Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Walking Dead (2010) - AMC

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

Cystein said:

Ya get. Shanei hiç anlamamissin. Arkadasinı hastanede bıraktı ne lan? Herkes de bunu söylemiş de, hepiniz mi Bi tarafinizla izlediniz ? Orda askerler walker insan demeden herkese sıkıyorlardı. Rick de yasam unitesine bagliydi ve makineler halen çalışıyordu. Adam hemşire hemşire diye haykırdı ama hemşire yok ortada. Aletlerden söküp hayatta kalma ihtimali olan arkadasinı öldürüp bir de kendi hayatını mi tehlikeye atacaktı bonus olaraktan? LCD kafası sizinki. Adam resmen kapıyı barikatlayip ağlaya zirlaya zar zor çıktı hastaneden

Adamın kırkı çıkmadan karısını pompalamış hala bık bık.
Sosyal ağlarda paylaş

"nutella yerim" said:

bence pompayı onla kamufle etti

puhahaha,abi adam rickten çok daha iyi liderlik ediyodu gruba.Liderlik zor kararlar gerektirir :D Shane olmasa bütün kampı yiceklerdi ilk sezonda.Rick o sırada müptezeli çatıdan kurtarmakla uğraşıyodu.Ayrıca şişkoyu vurmasa küçük çocuk çoktan ölmüştü.Rick olsa hem şişkoyu hem onu yerdi zombieler.

Shane reis şu iki dedeyi ve sophianın annesini öldürse çok daha aksiyonlu ve güzel bir dizi izlicez.Ricke kalsa 50 yıl daha o çiftlikten çıkmazlar...
Sosyal ağlarda paylaş

Shane grubun lideri olsa daha temiz olurdu herşey. Bi kere 2 gün geçtikten sonra çocuk aramanın hiçbir anlamı yok çünkü o kadar survival olayında çocuğun yem olmaması için invul açması gerekir.

Çocuk benim çocuğum olsa ben gruba derim ki birader siz gidin bu çocuk benim bu yüzden aramak benim sorumluluğum. Ama herkesi çocuğum uğruna tehlikeye atıp gidilmesi gereken yerden hem zaman hem de yer bakımından uzaklaştırmam. Hershel'ın (nası yazılıyodu unuttum) zaten o zombileri aman bir gün ilacı çıkar diye depoya tıkması ayrı anlamsızlık, saflık. Shane neyseki gerçekleri gösterdi adama. Gerçi bu zamana kadar nasıl görmedi o ayrı bir konu.

Velhasıl dünyanın çivisi çıkmış oturup ahlaktan falan bahsetmek anlamsız. O an ölmemek için ne gerekiyorsa o yapılır. Ben Otis olsam vay bilmemnenin çocuğu keşke ilk ben vursaymışım diyip saflığıma yanardım.

Carl'a bu aralar bir haller oluyor anlamış değilim. Çocuk sanki vurulunca 20 yaş atladı artistlik yapmalar falan iki tokat lazım çocuğa.

Lori'yi konuşmaya bile gerek yok zaten inşallah zombi olduğunu görürürüz tez vakitte. Bu son olaylar da Rick'e bir ders olsa da biraz kişiliği değişse çok sevineceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...