Buyse Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 bence tek suçlu sinem. bitirdi emdi ardayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 http://www.haberturk.com/magazin/haber/504208-galatasaray-maci-kaybetti-sinemi-kazandi olsun ama. koskoca sinem kobal gslı olmus. bundan buyuk kazanç mı olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 rijkaardı yollarsa gs, ki hiç sanmıyorum böyle bi aptallık yapılacağını, kulübü yönetenler istikrar kelimesini öğrenene kadar taraftarlığımı dondurucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 applev0dka said: abi nonda fenere bi gol attı,kral yaptinz adami burda herkes nondaciydi..Sezon basinda adam atarken herkes nondaciydi..1-2 mac kötü oynadi 1 penalti kacirdi ıslıklar kufurler,en sonunda yollandi adam.. Hasan şaş'a farkli bişey yapmadinz..Emre sizdeyken dünyanin 1 numarasi gibi yapıyordunz fenere gitti ne anasi kaldi ne bacisi.. Yarin baroş satılsa fenere kim bilir o nasl tepki görcek.. Bizde taraftar ve futbolcu gereksiz duygusal bağ kuruyor bence :) adamlarin profosyenl oldugunu unutuyorz.. bu kadar saçma bi yazı görmedim.nonda gol kaçırsa yine iyi hiç birşey yapmıyordu gitmeden önce.herif koşmuyordu yani.tabiki iyi işler yaptıgında övücez.formsuz dönemi de olur ama koşmadan da dolanırsan sahada gidersin hasan şaş dediğin adamı emekli olmaya yakınken ıslıkladılar ki onu oynatanta hata.adam kaç sene oynamış takım uefa kupası falan almış.1 maç ıslıklandı diye nolacak emre nin topculuguna laf eden yok.kişiliğine hakaret ediyoruz :) baroş ise fenerbahçeye giderse tabi küfür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Red said: baroş ise fenerbahçeye giderse tabi küfür ederim SeaGle said: Galatasaray öyle önce göklere taşıyıp sonra yerlere vuran 3. sınıf takımlardan değil. ben çekildim aradan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Yahu Gökhan Gönül bize transfer olsa arkasından yığınla fenerli küfretmeyecek mi? Kezman'ı geldiğinde göklere çıkarıp sonra "ar yu pıleyır" diye dövmedi mi taraftarınız? Komik komik tartışıyosunuz ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 ben beşiktaşlıym abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Her neyse işte en büyük rakibine transfer olan futbolcuya küfredersin, aynı şey değil bu. Nihat sembol oyuncudur Beşiktaşta, adam Bursaspor'a transfer olursa arkasından söylenecekleri düşünemiyorum. Onu geçtim Tümer var. Çok teşekkürler sçs :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 nileppezdel said: Rijkaard'da problem yok. sene başında futbolcular istekliydi 4leye 4leye gidiyorduk. Sonra ruhsuzlaştılar bir anda. Sinem geldi mahvetti herşeyi. Ha tamam teknik direktörün görevleri arasında takımı gazlasan ama şu futbolcuları tanıyosam, Türk futbolcusundaki disiplinsizliği, isteksizliği biliyosam Rijkaard ne kadar dil dökse bu futbolcular keyifleri gelmedikçe oynamazlar. Abdullah Avcı gelse de oynamazlar yani. Şu oyunculara top oynatabilcek üç isim var. Mourinho, Alex Ferguson ve Yılmaz Vural. Ama Yılmaz Vural futboldan anlamıyo işte. O yüzden futboldan anlayanlarla devam edip futbolcuların düzelmesini beklemeli yada yollamalıyız. Ayrıca Elano'ya "maç kurtarıcı" gözüyle bakarsanız bişey yapmadı evet ama MC olarak görevini çok güzel yapıyor. Fenerbahçe maçında da Elano'da sorun yoktu. Topal ve Sarp ÇOK kötü oynadı, Elano da uzaylı değil malesef, tek başına yetemedi 3 kişiye karşı orta sahada. hani herşey güzelde okadar cümle içinde sıvazlamış resmen şu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 abi tümer beşiktaş diil fener taraftarinin sorunu :) pazar günü fener icn agzina geleni söyleip kufur eden bir futbolcuyu çarşamba günü taraftar kabul ediyorsa birak onlar düşünsün :) nihat keske gitse de çileler bitse ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 mokoko said: http://www.haberturk.com/magazin/haber/504208-galatasaray-maci-kaybetti-sinemi-kazandi olsun ama. koskoca sinem kobal gslı olmus. bundan buyuk kazanç mı olur?:D bu kız 2000 lerin başında dadı dizisinde oynuyodu di mi? bi de mehmet topal sakatladı olayı yalan bence. o bel sakatlığının sorumlusu belli. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Şöyle haberleri buraya taşımanın anlamı yok,olmayacağı belli,mümkün mü sizce Rijkaard gidecek Abdullar Avcı gelecek ahaha aptal olması lazım herkesin... Neyse,şimdi dönelim Rijkaard'a.. Rijkaard'ın çok ciddi eksiklikleri/yanlışları oldu mu? Evet oldu.. Ama bunları çözecek adam da kendisi,ve eminim birçok şeyin farkında.. Şimdi şöyle dönersek bir takıma,takımın ciddi bir sistem sorunu olduğu kesin..Orta saha elemanlarının müthiş yetersiz oluşu bu sistemin şu an için bu oyuncularla olmayacağının bir göstergesi bir nevi..Rijkaard'ın hatası olmayacağını bildiği bir sistemde radikal değişiklikler yapmaması oldu bana göre.. Sene boyunca orta saha oyuncularına çok laf ettim/ettik,ancak şöyle bir durum da var ki,suç sadece bu adamlarda değil... Bundan 2 sene önce yıldız olan Topal,süper oynayan Ayhan,Kalli dönemide parlayan Barış 1 senede futbolu unutmadılar yani..Bu adamlara ne oldu peki,pas yapmayı da mı unuttu bu adamlar,2 sene önce de aynı haldeydiler,kendilerini geliştirememeleri bir eksi zaten fakat bu kadar kötü olmalarının sebebi sadece kendileri değil.. Galatasaray'ın sistemdeki en büyük eksiği takım savunması ve mücadelenin de çok az oluşu... Galatasaray bazen bir bakıyorsunuz 6-0-4 gibi oynuyor,0 orta saha ile.. İlerideki dörtlünün takım savunmasına yardım ettiğini söylemek pek güç,haliyle Topal veya Sarp'ın çok geriye çekildiklerini görüyoruz her maç,defans bloğu ile hücum arasında felaket boşluklar oluyor.. Maalesef Galatasaray bu kadro yapısıyla Rijkaard'ın istediği sistemi uygulayabilecek bir takım değil,bizim Türk futbolcusunun çok genel eksikleri olduğu kesin,eminim Rijkaard bunları görmüştür,bizdeki orta saha oyuncularının mücadele gücü yüksek olmasına rağmen pas yapabilme,teknik kapasiteleri çok çok zayıf,halbuki Rijkaard'ın oynattığı sistemde en kilit yer orta saha.. Bazen takıma göre sistem kurmanız gerekir,eldekilerden en iyisinden yararlanırsanız iyi TD'sünüz zaten,sistem kendi yıldızlarını yaratır bir nevi.. Geçen bloglarda okuduğum çok güzel yorumlarına birinde Manchester United örneği verilmişti,çok üst düzey olmayan Fletcher-Carrick-Park gibi adamlarla deli gibi koşan,basan,dinamik,pas yapan bir sistem oluşturdu Ferguson,farkındaysanız Ronaldo'yu da o yarattı,şimdi Rooney parlıyor,demekki sistem oyuncuyu yıldız yapabiliyor,eğer sistem doğru işlerse takım tıkır tıkır oynuyor kimi koyarsanız koyun.. Dediğim gibi Topal,Barış bu adamlar 2 sene önce de oynuyorlardı takım şampiyon oluyordu,veya Galatasaray ortada İnamoto gibi bir adamı bile idare edebildi,Saidou'lar vs bir sürü adam bu kadar sırıtmadı ortada.. Sorun Topal ve Sarp'ın yetersiz olması değil yani sadece.. Takım blokları birbirinden bu kadar kopuk olunca,ileri elemanların top rakipteyken oyunla alakası kalmayınca maalesef,haliyle pas yeteneği çok üst düzey olmayan orta saha oyuncuları çok göze batıyor... Ben sorunun sadece 1-2 orta saha ile çözülebileceğinden emin değilim,sistemde de değişimler şart,daha mücadeleci,dinamik bir takım olmalı Galatasaray... Rijkaard umarım farkındadır yaptığı hataların... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 didn't read. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 http://i42.tinypic.com/10naiaa.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Galatasaray 4.lüğe düştü de düşerken rijkaardın yapabilceği birşey yoktu ki. Eskişehir maçı, trabzon maçı, fenerbahçe maçı.. bunlardaki bireysel hatalar, bireysel barzoluklar yapılmasaydı en kötü hepsi berabere biterdi ve galatasaray hala bursanın ensesinde olurdu. Daha bu maçlardan öncesi de var yani. Caner manyağı kişiliksizse, sabri ters kanatta da olsa ofsaytı bozucağının farkında değilse, güngör kendi ceza sahasının önünde çalım atmaya çalışıyorsa, topal barış falan ayağından top kaçırıyorsa, franco maçın ortasında uyuyorsa adam ne yapsın kenarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 sabriye ofsayt bozdu diye kızmak nedir ya. sabri o. bozar tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 gs kadar komik bi takım yok çorap değiştirir gibi teknik adam ve kaleci değiştiriyolar yahu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Bir de şu olay var tabi.. Rijkaardın maç sonu röportajlarını elbet görmüşsünüzdür, abi bilkentten random seçeceğin 5 tane öğrenciden her biri bu heriften iyi tercümanlık yapar. Felemenkçe bilen adam yok zaten 70 milyonluk ülkede...... http://acetobalsamico.blogspot.com/2010/03/rijkaard-ve-servet-cetin.html http://1.bp.blogspot.com/_J1xM0arkJPo/S7H1fs_P1SI/AAAAAAAAR-w/wWQkFanQMwY/s1600/mertcetin.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 applev0dka said: SeaGle said: Galatasaray öyle önce göklere taşıyıp sonra yerlere vuran 3. sınıf takımlardan değil. Nonda ? Sabri ? Emre ? Leo franco ? .... devam edelim mi yeter mi haksızsın ve sana laflar hazırladım Nonda göklere çıkarılmadı. Nonda bi coşan bi sönen adamdı. Yerini ve zamanını bulduğu zamanlarda güzel işler yaptı sadece. Ki göğe çıkarmış olsak bile, biz nondayı elalem gibi küfrederek göndermedik. Plaket bile verdiler adama, yanlış anlaşılmasın durum diye. Leo Franco'ya gelince, kimse göklere çıkarmadı zaten. Saçma saçma youm yapmayın. Sezon başından beri default bi galatasaraylı yorumu bul şu bölümde, leo franco hakkında "abi bazen iyi de güven vermiyor" der. Demiştir. Öyle yani. Sabriyi zaten genelde severiz. Sevmeyen de bol ama, sabriyi sevmeyen göğe çıkarmaz, seven yere vurmaz zaten. Ben çok seviyorum kendisini, ki özellikle bu sezon çok iyi işler yaptı. Önceleri futbol kişiliğiyle ilgili yanlış noktaları vardı. Çirkefliği boldu. Bu sezon futbola aşık bir şekilde oynuyor adam. Galatasaray 3. sınıf futbol kulübü değildir param var alırım param var yollarım demez, kişiliği bozuklar gibi davranmaz, bunu unutmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Ha birde emre demişsin. Emreyi şöyle gönülden seven bi gs li zannetmiyorum ki bulabilesin. Galatasaray zamanı da dahil bu konuştuğuma. O zaman gençti, yeni yeni adam oluyordu, bu kadar değildi. Ama belliydi o zamanlarda da bu adamın böyle kişiliksiz, karaktersiz bi futbolcu olacağı -futbol ahlakı açısından, özel hayatını bilemem- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Sotto çok güzel yazmışsın da bence Rijkaard'ın hatası Barcelona'dan kurtulamamasıdır. Topal-Sarp =/= Xavi-Iniesta Bunun farkına varmalı. Bu adamlar topa iyi vuramıyorlar. Vurmayı bilmiyorlar derdim de o kadar ağır konuşmaya gönlüm el vermiyor. Ama mesela Menchester orta sahası örneği verilmiş, dinamik ama pas da yapabilen adamlar var. Topal ve Sarp basıyorlar eyvallah, defansif olarak da iş yapıyorlar hırslılar falan ama top onlardan ileri gitmiyor. O görev tek başına Elano'nun. Elano'nun başına 2 adam verince onu kilitliyorlar ileri 3lü de geriye gelmediği için sorun oluyor. Arda varken o geri gelip top alıyor ileri taşıyor belki ama Dos Santos, Keita, Jo ve Baros bunu yapmıyor. Jo ve Baros'a bir şey diyemem en uç oyuncular onlar gelmesinler zaten ilerde rahatsız etsinler ama bu sistemde ya kanatlar geri gelecek ya ortasaha topu çıkartabilecek. E 10 metrelik pasta hata yapan Topal-Sarp ikilisi topu ileri taşıyamazken, kanatlar da gelmezse Elano'yu tutan adamların sayısına ve yeteneğine kalıyor kaderimiz. Bu sorunu çözmeli Rijkaard bir şekilde, çözer diye de düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 applev0dka said: Red said: baroş ise fenerbahçeye giderse tabi küfür ederim SeaGle said: Galatasaray öyle önce göklere taşıyıp sonra yerlere vuran 3. sınıf takımlardan değil. ben çekildim aradan.. bak bu konu da ayrı bu arada. Biz diyoruz ki, galatasaray yıldız diye getirip istediği performansı alamadığı oyuncuları 3. sınıf bir futbol takımı gibi küfrederek göndermez. Bizim yöneticimiz de, teknik adamımız da neyin nereye kadar olacağını bilir, biliyor. Şu olay ise farklı. yüz yıllık ezeli rekabetten söz ediyorsun. Senin futbolcun kalkıp bursaspora transfer olsa inönüde asarsınız misal. Tam hatırlamıyorum da, fenerbahçeden biri bize gelmişti, hatta kefen giyerim gs forması giymem diye de bi açıklaması vardı falan. Onu yapan adam da küfür yer. Öyle olursa biz de ederiz. Etmeyen de olmaz. Biz, küfür ederek göndermeyiz diyoruz. Üslubunu biliriz herşeyin, çocuk değil galatasaray. Ama ezeli rakibine transfer olan futbolcuyu kalaylamayız demiyoruız ki sdfg Ki her takım yapar bunu. O durumu kaldırabilecek kadar olgun futbol yok türkiyede zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Bizim yöneticiler sabırsız çocuklar gibi. Asıl yöneticilerin değişmesi gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 reykard adam değil, geçen seneki 5. liği belki 4. lüğe taşır demedim mi sezon başı. yazık şu gs taraftarına, kandırılmaktan bıkmadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Figo Real Madrid'e gittiğinde neler dendi yani.. Yada Ashley Cole-Chelsea. Barcelona yada Arsenal çok karaktersiz leş kulüpler o zaman? =D nereden saldıracağınızı şaşırıyorsunuz abi rekabet var tamam ama biraz düşünüp laf atmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar