Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Walking Dead (2010) - AMC

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

kaç sayfadır çay şöyle çay böyle diye teori üretiyor insanlar.bende dahil.büyük oranda çizgi romanı takip eden bir dizi için çizgi romanda olan veya olmayan birşeyi söylemek otomatikman dizi sposudur.

beni çok etkieleyen bir spo olmasa da sonuçta kaç kişi takip ediyor diziyi forumda.

çizgi romanda çay yoksa.dizide de olmicak demektir.bu da boşu boşuna millet tartışmış.izleyerek değilde burda forumdan öğrenicekler sdfs

Sosyal ağlarda paylaş

Nako said:

One nigga goes in, another comes out...

ahaha bu.

yeni token black guy gelince eskisini öldürdüler hemen safsadf

Lori'de hiç üzülmedim. Geçen sezondan sonra. Comicteki olayı beklemeden çıkarmaları iyi olmuş.

Dizinin dumb bitch kotasını Andrea tek başına dolduruyor. Versede Governora bi rahatlasa.

Yannız senaristler baya bir feedback dinlemişler sanırım. Hani geçen sezonda sevmediğimiz ne varsa bu sezon seri bir şekilde toparlıyor onları.
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu kimse mi uzulmedi Lori'ye? Nedir yani? Tanidigi hemen hemen herkes olmus, etraf ZOMBI kayniyor. Kocasi olmus bi erkek cocukla cehennemde tek basina kalmis, bu arada tanidigi bildigi biri ile iliski yasadi diye midir bu DIE BITCH cigliklari? Ben uzuldum diziden eksilmesine.

Dizi cok gercekci olmaya basladi ama, bi ara bu zombiler iyice vitrin mankenine baglamisti. Patates toplar gibi zombi temizlediler falan hapisaneden. Iyi oldu biraz daha gercekci olmasi.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...