Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cimbom'da Abdullah Avcı sesleri

mokoko

Öne çıkan mesajlar

eagle_dnz said:

applev0dka said:

SeaGle said:

Galatasaray öyle önce göklere taşıyıp sonra yerlere vuran 3. sınıf takımlardan değil.

Nonda ?
Sabri ?
Emre ?
Leo franco ?
....
devam edelim mi yeter mi

canım çok devam etmek istedi

hmmm... :)

inamoto
frank de boer
lincoln :D
carrusca :D
lukunku :D:D
meira

gelen her yabancıyı omuza alıyor bu millet orası ayrı

şu adamlara, hele ki frank de boer e hiç laf etme bence deniz. ayıp derler bişey var.
Sosyal ağlarda paylaş

Dennis said:

O listenin fener versiyonunu yapacaktım ama ömründen çok önemli bir kısmı alacağını farkedip vazgeçtim.
Yalnız Fenerbahçe'nin son 6 senedir Josico ve Maldonado harici çok kötü diyebileceğimiz yabancısı yok en vasatı da Chiristian Baroni'dir Galatasaray'ın listesindeki topçular 3 sezon önce bu takımda idi en eski :)

Bu arada bir arkadaş De Santcis demiş ama kim ne derse desin bende kaleciyim iyi bilirim adam iyi kaleci gerçekten iyi kaleci
Sosyal ağlarda paylaş

LucifeL said:

Dennis said:

O listenin fener versiyonunu yapacaktım ama ömründen çok önemli bir kısmı alacağını farkedip vazgeçtim.
Yalnız Fenerbahçe'nin son 6 senedir Josico ve Maldonado harici çok kötü diyebileceğimiz yabancısı yok en vasatı da Chiristian Baroni'dir Galatasaray'ın listesindeki topçular 3 sezon önce bu takımda idi en eski :)

Bu arada bir arkadaş De Santcis demiş ama kim ne derse desin bende kaleciyim iyi bilirim adam iyi kaleci gerçekten iyi kaleci

ben de sançize kötü demedim
adamı getirip 3 gün sonra boktan dediniz
şimdi yardırıyo italya liginde
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Ahaha :D Kezman var Güiza var en basitinden ya..

Neden geldiiiim İstaaaanbuuulaaaağğğ!! =''(
Ya sen varya futbol cahilisin Ege sen sus :) bi kere şuna emin ol Guiza ve Kezman futbol adına gol atmak dışında mevkiileri açısından en iyisini yaptı Fenerbahçe'de hani Semih'in yapamadığı herşeyi yaptılar gol atmak dışında bence 2side çok iyi ve yararlı topçular nasılsa Selçuk 40 metreden atıyor Ege :D:D
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

LucifeL said:

Dennis said:

ben de sançize kötü demedim
adamı getirip 3 gün sonra boktan dediniz
şimdi yardırıyo italya liginde
Sen araya sıkıştırınca öyle zannettim sorry ama ben Fenerbahçeli olduğum halde hep söledim De Sanctis iyi kaleci diye en azından Galatasaray'a maç aldırdı ligde falan Leo Frnaco'nun çıkardığı ekstra bi top yok nerdeyse
Sosyal ağlarda paylaş

LucifeL said:

nileppezdel said:

Ya sen varya futbol cahilisin Ege sen sus :) bi kere şuna emin ol Guiza ve Kezman futbol adına gol atmak dışında mevkiileri açısından en iyisini yaptı Fenerbahçe'de hani Semih'in yapamadığı herşeyi yaptılar gol atmak dışında bence 2side çok iyi ve yararlı topçular nasılsa Selçuk 40 metreden atıyor Ege :D:D

Bulduklarını atmadıktan sonra çok koşup çok koşan forvetler "bence" gereksizdir. Çok pozisyona giremesin eyvallah ama çok rahatsız etsin, çabalasın lafım olmaz. Ama bulduğu zaman da bikaç tanesini atmalı. %90 gol kaçırma oranıyla oynuyorsa kusura bakma da kötü forvettir. Ki yani bulduklarında atması lazım ki tehdit oluştursun. Güiza mesela takım arkadaşını boş bırakmak için koşu yapsa pek başarılı olamaz. Defans "lan zaten güiza, topu alsa da atamaz ben kovalayıp ne yorulayım ne de alan boşaltayım" der durur yerinde (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

O değilde premier lig de orgy den orgy e koştu adamlar milli takım kaptanlığı elinden alındı sadece..

Burda Arda sinem ile birlikte diye GS nin başarısızlığına sebep gösterildi sizde hak veriyorsunuz yani bravo diyorum..

Sonrada utanmadan gelip burda yorum yapıyorsunuz yuh..

Arda sinema kapatmış vay efendim nasıl kapatırmış yurt dışında adamlar ada satın alıyor birşey olmuyor bizimki bi salonu kapattı büyük olay döndü.. Harbiden türkiyede başarılı olan herkesi aşşağı çekmeye çalışan kalabalık bir grup var..
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam Deco da über kaliteli bir topçuydu, Topal-Sarp gibi değildi ben onu demek istemiştim. Pas yapabiliyordu ki Barcelona'nın en büyük özelliği pas trafiğiydi o dönemde.

Ayrıca kendini Sinem'e kaptırırsa, aklı dışarıda olursa başarısı tabii ki düşer. Sinem bir femme fatale sanki, zaten fanatik Fenerliymiş. Fenerli femme fatale'den ne hayır gelir GS kaptanına? :D
Sosyal ağlarda paylaş

LucifeL said:

nileppezdel said:

o mevkiide amaç gol atmak değil mi ben mi yanlış biliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

LucifeL said:

nileppezdel said:

iyide tek forvet oynuyorlar.çift forvet oynasalar neysede tek forvet oynayıpta gol atamıyorsa isterse ronaldo olsun

bu arada ne alaka lan guiza kezman.

avcı'nın gelmesini isterim ama reykard la devam edilmesi daha mantıklı
Sosyal ağlarda paylaş

Rijkaard'ın herhangi bir şekilde herhangi bir sebeple gönderilmesi feci hata olur. Hele bir bekleyin o da pişecek, dünya yıldızı olmayan adamlara göre beklentilerini ayarlamayı öğrenecek.

Hele takımda bu kadar yıldız varken başlarına Abdullah Avcı gibi tanınmamış, adı sanı bilinmeyen (uluslararası alanda) bi adam getirirseniz hiçbiri sallamaz otorite falan kalmaz haliyle.

Güiza konusuna gelince, kimse kendisini kandırmasın, hiçbir şey yapmıyo güiza, gol atmak dışında her şeyi yapıyo denmiş, tamamen yalan. Hele son GS maçında bir rakip taraftar olarak daha net gördüm ben, bir GS'li olarak ne kadar sevinsem azdır. Eğer güiza yerine adam gibi bir forvet olsa, adam gibisini geçtim herhangi bir forvet olsa fener duman ederdi bizim defansı o maçta. Güizanın yerine giren Gökhan 20 dk da 70 dk lık güizadan kat kat fazla iş yaptı, ileride top tuttu, sağa sola kaçarak defansı bozdu, pozisyon hazırladı falan...

Ne yapıyor gol atmak dışında? İleride top tutamıyor, geri defansa yardıma gelmiyor, adam gibi pres yap(a)mıyor, fiziksel mücadele kazanamıyor, takım arkadaşını pozisyona sokamıyor, anca aradan 1-2 kez defans arkasına kaçtı ki onu da yapamayacaksa zaten futbolla işi ne?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...