Aluriel Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Red said: sesi bırak darly söyledi zaten kırılmış diye dfs darly hangisiydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 darly ne ya? baykuş mu? daryl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Cystein said: abi ben diyorum millet götüyle izliyor diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 yani bi seyi anlamamaniz dogal. ne kadar bariz olursa olsun, dikkat etmezsin gozden kacar felan tamam o. ama o durumda tutup soyle ahkam kesen postlar atiyosunuz o komik oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Diziyi hiç izlemedim da, çizgiromandan çok farklılaşıyor mu? Yok aynıysa bir de dizisini izleyecek kadar sevmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 çizgi romanı sevmediysen 1. sezon 1. bölüm harici kakanı yapar yapar tv ye fırlatırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Sevmedim demiyorum, ama hayranı da olmadım. İdare ederdi, ortalama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Kanuni said: izleyici buysa dizide bu olur tabii .. pouahaha.Resmen yıkıldım ya.Millet diziyi neresiyle izliyo belli değil harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 GERGE said: Diziyi hiç izlemedim da, çizgiromandan çok farklılaşıyor mu? Yok aynıysa bir de dizisini izleyecek kadar sevmemiştim. abi ruh halin avatarin gibiyse sevmezssin herhal :D eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 en sevdiğim oyunun en sevdiğim karakteri o. bilmeyenleri kınıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 zombie seveceksin abi yoksa olmaz. 28 Days Later tarzina benzesede sonucta dizi daha agir gidiyor. Ha mantik arama tabi zombielerin neden kasi erimiyor, su iciyorlar mi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 chrono trigger marle ? bildigimden degil google dan aradim :D sorun karakter degil zaten animasyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Seele said: zombie seveceksin abi yoksa olmaz. 28 Days Later tarzina benzesede sonucta dizi daha agir gidiyor. Ha mantik arama tabi zombielerin neden kasi erimiyor, su iciyorlar mi gibi.nigga say what? 28 days laterla bunu aynı kefeye koyan adamı tokat manyağı yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 tarz olarak benziyor dedim yoksa ne hikaye nede icerik olarak ayni degil. pis sisko hemen atlamisin lafa. hala almanyada misin sen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 liberal said: http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/3335100_460s_v1.jpg LOL Ahahahahaha sesli güldüm buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 adam ölmedi ama figuran bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Shane reisten sonra yeni reisimiz Darly hacılar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 lori hersey cok iyidi. bi sezonluk aksiyon tek bolumde sdf. asd ulan tum gun rick'e shane onumuzdeki engel diye konusuyor, rick onu oldurdum diyincede trip atiyor bu gerzek lori. senaristler bence kadinlardan nefret ediyor baska aciklamasi yok. bi maggie dogru duzgun o kadar lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 spo butun seriyi okudum cizgi roman olarak sondaki hatunu gordukten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 aksiyon olarak çok iyi bölümdü.Andrea'yı kurtaran baya psikopata benziyodu sdfsd.güzel bölüm herşeyiyle tam olmuş bu bölüm. 3.sezonda sonbaharda başlıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 lori kadın 7/24 pms, dengesiz karı. Ayrıca sezon finali için sonu pek iyi değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 2. sezon sonu evet beni de çok açmadı ama neyse, en azından kurtulduk mekandan. 15sn görünen figüranları da öldürdüler. jedi ustası geldi, padawan yapacak andrea'yı lol. yalnız kadın psikopata bağladı, hakikaten oradan kurtulmak yayan büyük başarı. hoş gerçi böyle 3-5 tabanca ile sürüleri durduran siviller varken tanklarla toplarla napalm bombalarıyla ordular nasıl dağılıyor, oralara girmemek lazım heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 abi sezonlar neden bu kadar kisa. ayrica sposuz bilgi verene laflar hazirladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 who lowered the invisible shield?! abi bende video 1 saatlikti 45. dakkada bitti. en son böle rick bulcaz buralarda bi yer var diyodu, zoom out yapıp kocaman bi bina gösterdiler parlamento binası gibi bişi orda mı bitti bölüm? bi de artık sormazsınız inşallah nası zombi oluyolar diye rick anlattı resmen. herkes infected ölünce zombi olarak gelionuz. bi de zombiler kendileri ölümcül bi virüs taşıyolar ısırık veya tırmalamayla geçen: o da sizi öldürüyor gg yani ölüp zombi olarak geri geliosunuz. andrea da bi bok durdurmadı yani. karı koştu koştu arkasındakileri kesmeye çalıştı :D gelen sith lord da harikaymış arkasında 2 tane köpek gibi bağlamış. saldırmıolar da saşdlfk sanki kolları olmayınca dalamıycaklar. tamelemiş resmen ipne. rick de masaya vurdu sonunda. KALIRSANIZ KIM JONG IL STYLA dedi ciğerimi yedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 spo sondaki karı o 2 zombinin kolları dışında çeneleri de yok yannız, o yüzden saldırmaya zorlayamıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar