Bella Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 ikinci kez geliyorlar! internette böyle şeyler dönüyor.ekşide şu link verilmiş garantili kaynak olarak. resmen mutluluktan çılgına döndüm! 22 ağustos 2008 scorpions istanbul konseri'ne gidemeyenlere kesin olarak tavsiye ediyorum. zira kaçmaz, mükemmeldi. o değil de 2010 ne mükemmel bir seneymiş böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 avrupa kültür başkenti olduğu içindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 son albümlerini çıkardılar son konserlerini vercekler artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 of kaçırdığıma çok üzülmüştüm yaşasın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 oleyy yaşa bella Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Tamam geliyorlarda para? Bütün bunlar para yani. Öğrenci adama zor hepsine gitmek. Ekimdeyse gidilir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 _catastrope_ said: of kaçırdığıma çok üzülmüştüm yaşasın! Gitmiyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 YAY!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Yuco said: Tamam geliyorlarda para? Bütün bunlar para yani. Öğrenci adama zor hepsine gitmek. Ekimdeyse gidilir ama. vip gidelim hatta ekim sonuçta para biriktir sdfg mükemmel bence. 2008'de olan konser mükemmeldi bak, garanti veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 olm sallayın scorpions'ı sonisphere var, eric clapton var, bob dylan var hatta ve hatta lady gaga var sdfsdf. still loving you beybee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 metallica'yı sallayın. diğerleri iyi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 noluyor böyle kim getiriyor bunları iktidara getirelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Bella said: metallica'yı sallayın. diğerleri iyi (tu) metallica'yı sallayın ? lol ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 haber var mi bu konserden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 resmi açıklama haziranda yapılacakmış, bir arkadaşım unilife ile konuşmuş kaynak sağlam yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 OZZY FALAN GEÇTE İŞTE BUNA GİDİLİR DOSTUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liquidwamp Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 http://www.the-scorpions.com/english/tourdates.asp Yer belli olmasa da sitede açıklanması iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Dagiliyorlar bu arada, son albumun turnesi olacak bu, 2012'de falan kepenkleri indiriyoruz dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 e indirsinler bi zahmet, gidip torun filan yetiştirsinler artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Adamları canlı canlı görmek için son şans. 2008dekini kaçıranlar go go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 biletler satışa çıkmış normal 78 tl sahne önü 200 tl. çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Gidilmesi farz. Adamlar müzik hayatlarını sonlandırıyorlar , son şans yani resmen Türkiye'den çıkamayacaklar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 sahne önü niye bu kadar pahalı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 biraz pahalı evet de ben bi çılgınlık yapıp sahne önü mü alsam diyorum. çünkü inanılmaz memnun ayrılmıştım 2008 konserinden. coming home falan koymak istiyorum da ses kalitesi çok kötü. bi de james kottak inanılmazdı. sesi iyi olan videosunu bulsam koyacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Aldım acımadım 2 adet sahne önü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar