aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 birak ne halleri varsa gorsunler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 forgiver said: sabonis said: tey allam güzel dramaydı ama... sophia diye bir kız çocuğu aradıklarını biliyor götoş veteriner. "lan 2 gün önce zombi olmuş bir sarışın kız çocuk koyduk ahıra" niye demiyor tey allam ya, gel de küfretme :D şu spoyu açmasaydım sabaha kadar gülüyor olurdum shane adamın oç olanı ama hll bu bölüm, gerçi rick rol çaldı son kurşunla pedofili or nekrofili bir de sophianın zombisi güzelmiş la yalnız herşelin bilerek söylemediğini düşünüyorum ben.bi çakallık var o adamda çıkar herhalde ilerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Nefret ettim diziden ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 shane'in rage açması biraz maldonadoluktu, o ahır kilitli duruyor işte anasını satiim, gözcü de koyuyorsunuz önüne, nedir yani olay? maldonado bir hareketti ama sonuç olarak son 5 dakikanın klas olmasını sağladı ve artık %99 buradan ayrılacaklar heralde, güzel oldu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 herşel'e bir gösteri lazımdı ama, adam veteriner çünkü herhalde 10 kurşun yiyip yürüyen birinin şizofreni olmayacağını algılamıştır. herşel 28 days later'a düşse o zaman ikna olmazdı ama heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 e yine ara mı verdi bunlar şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 dur ya ne arası ? ara mı var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 12 şubat mı ne o zaman yeni bölüm sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 game of thrones la gelir o lsjkaşjlsdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 yeni bölümü napıacan 20 dakika cenaza töreni mi izlemek için sabırsızlanıyorsun 5 dk son sözleri söylerle, 5 dkika da annesi ağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 bi bu bi tera nova felaket baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 sondaki vaaz baya etkileyiciydi lan, hem de hiç beklenmedik adamdan gelince baya vurucu oldu. ama böyle ara vermeden önce güzel bölüm yapan sonra aynı kafa devam eden şerefsizlere karnım tok benim. inanmıyorum yani bu dizinin adam olacağına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Shane e nasıl laf atıyosunuz anlamak güç.Aralarındaki tek realist adam o,dünya yanmış kül olmuş heryer zombie yapılacak tek şey önüne çıkanı öldürüp yaşamaya çalışmak,Rick yada diğerleri kendi yalan dünyalarında ağlaya ağlaya yaşıyolar işte.Bıktım çinlinin dedenin yada rickin triplerinden,hormonal dengesi bozulmuş hamile kadın gibi hepsi. Shane reis CcC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 la kız cocugunu bırakıp gidelim diyor adam,senin ananı bacını bıraksalar zombiler arasında iyi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 ilk 48 saat te buldun bulursun yoksa ölüdür, bunu en iyi sen biliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 ana yüregi dinler mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 kendine şu soruyu sormalısın senin çocuğun olsaydı bırakır mıydın aramaya devam mı ederdin hem bulunca ne yapacaksın, ısırılmışsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 OH BE ABİ OH BE ABİ shane malın önde gideni ama yapılması gerekeni yaptı sonunda ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 "nutella yerim" said: ana yüregi dinler mi Kadını Daryl bir ara gögüslerinden tutuyor, sonra elini düzeltiyor falan, o tedirgin harekette baya güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Sanki carol daryl ye verecek gibi. Gerçi tek o kaldı sahipsiz. Ama daryl reise yakışmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Köylü güzelini Daryl'in kaldırması lazımdı. Hem at gibi orada oraya sürükleyemezdi Glenn gibi. Agzının ortasına bi backhand vurdu mu mutfakta elmalı turta yapmaya giderdi. Tertemiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thermo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 ben altıncı bölümden sonra izlememe kararı aldım eksikliğini de hissetmiyorum. yeter be! altı bölüm bile iyi dayanmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 darylde masallah yaninda sauna ile geziyor sanki devamli les gibi ter icinde adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 abi iyi de orda kilitli adamlar,bi bekci dikersin başına onların bi bok olmaz,evin sahibiyle aralarını bozma ugruna niye boyle yaptılar ki,simdi adam siktirin gidin derse nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 dedi zaten abi adam, iste kizi bizim uzak doguluya karsi bos degil, o yüzden atar yapti. birde zaten olnlari geri getirme sansi yok hani üzerinde deney felan yapsalar bisi degil. lan taze tavuk etiyle besliyorlar onu ben bile bulamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar