sfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 messi + 15m euro istiyorlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Messi'ye ihtiyacımız yok, o bölgede Kewell var, Keita var, Baros var Gio var, Elano bile oynar napalım Messi'yi. Para vermesinler, Iniesta+Xavi versinler orta sahayı kurtaralım mustafa ve arkadaşlarından yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 emre çolak ta var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 onun biraz ekmek yemesi lazım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 arda aradı az önce,abi dedi canım çok sıkkın.Dedim bira var dolapta gel.Geldi ama eli boş gelmiş.Dedim lan utanmıyor musun insan bi fıstık getirir.Abi valla açık yer bulamadım dedi.Oturduk içtik,çok üzülmüş arkasından konuşmanıza.Yok 60 dakika yok toy yok ham.Dedim her zaman ki pati işte boşver,haklısın abi dedi.köşede büfe var oraya yolladım,bira fıstık falan alıp gelecek.Gitmeden bozuk yok üstümde dedi benden tırtıkladı parayı gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Tenekeadam said: arda aradı az önce,abi dedi canım çok sıkkın.Dedim bira var dolapta gel.Geldi ama eli boş gelmiş.Dedim lan utanmıyor musun insan bi fıstık getirir.Abi valla açık yer bulamadım dedi.Oturduk içtik,çok üzülmüş arkasından konuşmanıza.Yok 60 dakika yok toy yok ham.Dedim her zaman ki pati işte boşver,haklısın abi dedi.köşede büfe var oraya yolladım,bira fıstık falan alıp gelecek.Gitmeden bozuk yok üstümde dedi benden tırtıkladı parayı gene. köpüklü mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 barcaya gidince öder abi bira borcunu adam, üstüne gitme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar