Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Walking Dead (2010) - AMC

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
5 bölümü izledim çok kötü hepsi. Son bölüm eh işte ama geçen sezona göre bu sezon acayip kötü kalmış. Bakalım ileriki bölümlerde reytingler düşerse belki geçen sezonki tempoya dönerler.
Mesaj tarihi:
Dağlarda ovalarda takılarak olmuyor bu iş,bir şekilde şehre girmek zorunda kalmalılar tekrar.İlk sezonda şehir içindeki kovalamacalar falan çok iyiydi.Koca bölüm 3 tane zombi gördük...
Mesaj tarihi:
ya aslında ben karakterler drama yada salak kadınlar değilde şu post apo ortamın olmamasından baydgımı farkettim

hani geri kalan dünya boku yemiş haldeyken insanların böyle rahatça gezip tozmaları falan.şu çiftlik ortamında bi heidi eksik resmen.

ayrıca

japonun öyle hayvan gibi bıçagı varken tahtayla ugraşması falan.lorinin bahçeye işemesi gibiydi

birde o eczanede bi bok kalmamış ztn.ne varsa bi çantaya doldurup bitirin işte.taksit taksit gitmenin anlammı nedir sdf

Mesaj tarihi:
Seele said:

bölüm

iyidi sex vardi. bide ciftcinin kizi gibi karin olsun hayatta sirtin yere gelmez.

Tipi iyi sadece, kandaki östrojen mantıklı hareket etmesine izin vermiyor.

Aynı drama queen performansını mı izledik bilmiyorum. mixed signals'a hiç değinmiyorum.

Sırtında kaldırımın izi eksik olmaz bence.
Mesaj tarihi:
dale tamam hafiye gibi adamsın ama harbi o sorulan sorunun cevabını akıl edemedin mi?

veteriner amca da cidden kopmuş dünyadan. gerçeklik yoklayacak onu kesin.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...