Bone Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 haha Farinal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Neee, iPad gerçekten var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 oha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Farinal said: abi patinin zekasından şüphe etmeye başladım bu başlıktan sonra niye abi? 1 nisan günü sitelerde şakalı geyikler görmeye alışmış birileri orada da bir şakamı var da göremiyoruz die düşününce gerzek mi oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 abi tüm konuyu 3.kez okuduktan sonra anladım. bu kadar geç anlayınca gülemedim de haliyle. anlamayanlar için anlatayım ben şimdi bu penth microsoft'ta çalışıyor ya, apple bunların rakip firması ya, apple'da ipad'i çıkarcak ya, ipad'te çok dandik bi ürün ya, hani apple öyle kötü bi ürün yapmışki anca 1nisanlık bir ürün olur bu demeye getirmiş penth. yani en azından böyle anladım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 ipad diye bir şeyi duymamış olmaları aptal oldukları anlamına gelmez ama ipad'in varlığından haberdar olan birisi rahatlıkla anlayablmeliydi bunu. Ki Microsoft'ta çalışan İlke açıyor başlığı o bile yeter ortada Apple'ı kötüleyen bir şey olduğunu anlamaya (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 ipad sevilmez tamam ama apple'ı sever diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 E zaten adam Microsoft fanboi değil, bunu biliyoruz hepimiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Apple kadar gerizekalı bir firma yok. Üzgünüm ama cyber faşist bir firma. Tamamen para tuzagı. Haydi başlasın tartışma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 QİTLERM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 oha ben bile anladim lan. cok iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Phae said: Apple kadar gerizekalı bir firma yok. Üzgünüm ama cyber faşist bir firma. Tamamen para tuzagı. Haydi başlasın tartışma. apple ile google ortalığı dağıtıcak, ne microsoft ne başka birşey kalıcak 5 seneye. Söylemedi demeyin sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Phae said: Apple kadar gerizekalı bir firma yok. Üzgünüm ama cyber faşist bir firma. Tamamen para tuzagı. Haydi başlasın tartışma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 idrisoft alır hepsini. feci yargılar.. hamsigücü5000 işlemcisini bekleyin. horoninside Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Laorx said: Phae said: Apple kadar gerizekalı bir firma yok. Üzgünüm ama cyber faşist bir firma. Tamamen para tuzagı. Haydi başlasın tartışma. apple ile google ortalığı dağıtıcak, ne microsoft ne başka birşey kalıcak 5 seneye. Söylemedi demeyin sdf. Abi olur mu olur, The Road filmindeki Apocalypse'in sebebi Apple zaten. Hepimiz ölücez bu adamarın saçma salak beyaz hardwareleri yüzünden. "BUT IT LOOKZ SO COOL XOXOXOXO" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Phae said: Apple kadar gerizekalı bir firma yok. Üzgünüm ama cyber faşist bir firma. Tamamen para tuzagı. Haydi başlasın tartışma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Coder said: İnan şakamı diye anlamak için pre orderin sonuna kadar gittim :) supermis Apple in terazisine tıkladım LAN NASIL ŞAKA NASILSA ŞAKA DİYE PREORDER ETTİM KARTIM KAYITLIYDI ZATEN SONRA BAKTIM ŞAKA DEĞİLMİŞ HEYALLAAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 GwindonSurion said: Coder said: İnan şakamı diye anlamak için pre orderin sonuna kadar gittim :) supermis Apple in terazisine tıkladım LAN NASIL ŞAKA NASILSA ŞAKA DİYE PREORDER ETTİM KARTIM KAYITLIYDI ZATEN SONRA BAKTIM ŞAKA DEĞİLMİŞ HEYALLAAM AHAHAAHAHAHAHAHAHAHA AHAHHAHAHAHAHAAHAHHAS DFFSFSFFDSDFSDFSD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 offff abi doğruysa çok epik bişi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 $499 dolar ahahahaha geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Apple rullz agalar,paramız yok diye kendinizi kandırmayalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 iPad ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 bunu koymanın zamanı gelmis http://4.bp.blogspot.com/_n6hnLt3x4A0/S2YL1inJrJI/AAAAAAAAAWs/kWn923bAngU/s640/ipad+vs+rock.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 şu da eksik kalmasın^^ http://www.youtube.com/watch?v=NKAm1OmdFfU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 aslında ötekisi de touchscreen sayılır.. biraz sert basmak gerekiyor gerçi ama çivi bi stylus ile yazı yazılıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar