forgiver Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=JBRqgYgs6Yc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 olası bi zombi apokalipste allah cystein ve shane gibilerle yan yana düşürmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 adam shane destani yazmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Cystein said: Ya get. Shanei hiç anlamamissin. Arkadasinı hastanede bıraktı ne lan? Herkes de bunu söylemiş de, hepiniz mi Bi tarafinizla izlediniz ? Orda askerler walker insan demeden herkese sıkıyorlardı. Rick de yasam unitesine bagliydi ve makineler halen çalışıyordu. Adam hemşire hemşire diye haykırdı ama hemşire yok ortada. Aletlerden söküp hayatta kalma ihtimali olan arkadasinı öldürüp bir de kendi hayatını mi tehlikeye atacaktı bonus olaraktan? LCD kafası sizinki. Adam resmen kapıyı barikatlayip ağlaya zirlaya zar zor çıktı hastaneden Adamın kırkı çıkmadan karısını pompalamış hala bık bık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 keşke atom bombaları yerine zombi virüsü bombaları yapılsaydı gerçi o zaman filmler tad vermezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 benzin istasyonu açan lori nin hiç mi suçu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 ^ word Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 forgiver said: benzin istasyonu açan lori nin hiç mi suçu yok onun da ihtiyaçları var TAMAMMIII! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 forgiver said: benzin istasyonu açan lori nin hiç mi suçu yok Lori zaten The Walking Whore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Shane , çocuğuna babalık , sana kocalık yapıcam diyip sorumluluk aldı beyler Rick yokken , olayı pompaya indirmiyelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 bence pompayı onla kamufle etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 "nutella yerim" said: bence pompayı onla kamufle etti Bu istediği bir seçim değil zorunluluktan olan bir seçim beyler. Karıyı pompalayıp çocuğunu sktr edemezdi sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 adam haklı beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 pompa kelimesi dikkatsizce kullanilmis burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 şeyn bir damlacık adam olsa kankasına "tebrikler" derken karısına "O ÇOCUKH BENİMH" demezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 "nutella yerim" said: bence pompayı onla kamufle etti puhahaha,abi adam rickten çok daha iyi liderlik ediyodu gruba.Liderlik zor kararlar gerektirir :D Shane olmasa bütün kampı yiceklerdi ilk sezonda.Rick o sırada müptezeli çatıdan kurtarmakla uğraşıyodu.Ayrıca şişkoyu vurmasa küçük çocuk çoktan ölmüştü.Rick olsa hem şişkoyu hem onu yerdi zombieler. Shane reis şu iki dedeyi ve sophianın annesini öldürse çok daha aksiyonlu ve güzel bir dizi izlicez.Ricke kalsa 50 yıl daha o çiftlikten çıkmazlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 dedeler tamam da anneyi niye öldürüyor lan? küçük kızının kafasını patlattılar zaten garibanın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 adam şerif beyler. şerif ne derse o olur. sokakta insan yok şerif kıyafeti ile geziyor. akıllı adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Shane grubun lideri olsa daha temiz olurdu herşey. Bi kere 2 gün geçtikten sonra çocuk aramanın hiçbir anlamı yok çünkü o kadar survival olayında çocuğun yem olmaması için invul açması gerekir. Çocuk benim çocuğum olsa ben gruba derim ki birader siz gidin bu çocuk benim bu yüzden aramak benim sorumluluğum. Ama herkesi çocuğum uğruna tehlikeye atıp gidilmesi gereken yerden hem zaman hem de yer bakımından uzaklaştırmam. Hershel'ın (nası yazılıyodu unuttum) zaten o zombileri aman bir gün ilacı çıkar diye depoya tıkması ayrı anlamsızlık, saflık. Shane neyseki gerçekleri gösterdi adama. Gerçi bu zamana kadar nasıl görmedi o ayrı bir konu. Velhasıl dünyanın çivisi çıkmış oturup ahlaktan falan bahsetmek anlamsız. O an ölmemek için ne gerekiyorsa o yapılır. Ben Otis olsam vay bilmemnenin çocuğu keşke ilk ben vursaymışım diyip saflığıma yanardım. Carl'a bu aralar bir haller oluyor anlamış değilim. Çocuk sanki vurulunca 20 yaş atladı artistlik yapmalar falan iki tokat lazım çocuğa. Lori'yi konuşmaya bile gerek yok zaten inşallah zombi olduğunu görürürüz tez vakitte. Bu son olaylar da Rick'e bir ders olsa da biraz kişiliği değişse çok sevineceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 shane adamım ya oh be şu son bölüm affettirdi yani,içimiz kıyıldı la yok yakalayalım,ahıra kapatalım,sevelim,iyileştirelim,shane noktayı koydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 rüyamda hershell bu virüsü icad etti diye gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Sophia'nın annesini de vursun çünkü hiçbir halta yaramıyo o kadın.Ne silah kullanmayı bilir ne bişey,çamaşır yıkasa nolur yıkamasa nolur kime beğendircen kendini temiz kıyafetlerinle?Girerim Armani mağazasını komple yüklerim arabama asdfdfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Abi kaybolan kızın anası ve Dale lütfen bir kerecik olsun banyo yapsın. Devamlı terli, devamlı yabış yabış. Yemek yerken izleyemiyorum ikisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 forgiver said: rüyamda hershell bu virüsü icad etti diye gördüm Mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar