dreagloth Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Yok sadece sırıtabildim iş yerinde olduğum için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 oha olm deli misin? patronun boynuna falan atlamanı beklerdim =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ben olsam patronun kelinden öperdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Sparkcaster said: ales sorusu deme bari biyerden bişeyler kazancan tahminen ya bide bişey kazanmicam diyodun bak, tebrikler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Benimde aklıma geldi :), sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 tebrikler sexcan, yenge kriptograf filan mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 dreagloth said: Yok sadece sırıtabildim iş yerinde olduğum için. Abi resitalde olsam bağırırdım yemin ediyorum.. Baba oluyorsun yaf borumu :D net ALLAAAAAAAHHHHHHHHH BABABABABABABABAAAAAA LAAAN die bağırırdım euahueahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 aha çalışmalar başarıyla sonuçlandı diyorsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 yannız abi eşin kalkıpta 1 nisan demesin yarın =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Sanmam diyeceğini :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 kermit said: yannız abi eşin kalkıpta 1 nisan demesin yarın =( cinayet sebebi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 HELAAAAL Tebrikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 AHAHAH çok güzel olmuş tebrikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 iyi ki burdan birisi çözmemiş tebrikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 çok iyiymiş..tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ahaha tebrikler analı babalı büyür inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 kardeş bence editle yani ben yannış anlardım o mesajı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Abi tanıdığım bir kaç ay önce oturup içtiğim insanların çocuğunun olacağı düşüncesi çok garip lan. Salak salak gülümsedim düşününce de garip.^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 bravo ya. sana da eşine de. brilliant allah analı babalı büyütsün. ismi de bu harflerin içinden seçersiniz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 tabrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 1 nisan derse boşanırım ki =P Teşekkür ediyorum herkese, isim konusunda pek sözüm geçmeyecek gibi, önüme bazı seçenekler gelecek falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 dreagloth said: Şu konu ile başlangıcı yapmışım aslında bilmeden. Eşimin gönderdiği karışık harflerden anlamlı bir cümle oluşturmaya çalışıyorduk, ben de bugün sabah el atabildim ancak. Bir tane "s" yi de fazla yazmışım. Bir kere kafam takıldı tabii, sabah sakin olduğu için işler çözebildim, tam saat 12:00`de. Dediğim gibi bir harf fazla olduğu için, nasıl içim içimi yiyor eşimi arayıp onaylatmak için anlatamam, o da meşgul, ulaşamıyorum. Saat 13:40 oldu, yemek vs. derken döndüm yerime bir heyecanla. Sarıldım hemen telefona, aldım bir harfin fazla olduğu onayını, kapattım telefonu eşim ağlarken 32 diş halinde. Hala sırıtıyorum, herhalde bir süre daha devam ederim böyle. Ha bu arada cümle şöyle: "aşkım baba oluyorsun" :D :D :D :D :D o/ o/ o/ o/ o/ o/ o/ o/ o/ o/ o/ o/ o/ o/ o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 dreagloth said: 1 nisan derse boşanırım ki =P Teşekkür ediyorum herkese, isim konusunda pek sözüm geçmeyecek gibi, önüme bazı seçenekler gelecek falan.Layt mısın lan? ağırlığını koy! CENGİZHAN olacak adı diyip vur yumruğunu masaya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Çok fazla laytım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 vay canına yaratıcılıkta sınır tanımamış eşin, tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar