photographer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 şakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 tamam buda senin işaretin inanmak için bilerek yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 allahın belası topic in haber değeri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 konunun içeriği çok değiştiği için başlığı da değiştirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 "allah, tanrı, din vs. tartışma" daha doğru olurdu. ya inanırsın ya da inanmaz. ama inanmadığın, başka şeylere inandığın gerçeğini değiştirmiyor aslında. yani "inanmayan" diye bir şey de yok. siz değerli din kardeşlerime duyrulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sakaryali Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Merhaba arkadaslarim uzun zamandır buraya uğramamıştım buyrun size bir video izleteyim lütfen izleyin http://www.facebook.com/home.php?#!/video/video.php?v=432740059311&ref=mf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 allah mi var videoda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 sakaryali said: Merhaba arkadaslarim uzun zamandır buraya uğramamıştım buyrun size bir video izleteyim lütfen izleyin http://www.facebook.com/home.php?#!/video/video.php?v=432740059311&ref=mf of ...................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 İzlenmişti, üstüne bir ton geyik dönmüştü, hatta topakta yörünge dışına ücretsiz j9 minibüs kaldırılmıştı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 sakaryali said: Merhaba arkadaslarim uzun zamandır buraya uğramamıştım buyrun size bir video izleteyim lütfen izleyin http://www.facebook.com/home.php?#!/video/video.php?v=432740059311&ref=mf OMG ALLAH VARMIŞ ŞU SANİYE İMANA GELDİM TITITITITITITIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 TÜM İNSANLIĞIN O VİDEOYU İZLEMESİ EMREDİLMİŞ BİR KERE! Asker'de de böyle tiplerle uğraştım. NTVBLM alıyorum okuyorum, biri geliyor "PEEH erhan hocaaa, neteve bilim nedir hahah geçicen hoca bu hurafeleri" Az ezmedim orda da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Ezdiğini anlamamışlardır abi, yetememişlerdir muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Ne diyorlarsa çatır çatır cevap veriyorum, "yok hoca öyle bişey" diyorlar ve başa dönüyoruz. Yani adamlara göre biyoloji, sosyoloji, psikoloji, mantık falan yalan sadece tek kitap doğru. Gerisi hep hurafe, insanlar hep boşuna araştırma yapmış. Bu arada videonun başına baktım, o olayı biliyorum, o kadın ve adam göz altına alındı bebeğe zarar vermekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Ben bu topici allah varmis diye 1 nisan sakasi olarak acmistim ne hale gelmis lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 sene 2004 istanbulda hasdal kışlasının askeri gazinosunda askerlik yapıyorum:) 2 tane ilahiyat mezunu poşet var! bu iki poşet ile böle mescit gibi bişey yapmışlar önünde " ALLAH CC" yazıyor. neyse bunlarla muhabbet ederken birtanesi döndü "kıvanç bu yazan allah cc nedir neyi ifade eder?" diye sordu:) bende 15,20 sn lik bir düşünmenin ardından "allah cabrio coupe " cevabını verdim adamlar askerlikleri bitene kadar benle hiç konuşmadılar:D din ile alakam bukadar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 ackbar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 bırakın böyle boş işleri olm. tanrı varsa yoksa bize ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 ilginç bi şekilde ABD yapımı halka orjinalinden güzel bi film ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mr_Hand said: ilginç bi şekilde ABD yapımı halka orjinalinden güzel bi film ya. Aynen. Millet marjinal takılmak için japonunu övüyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 ben ikisini de izlemedim ama amerikan olanın daha güzel olması gerçekten ilgin. genelde amerika güzel filmleri alıp ikinicisini çekerek ya da rmk yaparak mahveden bir ülke olarak ün salmış durumda (bkz: rec ve rec2) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 valla şimdiye dek izlediğim en iyi korku filmi, öyle diyeyim. genelde "olağan üstü" olaylara uyuz olurum ama bu film etkileyici hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 olm şakaydı bu topic lan geçti gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 konuya ufaktan girip çıkıcam. cevap veren olursa cevap vermeyeceğim çünkü muhtemelen daha girmem bu topiğe. 18 sayfa boyunca ne tartısılmıs hiç bakmadım ama şunu bilmek lazım en başta. Allah olgusuna inanan ve inanmayanlar vardır elbet. Materyalist düşünen bir insana Allah'ın varlığını kanıtlayamassınız ne yaparsanız yapın. Manevi düşünenlere de olmadığını kanıtlayamassınız. işin özü budur. Etrafta görüyorum abi Allah olsa şöyle olur mu falan diyen adamlar var.Din ve Allah olgusunun inançla alakalı bişey olduğundan, savundukları dünya aklı ve argümanı, denize yazı yazmak gibidir. İnanmayanı yaftalamanın, küçük düşürmeye çalışmanın kötü olması gibi inananı da yaftalayıp cahil,yobaz olarak görmek o kadar kötüdür.Bu durum iki tarafında aslında cahil olduğunu ama kendi düşünceleri dahilinde haklı olanın kendisi olduğunu sanmasıdır. boşa iki tarafta çenesini, elini yormasın.Herkesin fikri kendinedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar