denwa Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Haberin yalancisiyim. http://www.hurriyet.com.tr/dunya/14280370.asp?gid=373 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 said: İnsan kanının tadını çok beğendiğini söyleyen vampir Rafael said: vampir Rafael lol vampir dedin jiletçi çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 said: vampir uzmanı Dr. Mark Benecke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 edward tipli olmasınlarda ben düzenli olarak kan bağışlamaya razıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ersin özbükey'i aradı gözlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 AĞBİİİİİİİİİİİ AHAHHAAAH Kaede said: said: vampir uzmanı Dr. Mark Benecke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 saadettin teksoy öle ama dogru o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 numberten imzanı değiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 HHHOHOHOHO BU NE LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 hath canım ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 habere sesli güldüm ama az sesli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 said: "Benim gibi 150 kişi var. Birbirimizi vücudumuzdaki yaralardan tanıyoruz çünkü biz birinin boğazını ısırarak kan emmiyoruz. Jiletle el yada ayak bileğini keserek, oradan gelen kanı emiyoruz. Bazıları kanı bir bardağın içine doldurup içiyor ama ben doğrudan yaradan içmeyi tercih ediyorum " dedi. sapik. muslim buffy with a dick. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 gençelere bu kadar twaylayt vampir diary verirseniz olcağı buydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ne genci be adam 40 yasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 http://www.criticc.com/images/true-blood31.jpg bundan lazım onlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 espri yapmış orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Ya geçen kilisenin önüne geçmiş içiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 said: "Benim gibi 150 kişi var. Birbirimizi vücudumuzdaki yaralardan tanıyoruz çünkü biz birinin boğazını ısırarak kan emmiyoruz. Jiletle el yada ayak bileğini keserek, oradan gelen kanı emiyoruz. Bazıları kanı bir bardağın içine doldurup içiyor ama ben doğrudan yaradan içmeyi tercih ediyorum " dedi. sapik. muslim buffy with a di*k sansürledim, kil modlar siliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 said: çünkü biz birinin boğazını ısırarak kan emmiyoruz. Jiletle el yada ayak bileğini keserek, oradan gelen kanı emiyoruz. önce bi karar verin lan nerden emiceğinize, sonra oynarsınız vampirciliğinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 said: vampir uzmanı Dr. Mark Benecke, "Son dönemde ülkede vampir enflasyonu yaşanıyor" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Uzman olarak degilde oyun yada live action yada bir hikaye yaratiminda veyahut cizgi roman tasarlamamda daimi once calismalar yapmak her senaryo yada cizerin gorevidir ve bu niyetle bende nocturnal ler ustune cok yogun arastirmalar yapmistim ama dunyada bir Vampir Uzmani oldugunu hic bilmiyordum sadece arastirmalarim sonucunda her devletin bir buro odasini parapsikolojik birimlere sundugunu biliyorum buna en yatkini Israil dir o ayri konu neyse ama durduk yerde bir DR Vampir Uzmani hic tanimadim hani gulsem mi yoksa cahil mi oldugumu dusunsem bilemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 said: Almanya'da son dönemde insan kanı emen vampir sayısında büyük bir artış yaşandığını söyleyen vampir uzmanı Dr. Mark Benecke, "Son dönemde ülkede vampir enflasyonu yaşanıyor" dedi. said: Almanya'da son dönemde insan kanı emen vampir sayısında büyük bir artış yaşandığını söyleyen vampir uzmanı Dr. Mark Benecke said: söyleyen vampir uzmanı Dr. Mark Benecke said: vampir uzmanı Dr. Mark Benecke said: vampir uzmanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 = Türk medyasının zaytungdan farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Hep Lestat'ın suçu o özendirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar