dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 40sf'de çıkan doğru.. şu link -> http://www.kingston.com/turkey/usbdesign/vote_t.asp?page=40 10sf'de çıkan yanlış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 10. sayfaya bakmıyoruz arkadaşlar yok öyle bi sayfa eheh olm stalk etti 2 tane gitmiş, niye 80. sayfaya gitmez ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Attım bakalım, kazanmanı bekliyoruz. Ama böyle 1-2 olmaz ya, spamlemek lazım forumca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 ben spamlamayın demiyorum ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 oy verdik olum. daha ne istiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 hatta ben anam babam adına da oy verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 yok baya mutluyum ben asıl beyenmenize sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 beğenmesek de verirdik kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 güzel olmuş gerçekten. fake oy da verdim. bişi demedi. kontrol etmezler bence cok dikkat ceken bişi olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 abi hizli oy icin sunu deneyin; www.kingston.com/turkey/usbdesign/scripts/castvotereg.asp?choice=3813854663916.jpg&email=EMAIL&name=ISIM&phone=PHONE&submit=Oyu%20G%C3%B6nder! degistirip degistirip basin enter a gitsin, bu mesajida sticky yapin ona gore ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 oy verildi bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 bittimi oylarin verilmesi, herkes 1 keremi verebiliyo degilse kullanabilirsiniz linki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 verdim oy kim tutar chem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 abi USB tasarım yarışması nedir ya. usb işte takıyosun çalışıyo allah belalarını versin tasarım diye diye herşeyi modaya çevirdiler. USB'en senin kişiliğini yansıtsın dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 bende verdim oyumu chem olmasa bile gorduklerim içinde seninkine verirdim zaten gzel baya (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 SeaGle said: Bu arada kazanırsan ve üretilirse ve sana hediye gönderilirse istiyorum güzelmiş tasarımın harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Bende gönderdim oyumu dogru bilgilerle :) Quotelamaya üşendim bende isterim adetli bir hediye gönderilirse :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aysen Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 bende bacakomuza temalı mont tasarladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 voted (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zorba Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Chemical umarım kazanırsın ama dişli rakiplerin var... Kazanırsan muhtemel store'lardan zevkle bir tane de ben alırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 ilk ben istedim olm KEMİKIL ALOOV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 11. sayfada da var, ikinci sırada soldan ikinci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 bende 3 kişiye oy verdirttim bu arada. umarım kazanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Todesengel said: 11. sayfada da var, ikinci sırada soldan ikinci ona vermiyoruz oy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar