Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 abi o zombileri gezdirme olayı bana da safi karizma ve saçma geliyor. hız ve esnekliğin bu kadar önemli olduğu bir dünyada ayağına gülle bağlamak gibi bişey. her yer araba dolu zaten akü, zombileri evcilleştirmeye uğraşacağın vakti araba bulmaya harcasan daha mantıklı bu bir. ayrıca iki, tamamen iç güdüsel bir yaratık yani gerçekten çenesi yok diye saldırmaması çok saçma en fazla çıldırır kafasını karşısındaki canlının gövdesine falan vurmaya başlar. çenesini değil de gözlerini, kulaklarını ve burunlarını işlevsiz hale getirirsen ancak mantıklı olur. kadın gözlerini bile çıkarmamış zombilerin lan çok saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Sam said: kocasının sözünden çıkmayan, kızı ile saçını süpürge eden kadınlıktan bir anda "WANNA SCREW AROUND"a geçince bir lolwat çekmedim değil. ahaha evet ya resmen "binim yirim kicimin yini" diyen kadınla çiftleştirmek için kasıyolar darylli ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoD Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Ardeth said: abi o zombileri gezdirme olayı bana da safi karizma ve saçma geliyor. hız ve esnekliğin bu kadar önemli olduğu bir dünyada ayağına gülle bağlamak gibi bişey. her yer araba dolu zaten akü, zombileri evcilleştirmeye uğraşacağın vakti araba bulmaya harcasan daha mantıklı bu bir. ayrıca iki, tamamen iç güdüsel bir yaratık yani gerçekten çenesi yok diye saldırmaması çok saçma en fazla çıldırır kafasını karşısındaki canlının gövdesine falan vurmaya başlar. çenesini değil de gözlerini, kulaklarını ve burunlarını işlevsiz hale getirirsen ancak mantıklı olur. kadın gözlerini bile çıkarmamış zombilerin lan çok saçma. Zombiler zaten göremiyor,görseler de değerlendiremiyorlar diye biliyorum. Kendilerini kokuya bulayıp aralarına daldıklarında falan sorun yaşamamışlardı. Ses ve kokuyla hareket ediyor gibi zombiler =) Belki çok basic eğitim alıyordur zombiler,saldıramadıkları için uysallaşmışlardır. :) Karakter bariz karizmatik olsun diye koyulmuş zaten =) Tek mantıklı açıklaması yaşayanları bulmak olabilir işte kadın için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/5644863_700b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Ardeth said: abi o zombileri gezdirme olayı bana da safi karizma ve saçma geliyor. hız ve esnekliğin bu kadar önemli olduğu bir dünyada ayağına gülle bağlamak gibi bişey. her yer araba dolu zaten akü, zombileri evcilleştirmeye uğraşacağın vakti araba bulmaya harcasan daha mantıklı bu bir. ayrıca iki, tamamen iç güdüsel bir yaratık yani gerçekten çenesi yok diye saldırmaması çok saçma en fazla çıldırır kafasını karşısındaki canlının gövdesine falan vurmaya başlar. çenesini değil de gözlerini, kulaklarını ve burunlarını işlevsiz hale getirirsen ancak mantıklı olur. kadın gözlerini bile çıkarmamış zombilerin lan çok saçma. bu kollarini cenelerini kesip zincirledikten bir sure sonra bunlar saldirmayi birakmis hatuna. yaninda dolastirmasinin da 2 sebebi var biri zombiler saldirmiyor onlar yanindayken. boylece rahat rahat etrafi arayip malzeme toplayabiliyor. diger sebepte bir tanesi erkek arkadasi digeri de arkadasi. yasadiklarini unutmamak ve yalniz kalmamak icin tutuyor yaninda bunlari. esya tasitmayla ilgili bir sey yoktu ama eglenceli olmus diziye eklemeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 ikinci sebep daha iyiymiş diğerinden emin olamadım. o kadar kamufle etmez bence kokularını be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 progamer said: http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/5644863_700b.jpg Ahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 >Myrill kidnaps Carol >Daryl vs Myrill >Bumper Lips Katana Bitch does something niggerish >Rick continues to be badass and awesome >Maybe we'll see Beth make out with Carl >Carl pops a boner IRL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 sadist mahkum direk mokoko oldu hayret. Dedim uzatırlar bu olayı, hatunları ellerler dedim ama yanıldım :D Bu arada bücürün ergen sesi feciymiş :P zombiye bile yavşar ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoD Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Spoiler kullan izleyen var izlemeyen var... Bence asıl psikopat o sakallı falan olan adam, birileri de kadını gizli gizli izliyordu dışarıda. Kesin bi aksiyon daha yaşanıcak o muhabbetle ilgili... =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 . o kalan 2 mahkumdan bende bişiler bekliyorum illaki olacaktır yani.Dışarıdan izleyen de bizim zenci bacı olabilir gibime geldi de dizi pat diye bitti ya şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 güzeldi bu bölüm de, yavaşlatmadılar. (tu) 2 of çok güzel ekleştirdi palayı herifin kafasına. yazık acıdım o kalan mahkumlara, sanmıyorum pislik yapacaklarını ama belli de olmaz tabii. yalnız doktorluk bariz en önemli meslek zombi kıyametinde lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 toplamışlar gibi bu sezon. iyi gidiyor iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 dizide gelişme var.eleştirileri ciddiye mi almışlar ne. normalde bu mahkumlar geyiği bile kaç bölüm sürdürürdü bunlar.hemen bitirdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Çok ciddi gelişme var dizide. RICK'IN KARIYA FRIENDZONE ÇEKTİ. NE GÜLDÜM BELLİ DEĞİL AHAHEHAE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 yalnız şu kısım saçmaydı bizim anane zombi üstünde test yaparken neden zombiyi içerş almıyor da tellerin dış kısmında macera arıyor sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 tellerin güvenli kısmındaydı zaten. Birde içeri götürmeye kasana kadar öle çabucak bi bakıvereyim dedi ha birde öbürlerinin görmesini istemiyordur fln. birde Lori öldür istiosan onları dediğinde Rick'in "You'd say that now..." demesi ahahhahha Rick yardırıyor bu sezon. mahkum olaylarını uzatmamalarıda iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Tdog ahah adama yazik oldu. tek zenci oldugu icin michonne buna gider diye dusunuyordum herife rakip cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 dramları atlata atlata izledim yinede epey dolu bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 yalnız o meksikalı mıdır nedir mahkum tam oç çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 rick reiz en başta temizliyicekti mahkumları bekletmeden. Neyse yine de doğru olanı yaptı ama rick in kararları çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 bi adamın ölümü gösterilmediyse o adam ölmemiştir ilkesinden yola çıkarak paramı stalkarın rickten kaçan mahkum olduğuna yatırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 PastorOfMuppets said: Çok ciddi gelişme var dizide. RICK'IN KARIYA FRIENDZONE ÇEKTİ. NE GÜLDÜM BELLİ DEĞİL AHAHEHAE abi kadin ne igrenc bir yaratik baya sevmiyorum o kadini. Böyle igrenc bir karakter olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 bence stalker motorcu elemanın eli kopan abisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 bölüm 2 özet http://25.media.tumblr.com/tumblr_mca9zynSxe1riweffo6_r1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar