Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 o penaltı değil, ama hakem verseydi kimse niye verdin diyemezdi. Temas yok bir kere herşeyden önce ha beşiktaş çok kötüydü, pas yapamadılar orası ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathsTongue Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Temas yok derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 pozisyon penaltı değil ki? hadi maçta anlamadın sora hiç mi yazı okumadın be arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 bjknin yenilmemesi mucize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 LİGE RENK GELSİN İSTEDİK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 maç 0-0 bitmiş galiba ben uyuyodum o sıralar 7 eksikle gittik hakem taraf tuttu fikstür bizden yana değil za Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 RENGARENK YAPARIZ LAN GEREKIRSE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 ARAYA GİRME KERMİT! ÇOK KIZGINIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 lig bi tek size siyah :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 sina senin yaptığın için, bknz. züürt tesellisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Ben böle takımın takım ruhunun diye olaya girip devamını geitrmek istemiyorum. Dün akşam sadece kanser virüsü bir takım vardı sahada. İbrahim kaş gerçekten en sağlıklı adamı sinir krizine sokar o adamın hala lisansını yırtmayan yönetime ne diyim ben. Ayrıca serdar özkan o kadar terbiyesizlikten sonra hala nie alınıor ilk 18e anlamadım çıkart rıdvan oynasın genç aklı başı yerinde bir çocuk en azıdan. Dün hakem biraz daha adam gibi yönetseydi ankaragücü büyük ihtimal 10 kişi kalırdı ama adamlarında bariz penaltısını verirdi. O penaltıyı nasıl vermedi anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Reksa said: sina senin yaptığın için, bknz. züürt tesellisi. bursaspor lider olduktan sonra futbol bölümüne takılan bursalılar ver. 1.02 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 yoo fenre yenildiğimiz de de ben burdaydım. slm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 anlamamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Pozisyonu Ligtvcom.tr'den izledim de,nasıl penaltı değil yahu?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 0 temas var vassel e o pozisyonda penaltı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 bu arada ben fenerin 2 kupayı götüreceğini hissediyorum umarım yanılırım. bursa bugün kazanamaz. 1 puan alamayabilir. fener yarın kötü oynasa bile derbi havasıyla kazanır gs pazartesi tamamen havluyu atabilir zor maç olur sivas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Topa değmiyor,içeri doğru hareketli adamın önüne kayarken değmemesi garip geldi,arkadan kesin değmiştir dedim,çünkü topa da değmeyince,direk önüne kayarsan koşan adamın,muhtemelen değersin... Görüntüde tam gözükmüyor ama yanıltıcı olabilir dedim,arkadan değiyordur diye.. Ya da müthiş bırakıyor kendini Vassell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 ne topa ne adama değiyo abi rıdvan her açıdan gösterdi baktı kaktı tam zamanında atlıyo vassell. HA ATLAMASA penaltı olabilir belki daha mantıklı olurdu tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Vassel'e değmiyor. Açıkcası ben bile şaşırdım ibrahim malı nasıl başardı penaltı yaptırmamayı. Vassel istese orada ayağını çok rahat çeker zaten ibrahim kaşta geriye doğru çekmiyor ayağı sabit vassel atıyor kendini ama vassel biraz daha beklese takılıp düşecekti o zaman penaltı çalardı hakem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 antalya bursaya salladı 1 tane cimbom geliyor.fenerde puan kaybederse tamamdır diodum ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 bursada antalyaya salladı 1 tane lol hastayım şu son haftaya kadar geliyoruz gümbür gümbür mesajlarınıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 valla ben geliyoruzu bi beşiktaiş taraftarından duyuyorum :) cunku genellike arkadan gelenler onlar oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 beşiktaş şampiyon bu sene ondandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 ah bee yaa eksik takımla ankaradan 1 puan valla buna sevincez herhalde bu hafta yine kafaları vurmak düşüyor duvarlara yapmıcam yorum diyorum dayanamıyorum ahh bee ahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar