Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vampirism Almanyada bas gostermis

denwa

Öne çıkan mesajlar

said:
"Benim gibi 150 kişi var. Birbirimizi vücudumuzdaki yaralardan tanıyoruz çünkü biz birinin boğazını ısırarak kan emmiyoruz. Jiletle el yada ayak bileğini keserek, oradan gelen kanı emiyoruz. Bazıları kanı bir bardağın içine doldurup içiyor ama ben doğrudan yaradan içmeyi tercih ediyorum " dedi.

sapik.
muslim buffy with a dick.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
"Benim gibi 150 kişi var. Birbirimizi vücudumuzdaki yaralardan tanıyoruz çünkü biz birinin boğazını ısırarak kan emmiyoruz. Jiletle el yada ayak bileğini keserek, oradan gelen kanı emiyoruz. Bazıları kanı bir bardağın içine doldurup içiyor ama ben doğrudan yaradan içmeyi tercih ediyorum " dedi.

sapik.
muslim buffy with a di*k

sansürledim, kil modlar siliyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Uzman olarak degilde oyun yada live action yada bir hikaye yaratiminda veyahut cizgi roman tasarlamamda daimi once calismalar yapmak her senaryo yada cizerin gorevidir ve bu niyetle bende nocturnal ler ustune cok yogun arastirmalar yapmistim ama dunyada bir Vampir Uzmani oldugunu hic bilmiyordum sadece arastirmalarim sonucunda her devletin bir buro odasini parapsikolojik birimlere sundugunu biliyorum buna en yatkini Israil dir o ayri konu neyse ama durduk yerde bir DR Vampir Uzmani hic tanimadim hani gulsem mi yoksa cahil mi oldugumu dusunsem bilemedim :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Almanya'da son dönemde insan kanı emen vampir sayısında büyük bir artış yaşandığını söyleyen vampir uzmanı Dr. Mark Benecke, "Son dönemde ülkede vampir enflasyonu yaşanıyor" dedi.

said:
Almanya'da son dönemde insan kanı emen vampir sayısında büyük bir artış yaşandığını söyleyen vampir uzmanı Dr. Mark Benecke

said:
söyleyen vampir uzmanı Dr. Mark Benecke

said:
vampir uzmanı Dr. Mark Benecke

said:
vampir uzmanı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...