Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 bazen ben oyundaki karakterler dizideki karakterleri karıştırıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 kaç sayfadır çay şöyle çay böyle diye teori üretiyor insanlar.bende dahil.büyük oranda çizgi romanı takip eden bir dizi için çizgi romanda olan veya olmayan birşeyi söylemek otomatikman dizi sposudur. beni çok etkieleyen bir spo olmasa da sonuçta kaç kişi takip ediyor diziyi forumda. çizgi romanda çay yoksa.dizide de olmicak demektir.bu da boşu boşuna millet tartışmış.izleyerek değilde burda forumdan öğrenicekler sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 çizgi romandan değiştirdikleri çok şey oluyor belli olmaz o yüzden, çaydan da bir şey çıkarabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 spo çay da kesin bişi var, %99 olasılıkla var..olmazsaa...daha da gelmem davosa yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 çay çaya gereksiz takılmışınız bence. adam güzel çay yapıyor işte asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Red said: çizgi romanda çay yoksa.dizide de olmicak demektir.bu da boşu boşuna millet tartışmış.izleyerek değilde burda forumdan öğrenicekler sdfs adamlar zombileri katir niyetine kullandirtti dizide o yuzden cayla ilgili alakasiz bir sey ekleyebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 oyun milyor dolarlık diziden 50 kat daha iyi şaka gibi ahaha, oyunculuk bile daha iyi http://www.youtube.com/watch?v=cDtGgE3E3Jo (oynayacaksanız izlemeyin, ağır spo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 kardeş çay çay çay olur olmaz diye yazarsanız benim gibi zavallılar spoiler'i yer böyle, ayıptır ya acık acık yazmayın bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Silphatos said: oyun milyor dolarlık diziden 50 kat daha iyi şaka gibi ahaha, oyunculuk bile daha iyi o kadını yolda bırakmaktan baya haz almıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Ardeth said: Silphatos said: oyun milyor dolarlık diziden 50 kat daha iyi şaka gibi ahaha, oyunculuk bile daha iyi o kadını yolda bırakmaktan baya haz almıştım ben aldım olm onu vana ya, diğeri gg olunca bi karı o kalmıştı benim karakterin yiyebileceği, ama sonra yaptı yapacağını kaltak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 http://hugelol.org/i460/31222.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 off be abicim yaa bu ne beee. Tek bölüme bu kadar olay sıgar mı be, sezon finali mi bu ne bu? Spoiler içinde bile yazmayacağım bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Tek kelime Agladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 BİRİ GİTTİ BİRİ KALDI BEYLER. ANDREA'YI DA PATLATIYORUZ DİZİ KURTULUYOR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 bolumun sonunda gulme krizi tuttu neyse kurtulduk yumurtadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 O bebeğin nasıl besleneceğini kimse düşünmüyor mu imansızlar, aptamil deposu bulursunuz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 dizi bitsede olur artık önemli değil. içimin yağları eridi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 böylece dizi tam izlenecek kıvama geldi. bariz mutlu oldum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 son 2 bölümdür iiyi toparladılar diziyi. Gözlerim doldu yahu o sahnelerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 One nigga goes in, another comes out... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Nako said: One nigga goes in, another comes out... ahaha bu. yeni token black guy gelince eskisini öldürdüler hemen safsadf Lori'de hiç üzülmedim. Geçen sezondan sonra. Comicteki olayı beklemeden çıkarmaları iyi olmuş. Dizinin dumb bitch kotasını Andrea tek başına dolduruyor. Versede Governora bi rahatlasa. Yannız senaristler baya bir feedback dinlemişler sanırım. Hani geçen sezonda sevmediğimiz ne varsa bu sezon seri bir şekilde toparlıyor onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 dizi bu sezon toparladı ya, andrew lincoln da baya iyiydi bölümün sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Yahu kimse mi uzulmedi Lori'ye? Nedir yani? Tanidigi hemen hemen herkes olmus, etraf ZOMBI kayniyor. Kocasi olmus bi erkek cocukla cehennemde tek basina kalmis, bu arada tanidigi bildigi biri ile iliski yasadi diye midir bu DIE BITCH cigliklari? Ben uzuldum diziden eksilmesine. Dizi cok gercekci olmaya basladi ama, bi ara bu zombiler iyice vitrin mankenine baglamisti. Patates toplar gibi zombi temizlediler falan hapisaneden. Iyi oldu biraz daha gercekci olmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 http://i.imgur.com/iNYDg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 lori çizgi romandaki oalyı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar