Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BlizzCon 2010

doubtful

Öne çıkan mesajlar

Cuce said:

abi baneling cok güclü ya bariz cok güclü

doğru kullanılırsa inanılmaz bir ünite. baştan beri diyorum. baneling + muta yaptı mı zerg, karşı tarafın opsiyonları çok azalıyor. özellikle terran'ın. çünkü havaya vuran ünitesi marine, 50 marine bile olsa, baneling'e çerez oluyolar. orada ufak çaplı bir imba'lık var.
Sosyal ağlarda paylaş

mara cry mara nerflenmeden bitmez hacıboy. 2 aydır diyorum susmam sustukça sıra bana geliyor çünkü.
day9'u da artosis'i de diyor "marauder is too powerful" diye bir sürü maçta marauder parçalayınca.
barakadan çık,beleşe çık,bi ton hp,stimpack,konküsiv şel, armored vs 20 !? dengeli!?
değil dengeli falan.
nerflendiğine görücem sizi !
Sosyal ağlarda paylaş

zibidi marine'leri backuplayarak terran'ın ground'u tutmasını tek sağlayan şey mara. şu güne kadar nerf'lerin yanında bi de mara'nın ağzına sıçarlarsa, terran direk gg olur. bunu görmek istememek ilginç bence gerçekten.

hep stalker ile kıyaslanıyor ama hep stalker'ın havaya vurduğu unutuluyor. mara da havaya vursun isterse damage'ı 8, vs armored 16 olsun. bana uyar. tabii ki mara havaya vurmayacağına göre, mara'nın damage'ının nerflenmesi, terran'ın ağzına sıçar net olarak

ayrıca asıl sorun roach ve banelingler şu anda. feci güçlü baneling terran'a karşı.
Sosyal ağlarda paylaş

baneling > terran
roach > brotoss
marauder > brotoss
brotosumun neyi > t/z?
templar?colossus? oldu. onları çıkana kadar protoss un sorunu zaten. sentry ile savunucaz die kçımızı yırtıyoruz.
terranda ikisinin de counteri var. zergde yok ama o da zaten overwhelm ediyor easily, bkz: fruitdealer. mid diamondlar edemiyor sadece ondan bi denge varmış ilüzyonu işte. sSKS,genius,huk,socke hepsi gayet de 250 apm ,günde 12 saat,profeyşınıl olarak oynayan adamlar. ama yok ellerinden bişiy gelmiyor.

ayrıca baneling'e bi düzeltme kesin gelir bu boxer vs manav maçından sonra. keşke PvT PvZ TvZ yi farklı farklı balanslayabilseler TvZ düzelticez diye roach range4 yapıp PvZ yi hesaba katmadan hareket etmek yerine.
Sosyal ağlarda paylaş

abi 700 maçım var,400 ladder 1500 puana gelmişim, çok iyi oldugum söylenemez hala oturtmadı oyunum.
ama çok samimi söylüyorum son 4-5 gündür 15 zerg maçından 3 ünü yendim.üçünde de forge ile başlayıp naturali cannonlarla patlatıp yavaştan cannon içeri girerken voidraylerle süpriz yapmaktan ibaret. üçünü de 4 tane zergling yapan biri durdurabilirdi.
normal; 4 gate, 3gate 1 robo, 1 gate fe 6 gate 2 robo colossus.
durduramıyorum 1exp alıp sonsuza kadar roach basan adamları. zaten şerefsiz gibi türüyor omurgasızlar.
marauder desen aynı; 5 marauder 5 marine i durdurmak için 5 zealot 5 sentry 3 stalker gerekiyor 2 katı masraf.(hem dps yetsin,hem kitelamasın,hem arkasını kapatayım)
anlamadım gitti, karşı taraftan bakamıyorum haliyle Z ve T ne hissediyor bu durumda ama.
protoss durumundan kim bakarsa baksın buyursun durum vahim. ht-colossus çıkana kadar oyun huk'un bu akşam yaptıgı gibi warpwarpwarp pushpushpush dan ibaret tutarsa, savunucam ya da exp aldırmıycam diye yırtınıyosun. onlar çıkınca iş biraz micro istiyor işte, hata yapan alıyor avuca.
şimdilik tek dengeli match-up PvP sanırım :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...