dreagloth Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Şu konu ile başlangıcı yapmışım aslında bilmeden. Eşimin gönderdiği karışık harflerden anlamlı bir cümle oluşturmaya çalışıyorduk, ben de bugün sabah el atabildim ancak. Bir tane "s" yi de fazla yazmışım. Bir kere kafam takıldı tabii, sabah sakin olduğu için işler çözebildim, tam saat 12:00`de. Dediğim gibi bir harf fazla olduğu için, nasıl içim içimi yiyor eşimi arayıp onaylatmak için anlatamam, o da meşgul, ulaşamıyorum. Saat 13:40 oldu, yemek vs. derken döndüm yerime bir heyecanla. Sarıldım hemen telefona, aldım bir harfin fazla olduğu onayını, kapattım telefonu eşim ağlarken 32 diş halinde. Hala sırıtıyorum, herhalde bir süre daha devam ederim böyle. Ha bu arada cümle şöyle: "aşkım baba oluyorsun" :D :D :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 oo tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 oha ciddi misin? Bunu kutluyoruz o zaman bu haftasonu =) Tebrik ederim Sercan, süper haber =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ne fantastik bi çiftmişsiniz :p tebrik ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Anaa tebrikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ağbiii yaratıcılığa gel tebrikler dreagloth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 oha helal hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 bu bana yapılsa çocuk doğana kadar öğrenemezdim herhalde zekaya saygı + rep tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 işte geçen pazar beni dinleseydi boşanacaktı bu adam.. hayat böyle.. tebrikler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 dreagloth said: Beyler ales sorusu, mantıklı bir şeyler bekliyorum. Şimdi işten çıkıyorum, 1 saate evde olurum, göreyim size. Ayran da var yanında bakın. AHAHAHHA ALES HIHI sesu said: Babam şanslı sokuşuyor. yaklaşmış şesu ahdsjvkmdsv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ahaha tebrikler. eşine saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 casusla mı evlendin naaptın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ahah yaklaşmış harbiden. Ales falan diye iyi yemiş yalnız beni. Bu arada, daha önce geçtiğimiz zorlu süreçte yanımda olan arkadaşlara teşekkür ediyorum, özellikle sostizm, nefr, gang. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ahauhah (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 süpermiş (tu) analı babalı büyüsün, eh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 abi, gratz, cok efsaneymis yalniz ehah. allah anali babali buyutsun, helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ahaha süpersiniz. tebrikler :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 tebrikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ohanes dedim cidden ahaha tebrikler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 tebrikler. çok yaratıcıymış. bu şekilde öğrenmek daha da heyecanlandırmıştır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 tebrikler ben olsam bu kadar uğraştım bu mu çıktı lan derim, evliliğim biter dsflkjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 beşizimiz olacakmış aşkım cümlesinin çıkmasından iyidir tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 oha tebrikler asdasdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 bu mudur yani .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar