Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 aehuhae ben de şimdi farkettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 daryl shane'ı kesse çoğh iyi olur çoğda iyi gözel olur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 http://i.imgur.com/OfCgD.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 5 bölümü izledim çok kötü hepsi. Son bölüm eh işte ama geçen sezona göre bu sezon acayip kötü kalmış. Bakalım ileriki bölümlerde reytingler düşerse belki geçen sezonki tempoya dönerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Dağlarda ovalarda takılarak olmuyor bu iş,bir şekilde şehre girmek zorunda kalmalılar tekrar.İlk sezonda şehir içindeki kovalamacalar falan çok iyiydi.Koca bölüm 3 tane zombi gördük... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Abi mouse emeklerim bu forumda harcanıyor. Yok size el yapımı reaction bundan sonra. Allahsızlar. http://i.imgur.com/b6jV8.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 son bölüm gayet güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 kasık masajı vardı bu bölümde. saçma sapan tripler sevişmeler heyecan namına bir piksel yoktu ya, kesinlikle zombi dizisi değildi 2x6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Son bölüm bokum gibiydi. Her karakterden ayrı ayrı tiksindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 ya aslında ben karakterler drama yada salak kadınlar değilde şu post apo ortamın olmamasından baydgımı farkettim hani geri kalan dünya boku yemiş haldeyken insanların böyle rahatça gezip tozmaları falan.şu çiftlik ortamında bi heidi eksik resmen. ayrıca japonun öyle hayvan gibi bıçagı varken tahtayla ugraşması falan.lorinin bahçeye işemesi gibiydi birde o eczanede bi bok kalmamış ztn.ne varsa bi çantaya doldurup bitirin işte.taksit taksit gitmenin anlammı nedir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 sandalye said: Son bölüm bokum gibiydi. Her karakterden ayrı ayrı tiksindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 bi bölüm aradan sonra dandikliğe geri dönüş yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Ne kadar gereksiz bi bölümdü şu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 (td) pört. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 KORNA LOL. Abi çatır çatır kabul etti aldatmasını ya ahahahahahaha. WHAT A TWIST. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 bölüm iyidi sex vardi. bide ciftcinin kizi gibi karin olsun hayatta sirtin yere gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 sandalye said: Son bölüm bokum gibiydi. Her karakterden ayrı ayrı tiksindim. +1 norman ımı 15sn bile göremedim ona yanarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Seele said: bölüm iyidi sex vardi. bide ciftcinin kizi gibi karin olsun hayatta sirtin yere gelmez. Tipi iyi sadece, kandaki östrojen mantıklı hareket etmesine izin vermiyor. Aynı drama queen performansını mı izledik bilmiyorum. mixed signals'a hiç değinmiyorum. Sırtında kaldırımın izi eksik olmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 dale tamam hafiye gibi adamsın ama harbi o sorulan sorunun cevabını akıl edemedin mi? veteriner amca da cidden kopmuş dünyadan. gerçeklik yoklayacak onu kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 dale adam resmen shane'e "ilk fırastta beni öldür" dedi. başka manası yok o hareketlerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Dale pedo terk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 abi çiftliğin etrafındaki çite güveniyorlar filan ama at yaldır yaldır geri ahıra kadar geri geldi. dasdasdasd Dale hayatı çözmüş, insanları çözmüş. tam bir life pro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 http://scifimafia.com/wp-content/uploads/2010/09/Resident-Evil-Movie-Imagex-1.jpg o çiti yıkarlar. yıkarlar demiyorum, yıkarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 at tespiti yerinde hakikaten. yaldır yaldır geliyor canına yandığım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 dale çok rererörö http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/660659_700b_v1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar