Red Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ABİ BUNE.motorlu abim haklı yani yuh direk aldı manitayı ön tarafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Esh said: bi de klasik kiz tribi; 'Mahmut tamam' , 'mahmut yapma', 'mahmut lutfen' ... kavga mi cikacak, pis bi durum mu olustu, hemen kiz tepkiyi koyar. ama aslinda bilinc altinda bir memnuniyet olusur cunku barzonun onu korudugunu sanir, ama bu kulliyen yanlistir. aslinda erkek malini koruyodur, kadin da onun mali namusu oldugu icin bla bla bla... ahahah çok iyi tespit. karı dünden razı, kavga çıkacak falan nasıl galeyana geldi. inerken de 'tamam yapma' falan demesi bitirdi beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 forgiver said: Sereglin said: benim de aklima ilk o geldi, pandomim ayagina neler yapiyor adam da kabahat. dogru duzgun hareketini yapsa sorun cikmayacak. bu arada next yapin diger video inanilmaz :D http://www.facebook.com/video/video.php?v=1364729911189&ref=nf#!/video/video.php?v=1364715350825 açılmıştı bir sey actigim yok ki, belirtiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 barbu said: oldum olası sevmem bu tipleri. yavsaklıkla komedi yaptını zannediyolar /agree. vidyo iyiymiş ve adam haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 cinayet sebebi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Sereglin said: benim de aklima ilk o geldi, pandomim ayagina neler yapiyor adam da kabahat. dogru duzgun hareketini yapsa sorun cikmayacak. bu arada next yapin diger video inanilmaz :D http://www.facebook.com/video/video.php?v=1364729911189&ref=nf#!/video/video.php?v=1364715350825 AHAHAHAHA Sonda "bak kamera sakasi" dedikten sonra tekrar vurmasi super. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 o adam bu cekimlerden sonra turkiye'de yasayamazdi heralde konudaki videoyu dusunursek hehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 pandominciysen avuçlamıycaksın burada avuçlama var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 vay ayı vay, daha kask takmayı öğrenememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 forgiver said: pandominciysen avuçlamıycaksın burada avuçlama var ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 haklı adam cidden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Esh said: SNA1L said: tam bir öküzmüş motorlu. aslinda cok da okuz degil. senin de kiz arkadasina biri dayasa arkadan ya cakacaksin ya da ilelebet godo$luktan kivranacaksin. neler derdim sana ama forumda tartısmayı sevmiyorum+godosluk anlayısın seninle tartısmamı gerektirmicek bi seviyede oldugunu gösteriyor. sus. git. by. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 yok abi delikanlinin kurallarindan onde gelenlerinden biri budur. kiz arkadasina dayayani dovmezsen mericler napsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Deacon said: barbu said: oldum olası sevmem bu tipleri. yavsaklıkla komedi yaptını zannediyolar /agree. vidyo iyiymiş ve adam haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ahahaha a,.kyarım senin ha diyo pando boy eywallah yapıyo züheahahha üzüldm herife ama ters hareket yani bahadır haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 abi haha öteki vidyoda denize attı herifi lan hahah. öldürürler bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 o next'teki videoyu aylar önce paylaşmıştım da facebooktan silmişlerdi allahtan bi daha buldum da ekledim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Masakari said: cinayet sebebi +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Bütün suç o soytarıda :), show diye gelsin enseye tokatda atsın oldu olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 2. videoda iste onu bile yapiyor. HATTA 2 kere hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 ben adama üzüldüm lan. herif üzüldü gitti yani diğer arabalara yol verdi. Ayrıca adam haklı tamam da, öküzlük yapmasın yani, .ıza korum diyo herif. tek kişi yapan orda herkese sinirleniyo akıllı olun falan diye.n ebilim garip bi durum fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Arkadaki kadın karısıymış adamın. Aynı video motordelisi sitesindede var ve o adam motordelisi yönetim kurulundaymış. Sitede herkes abi iyi yatpn çaksaydın keşke ağzına demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 link pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 http://www.motordelisi.com/forum/videolar-ve-fotograflar/76928-herkesin-arkasina-binilmez.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 tatil köyü olsa neyse sdfl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar