Slint Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Sanırım herkeste o enfeksiyon var. Öldükleri zaman ortaya çıkıyor, zombiye dönüşüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Seele said: barnacle said: dizide bi mantık hataları var ama çözemedim. şu zombie olma işini muallakta bıraktılar. izlemek zorunda degilsin. zorundayım abi. zombili başka dizi yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 abi bin kere söylendi. nasıl öldüğünün bir rolü yok. ölürsen zombi olarak canlanıyosun işte. o kadar. zaten ilk sezonda da o lab'da bomba etkisiyle toz olcaz diye kalmak istedi bazıları. ölüp geri gelmiceklerdi yani. bi de verilen bi spo vardı bu bölümün sonunda olanları anlatan. yuh diyorum bu kadar erken gerçekleşmesi o sponun çok şaşırttı beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 daryl'de ölürse izlenmez bu dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 bune abi.dizideki tek adam gibi adamı harcadılar.karılar hala yaşıyorken ayıptır.dizi iyice rick karısı cocugu aile saadeti havasında çiftlikte geçicek.arada işte zombiler geçer figuran olarak görsellik katsınlar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 tüm sezonu affediyorum bu bölümden sonra. FUCK YEAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 bi bölüm kalmadı mı?.1 sene ara verirler unuturuz zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 2 bölüm kaldı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Spoiler verin daha izlemedim, üzülürüm sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 bu arada amc'nin spoil ettigi gecen bolum degil bu bolummus This special limited edition Blu-Ray includes all 13 episodes on 4 discs, including bonus features such as: the making of the barn, an extended zombie gut scene, Shane’s last episode, full Comic Con coverage with panel, comic book vs episode comparison, and more! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 ahahahahahahahAHAHAHAH mal mı bunlar? kendi cd'lerinin üstünde spoiler yazmışlarşalksşdflaksdişflasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Red said: bune abi.dizideki tek adam gibi adamı harcadılar.karılar hala yaşıyorken ayıptır.dizi iyice rick karısı cocugu aile saadeti havasında çiftlikte geçicek.arada işte zombiler geçer figuran olarak görsellik katsınlar diye. Zombieler overrun yapar çiftlikte yalan olur büyük ihtimal. Belki dizi düzelir diyecem de şu çocuk nasıl her yerden fırlıyor iicene kıl etmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Deputy Carl çok sinir bozuyor ya cidden. Farm overrun olsun da tekrar köpek gibi yollara düşsünler muhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 hakkını buldu nihayet. hala şeyn şeyn diyenler var ya, adamın yaptığını görüp hala şeyn diyene de pes hani. sasucke twd şubesi. dangoz lori gene fiştekledi of salak ya, carl'ın da ağzına çarpamadılar bir kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 olaylar karışmış shane e yazık ettiler, daryl ve shane dısında delikanlı adam yok. turkiyede standard bi ailede yetişse bu carl agzına 2 tokat yer otururdu daha da öyle kafasına göre dısarı cıkmazdı. bu ne kardesim biz zamanında böyle izinsiz cıktık mı tokadı yer otururduk öle zombilerle oynamaya gitmezdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Sağlam duygusal bölümdü. Bi an dudağım titremedi değil. Yazık felan da olmadı abi, çığrından çıkmıştı iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Sam said: hakkını buldu nihayet. hala şeyn şeyn diyenler var ya, adamın yaptığını görüp hala şeyn diyene de pes hani. sasucke twd şubesi. dangoz lori gene fiştekledi of salak ya, carl'ın da ağzına çarpamadılar bir kere. this, yorumum budur. Gerzek karı ya, çiftlik istila, orası garanti. Diğer gurupla karşılaşacaklar, hatta bence o ilk evdeki zenci adamla oğlu girecek olayın işine. Zamanları gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Final mi? FİNAL Mİ!?!?!?!? FFS Sneakpeak gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 bence kaltak lori gebermeliydi kadınlar ölseydi shane rick darly zombi bırakmazlardı gezegende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 in midir cin midir bu bebe nerden fırlıyo habire ya :D iyi koydu ama kafadan gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 ben bu tür bi felaket senaryosunda insanların bu kadar ihmalkar, bu kadar ahmakça davranabileceğine inanmıyorum ya, bana saçma geliyo bu davranışları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 iyi aim kasmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 isohunttan çekim dedim 720p.37 ile iniyor yaw torrent ne ayak anlamadım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 funq said: ben bu tür bi felaket senaryosunda insanların bu kadar ihmalkar, bu kadar ahmakça davranabileceğine inanmıyorum ya, bana saçma geliyo bu davranışları. senaryo gayet dengeli bence o konuda.ki öyle bir travma yaşadıktan sonra hadi new cvilzation yapıyoruz demek zor. ANALARI BACILARI ÖLDÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 iarwain said: senaryo gayet dengeli bence o konuda.ki öyle bir travma yaşadıktan sonra hadi new cvilzation yapıyoruz demek zor. ANALARI BACILARI ÖLDÜ katılamadım sana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar