=) Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 gecko ya çok yükleniyolar o da gidici bence 45 güne sağ çıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Bittus said: get a life forum iz siris biznis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 gecko liseliymiş, bu tür şeylere immunedur zaten o, np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 vaniLLe said: sevmiyosaniz belli etmezsiniz, budur insan gibi davranmak. nilepi size sacma sapan gelen argümanlari savundugu icin sevmiyor olabilirsiniz misal ama sizin yaptiginiz da sürü seklinde bi kisinin üzerine gitmek. bana kalirsa da bu daha komik. önce arenda serisi, soora jahrein, sonra nileppezdel, ha bi de 0ne vardi. amerikan kolej bebesi gibin davranmak uzun zamandan beri cool degil. (td) amaciniz troll olsa bile. asil bokunu cikarmak sizin yaptiginizdir. sorry.zaten şu forumda pek çok adam var öyle, birine ayar vermek istediği zaman msnden adam çağırıyor falan, en kötü ihtimalle 1 kişi gelip onun ayar mesajını alıntılıyor "hahahaha iyiydi xD" yazıyor falan. acayip belli oluyor böyle şeyler. gördüğüm yerde kıçımla gülüyorum. tek başına ayar verebilecek kapasitede değilseniz bari kendinizi böyle komik durumlara düşürmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 2-3 gün içinde bi ambush bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 +1324323 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 DoruK said: 2-3 gün içinde bi ambush bekliyorum ya sev ya terket!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 o değilde bitane kuşlu cocuk vardı ona noldu ya...clymor du sanırım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Birileri sana cephe almışsa vardır bi yerde bi hatan. - cCc HeRyErDeYiZ cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 =) said: o değilde bitane kuşlu cocuk vardı ona noldu ya...clymor du sanırım ? SULTAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 vaniLLe said: sevmiyosaniz belli etmezsiniz, budur insan gibi davranmak. bak vanille beni hiç sevmez süpersonik 6ıncı hislerim olmasa bunu anlamazdım insan yani vanille valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 sipeyskeyk said: =) said: o değilde bitane kuşlu cocuk vardı ona noldu ya...clymor du sanırım ? SULTAN çocuk mu kuş mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 kuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 CLYMOR VE SULTAN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLA!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 fistan metalciymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 bazı insanlara gereksiz bir nefret var. ama jahrein den neden o kadar nefret edildi hala çözemedim ben mesala. farklı bi renk olarak duruyordu herif. hep aynı adamların hep aynı mesajlarını okumaktan daha iyi idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 said: hep aynı adamların hep aynı mesajlarını okumaktan daha iyi idi. pardon abi rahatsızlık verdiysek 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Kojiroh said: CLYMOR VE SULTAN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLA!!! aynı sayfada fistan da var. ilk kez gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 rahatsiz said: bazı insanlara gereksiz bir nefret var. ama jahrein den neden o kadar nefret edildi hala çözemedim ben mesala. farklı bi renk olarak duruyordu herif.aynen ya. noldu anlamadım yani birden. hadi nilep evet saçma sapan şeyleri ölümüne savundu bi ara, gereksiz elitizm yapıyordu bir çok postunda, gıcık oluyodum ben de ama sevmiyorum ulan ben bu herifi demem herhalde yani nolucak ki abi altı üstü forumda yazdığı bi şeye katılmamışım, nolucak asşdlk. bu ne nefret ya. hep diyorum, forumu fazla ciddiye a-lı-yor-su-nuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 sipeyskeyk said: ama farinal olsun, nilep olsun fikirleri yüzünden üzerilerine gidilen insanlar. Özellikle nilep inandığı şeyi ölümüne savunduğu için böyle oluyor. Şöyle bir trend var forumda, belli kişilerden birisi bir kişiyle atıştığı zaman, takip eden süreçte mutlaka o kişinin üzerine gidilmeye başlanıyor. Sorun ise fikirlerinin o kişilerden biriyle uyuşmaması oluyor genelde. jahrein,bone ve one hakkediyorlar, onlar fikirleri yüzünden değil antipatik ve gereksiz davranışları yüzünden dışlandılar. Popüler olacam diye saçma sapan hareketler yaptılar, sonucu da bu. hele one, sen ingilizce bilmeden millete ingilizce ayar vermeye çalışırsan dalga geçilir yani, yapacak birşey yok. SIRADA SEN VARSIN ARKADAS!!!! SALDIM ARENACILARI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 abi çok kötü insanları gelip savunmayın ya dfhdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 sipeyskeyk said: keşke herkes nilep olsa şurda. manyak laf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 yazık la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Cons said: abi çok kötü insanları gelip savunmayın ya dfhdfg cok hayvansin horcun :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar