Khelben Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 eagle_dnz said: applev0dka said: SeaGle said: Galatasaray öyle önce göklere taşıyıp sonra yerlere vuran 3. sınıf takımlardan değil. Nonda ? Sabri ? Emre ? Leo franco ? .... devam edelim mi yeter mi canım çok devam etmek istedi hmmm... :) inamoto frank de boer lincoln :D carrusca :D lukunku :D:D meira gelen her yabancıyı omuza alıyor bu millet orası ayrı şu adamlara, hele ki frank de boer e hiç laf etme bence deniz. ayıp derler bişey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 de sançiz var bide aaaa unutmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 O listenin fener versiyonunu yapacaktım ama ömründen çok önemli bir kısmı alacağını farkedip vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Gelsin paf'ın başına tekrar bekleriz Avcı'yı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 riykardı yollamak kocaman bir çılgınlık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 polat soyledi zaten gonderilmiceni, kendi gitmek isterse bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Dennis said: O listenin fener versiyonunu yapacaktım ama ömründen çok önemli bir kısmı alacağını farkedip vazgeçtim.Yalnız Fenerbahçe'nin son 6 senedir Josico ve Maldonado harici çok kötü diyebileceğimiz yabancısı yok en vasatı da Chiristian Baroni'dir Galatasaray'ın listesindeki topçular 3 sezon önce bu takımda idi en eski :) Bu arada bir arkadaş De Santcis demiş ama kim ne derse desin bende kaleciyim iyi bilirim adam iyi kaleci gerçekten iyi kaleci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Ahaha :D Kezman var Güiza var en basitinden ya.. Neden geldiiiim İstaaaanbuuulaaaağğğ!! =''( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 guiza çıkınca gazi peynirine sarıldı di mi lan ulan guiza o golü attın ya sözleşmen uzar olm tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 LucifeL said: Dennis said: O listenin fener versiyonunu yapacaktım ama ömründen çok önemli bir kısmı alacağını farkedip vazgeçtim.Yalnız Fenerbahçe'nin son 6 senedir Josico ve Maldonado harici çok kötü diyebileceğimiz yabancısı yok en vasatı da Chiristian Baroni'dir Galatasaray'ın listesindeki topçular 3 sezon önce bu takımda idi en eski :) Bu arada bir arkadaş De Santcis demiş ama kim ne derse desin bende kaleciyim iyi bilirim adam iyi kaleci gerçekten iyi kaleci ben de sançize kötü demedim adamı getirip 3 gün sonra boktan dediniz şimdi yardırıyo italya liginde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 nileppezdel said: Ahaha :D Kezman var Güiza var en basitinden ya.. Neden geldiiiim İstaaaanbuuulaaaağğğ!! =''(Ya sen varya futbol cahilisin Ege sen sus :) bi kere şuna emin ol Guiza ve Kezman futbol adına gol atmak dışında mevkiileri açısından en iyisini yaptı Fenerbahçe'de hani Semih'in yapamadığı herşeyi yaptılar gol atmak dışında bence 2side çok iyi ve yararlı topçular nasılsa Selçuk 40 metreden atıyor Ege :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 kermit said: LucifeL said: Dennis said: O listenin fener versiyonunu yapacaktım ama ömründen çok önemli bir kısmı alacağını farkedip vazgeçtim.Yalnız Fenerbahçe'nin son 6 senedir Josico ve Maldonado harici çok kötü diyebileceğimiz yabancısı yok en vasatı da Chiristian Baroni'dir Galatasaray'ın listesindeki topçular 3 sezon önce bu takımda idi en eski :) Bu arada bir arkadaş De Santcis demiş ama kim ne derse desin bende kaleciyim iyi bilirim adam iyi kaleci gerçekten iyi kaleci ben de sançize kötü demedim adamı getirip 3 gün sonra boktan dediniz şimdi yardırıyo italya ligindeSen araya sıkıştırınca öyle zannettim sorry ama ben Fenerbahçeli olduğum halde hep söledim De Sanctis iyi kaleci diye en azından Galatasaray'a maç aldırdı ligde falan Leo Frnaco'nun çıkardığı ekstra bi top yok nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 niye fenerle kıyaslıyosunuz ki durduk yerde acı var hala heralde .p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 LucifeL said: nileppezdel said: Ahaha :D Kezman var Güiza var en basitinden ya.. Neden geldiiiim İstaaaanbuuulaaaağğğ!! =''(Ya sen varya futbol cahilisin Ege sen sus :) bi kere şuna emin ol Guiza ve Kezman futbol adına gol atmak dışında mevkiileri açısından en iyisini yaptı Fenerbahçe'de hani Semih'in yapamadığı herşeyi yaptılar gol atmak dışında bence 2side çok iyi ve yararlı topçular nasılsa Selçuk 40 metreden atıyor Ege :D:D Bulduklarını atmadıktan sonra çok koşup çok koşan forvetler "bence" gereksizdir. Çok pozisyona giremesin eyvallah ama çok rahatsız etsin, çabalasın lafım olmaz. Ama bulduğu zaman da bikaç tanesini atmalı. %90 gol kaçırma oranıyla oynuyorsa kusura bakma da kötü forvettir. Ki yani bulduklarında atması lazım ki tehdit oluştursun. Güiza mesela takım arkadaşını boş bırakmak için koşu yapsa pek başarılı olamaz. Defans "lan zaten güiza, topu alsa da atamaz ben kovalayıp ne yorulayım ne de alan boşaltayım" der durur yerinde (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 O değilde premier lig de orgy den orgy e koştu adamlar milli takım kaptanlığı elinden alındı sadece.. Burda Arda sinem ile birlikte diye GS nin başarısızlığına sebep gösterildi sizde hak veriyorsunuz yani bravo diyorum.. Sonrada utanmadan gelip burda yorum yapıyorsunuz yuh.. Arda sinema kapatmış vay efendim nasıl kapatırmış yurt dışında adamlar ada satın alıyor birşey olmuyor bizimki bi salonu kapattı büyük olay döndü.. Harbiden türkiyede başarılı olan herkesi aşşağı çekmeye çalışan kalabalık bir grup var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 kimsenin girmediği filme girmek sadece 2kişi izlemek sinema kapatmak mı oluyor :) yemesin bizi arda.sinem kobal değilde başkası olsa tepki çekmezde ben sinem kobal için 10 tl harcamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 rijkaard varken barcelona ortasahasında xavi iniesta beraber oynamıyordu genelde bu arada. deco oynuyordu sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Tamam Deco da über kaliteli bir topçuydu, Topal-Sarp gibi değildi ben onu demek istemiştim. Pas yapabiliyordu ki Barcelona'nın en büyük özelliği pas trafiğiydi o dönemde. Ayrıca kendini Sinem'e kaptırırsa, aklı dışarıda olursa başarısı tabii ki düşer. Sinem bir femme fatale sanki, zaten fanatik Fenerliymiş. Fenerli femme fatale'den ne hayır gelir GS kaptanına? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 LucifeL said: nileppezdel said: Ahaha :D Kezman var Güiza var en basitinden ya.. Neden geldiiiim İstaaaanbuuulaaaağğğ!! =''(Ya sen varya futbol cahilisin Ege sen sus :) bi kere şuna emin ol Guiza ve Kezman futbol adına gol atmak dışında mevkiileri açısından en iyisini yaptı Fenerbahçe'de hani Semih'in yapamadığı herşeyi yaptılar gol atmak dışında bence 2side çok iyi ve yararlı topçular nasılsa Selçuk 40 metreden atıyor Ege :D:D o mevkiide amaç gol atmak değil mi ben mi yanlış biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 LucifeL said: nileppezdel said: Ahaha :D Kezman var Güiza var en basitinden ya.. Neden geldiiiim İstaaaanbuuulaaaağğğ!! =''(Ya sen varya futbol cahilisin Ege sen sus :) bi kere şuna emin ol Guiza ve Kezman futbol adına gol atmak dışında mevkiileri açısından en iyisini yaptı Fenerbahçe'de hani Semih'in yapamadığı herşeyi yaptılar gol atmak dışında bence 2side çok iyi ve yararlı topçular nasılsa Selçuk 40 metreden atıyor Ege :D:Diyide tek forvet oynuyorlar.çift forvet oynasalar neysede tek forvet oynayıpta gol atamıyorsa isterse ronaldo olsun bu arada ne alaka lan guiza kezman. avcı'nın gelmesini isterim ama reykard la devam edilmesi daha mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Rijkaard'ın herhangi bir şekilde herhangi bir sebeple gönderilmesi feci hata olur. Hele bir bekleyin o da pişecek, dünya yıldızı olmayan adamlara göre beklentilerini ayarlamayı öğrenecek. Hele takımda bu kadar yıldız varken başlarına Abdullah Avcı gibi tanınmamış, adı sanı bilinmeyen (uluslararası alanda) bi adam getirirseniz hiçbiri sallamaz otorite falan kalmaz haliyle. Güiza konusuna gelince, kimse kendisini kandırmasın, hiçbir şey yapmıyo güiza, gol atmak dışında her şeyi yapıyo denmiş, tamamen yalan. Hele son GS maçında bir rakip taraftar olarak daha net gördüm ben, bir GS'li olarak ne kadar sevinsem azdır. Eğer güiza yerine adam gibi bir forvet olsa, adam gibisini geçtim herhangi bir forvet olsa fener duman ederdi bizim defansı o maçta. Güizanın yerine giren Gökhan 20 dk da 70 dk lık güizadan kat kat fazla iş yaptı, ileride top tuttu, sağa sola kaçarak defansı bozdu, pozisyon hazırladı falan... Ne yapıyor gol atmak dışında? İleride top tutamıyor, geri defansa yardıma gelmiyor, adam gibi pres yap(a)mıyor, fiziksel mücadele kazanamıyor, takım arkadaşını pozisyona sokamıyor, anca aradan 1-2 kez defans arkasına kaçtı ki onu da yapamayacaksa zaten futbolla işi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar