Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Walking Dead (2010) - AMC

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

abi o zombileri gezdirme olayı bana da safi karizma ve saçma geliyor. hız ve esnekliğin bu kadar önemli olduğu bir dünyada ayağına gülle bağlamak gibi bişey. her yer araba dolu zaten akü, zombileri evcilleştirmeye uğraşacağın vakti araba bulmaya harcasan daha mantıklı bu bir.

ayrıca iki, tamamen iç güdüsel bir yaratık yani gerçekten çenesi yok diye saldırmaması çok saçma en fazla çıldırır kafasını karşısındaki canlının gövdesine falan vurmaya başlar. çenesini değil de gözlerini, kulaklarını ve burunlarını işlevsiz hale getirirsen ancak mantıklı olur. kadın gözlerini bile çıkarmamış zombilerin lan çok saçma.
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

abi o zombileri gezdirme olayı bana da safi karizma ve saçma geliyor. hız ve esnekliğin bu kadar önemli olduğu bir dünyada ayağına gülle bağlamak gibi bişey. her yer araba dolu zaten akü, zombileri evcilleştirmeye uğraşacağın vakti araba bulmaya harcasan daha mantıklı bu bir.

ayrıca iki, tamamen iç güdüsel bir yaratık yani gerçekten çenesi yok diye saldırmaması çok saçma en fazla çıldırır kafasını karşısındaki canlının gövdesine falan vurmaya başlar. çenesini değil de gözlerini, kulaklarını ve burunlarını işlevsiz hale getirirsen ancak mantıklı olur. kadın gözlerini bile çıkarmamış zombilerin lan çok saçma.

Zombiler zaten göremiyor,görseler de değerlendiremiyorlar diye biliyorum. Kendilerini kokuya bulayıp aralarına daldıklarında falan sorun yaşamamışlardı. Ses ve kokuyla hareket ediyor gibi zombiler =)

Belki çok basic eğitim alıyordur zombiler,saldıramadıkları için uysallaşmışlardır. :)

Karakter bariz karizmatik olsun diye koyulmuş zaten =) Tek mantıklı açıklaması yaşayanları bulmak olabilir işte kadın için.
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

bu kollarini cenelerini kesip zincirledikten bir sure sonra bunlar saldirmayi birakmis hatuna. yaninda dolastirmasinin da 2 sebebi var biri zombiler saldirmiyor onlar yanindayken. boylece rahat rahat etrafi arayip malzeme toplayabiliyor.

diger sebepte bir tanesi erkek arkadasi digeri de arkadasi. yasadiklarini unutmamak ve yalniz kalmamak icin tutuyor yaninda bunlari.

esya tasitmayla ilgili bir sey yoktu ama eglenceli olmus diziye eklemeleri.

Sosyal ağlarda paylaş

güzeldi bu bölüm de, yavaşlatmadılar. (tu)

2

of çok güzel ekleştirdi palayı herifin kafasına.

yazık acıdım o kalan mahkumlara, sanmıyorum pislik yapacaklarını ama belli de olmaz tabii.

yalnız doktorluk bariz en önemli meslek zombi kıyametinde lol.

Sosyal ağlarda paylaş

tellerin güvenli kısmındaydı zaten. Birde içeri götürmeye kasana kadar öle çabucak bi bakıvereyim dedi ha birde öbürlerinin görmesini istemiyordur fln.

birde Lori öldür istiosan onları dediğinde Rick'in "You'd say that now..." demesi ahahhahha Rick yardırıyor bu sezon.

mahkum olaylarını uzatmamalarıda iyiydi.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...