Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 sıkılıp susmanı bekliyodum ben, ne kadar yanılmışım oysa ki............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Bubble+hs cekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 hiç uykum yok 4 e 5 e kadar devam edebilirim, fazla kötü espriye maruz kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Saeros said: artık yeter okudum topici ve derdinizi anladım siz dağılmışsınız ben sizi toplayacağım çözüm buldum sunuyorum buyrun..... arkadaşlar bence paticikler olarak karşılaştığımızda birbirimizi tanıyabilmemiz için bize has bi tanışma yaklaşma biçimi bulmalıyız mesela enseye hafifçe üflemek gibi dirseğini iki parmakla ovalamak gibi şeyler böylece hem topluluk içinde dikkat çekmeyiz hem de üflemeli dokunmalı şeyler hoşumuza gider tüylerimiz diken diken olur, zaten bahar aylarındayız hormonlar tavan aniden sevişmeye başlarız belli mi olur saygılar iyi akşamlar ranımadığım biri gelip biri enseme hafifçe üflese tokadı yer valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 I accept the challenge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akean Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 valla ben birini görsem eğer yalnızsam selam verme oranım fazla yüksek ama yanımda biri varsa hiç bakmam sonra dönüp o yanımdakine mevzuyu açıklamak çok kastırıyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 ay bifa cok guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Bella said: bugün beşiktaşta çok sevimli bi kedinin patisine bakıyodum böle minicikti falan sonra sesli bi şekilde pati dedim sonra paticik dedim. Amaan ne fenaymışsın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 birbirimizin kulak memesine dil atsak birbirimizi tanımak için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Werewolf said: fikirtepe minibüsleriyle kabuslarına girerim akıllı ol çocuk OLUM BU NE LAN SFJLABSFJKLABSFJKSBDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 gün yüzü görmemiş tehtitler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Yolda paticik diye... of off.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Sparkcaster said: yolda biri paticik dese arkama bakmam uzaklaşırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 dönerse senindir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 senko said: birbirimizin kulak memesine dil atsak birbirimizi tanımak için? aramızda kulağını temizlemeyenler varsa tatsızlık çıkabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Sparkcaster said: yolda biri paticik dese arkama bakmam uzaklaşırım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Nilepi gördüm 1 2 saat önce gidip konuşucaktım utandım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 benim görebilecegim tek pati jahrein sanirim.... evden disari cikmamaya karar verdim sdflkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 sdfsdfsdfsdfsdfdsfs ben gelcem Weimar'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 vaniLLe said: benim görebilecegim tek pati jahrein sanirim.... evden disari cikmamaya karar verdim sdflkj Aldırayım seni evinden gel bi gör git geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Ben Ferraro ( yanlıs olabilir)yu görmüştüm. Gittim selam verdim, ben paticikten defensive dedım. Konustuk 2 dk. Normal yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 albümde ki fotoları mı ezberliyonuz la görüşme falan dışında görseniz nası tanıcaksınız ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 brigand'ı hergün görüom ben, salı yine görcem hatta olasılık dersinde, forçen'i göremiyorum ama bu aralar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Farinal said: albümde ki fotoları mı ezberliyonuz la görüşme falan dışında görseniz nası tanıcaksınız ki ya mesela ferrero o kadar çok foto koymuş ki, cidden karşılaşsam tanırım ama hiç denk gelmedi. aynı şekilde xunn'u da tanırım herhalde. azmodai'yi de. facebooktan msnden falan ekli olanları zaten saymıyorum bile. rüyama giren paticik üyeleri var abi hiç görüşmediğim, yemin ederim bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar