_Mikael_ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Ben diziyi seviyorum aslında apokaliptik şeyleri sevdiğim için ama başrol oyuncusuna bir türlü ısınamadım çok yapay geliyor bana adam. Ne o öyle hala kovboy gibi takılıyor falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 yumy said: Abi çok ilginç ya asdfsd diziyi oturayım keyif alayım diye izleyin lütfen yalvarırım lan..Keyif vermiyosa da izlemeyin bu kadar basit, keyif almak istedikten sonra zaten bulduğun her hataya bir kulp uydururabiliyosun. Herifler bir dizi çekiyor para kazanmak için, siz dizinin içini hayatın gizemini çözercesine kurcuklayıp, hatalar arama,kötüleme derdindesiniz,çok ilginç çok.. anlamakta zorluk çekiyorsunuz galiba , bu dizinin ilk sezonundan zaten acayip keyif almıştır burdaki çoğu kişi.dizinin bir anda bu kadar değişmesi bizi şaşırtan.koşan zombiler , bir anda koku muhabbetinin yalan olması falan.zombi dünyası bu , mantık aramak zaten saçmalık olur , bizim takıldığımız nokta başka idrak edemiyorsunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 sıcak suyun olması mantıklı da diğerleri neden olamsın? zobiler üretimi de durdurmuş değildir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Goarth said: benim anlamadığım Madem medeniyet gitti, madem elektrik , enerjisizlikten koskoca tesis havaya uçurulması gerekti, nasıl oluyorda dağ başındaki evde elektrik ve sıcak su var??? belgeselin birisinde insanlar bir anda dünyadan yok olsa geride kalanlara neler olur konusu işleniyordu. elektrik, büyük bir arıza çıkana kadar yıllarca üretilmeye devam edilebiliyor yeni kurulmuş barajlarda ve tesislerde insan olmadan. dağıtım hatları yumuşak karnı elektrik işinin. dizi bok gibi tartışmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Bu konu içeriğinde bile gerekli bilgi var. Geçen sezon bitiminde, dizinin yapımcısı yazarların işini beğenmediği için hepsini kovdu ve ikinci sezonu kendisinin yazacağını açıkladı.Şuan seyrettiğimiz bölümler yapımcı tarafından yazılan bölümler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 abi onu biliyorduk ztn.kimin yazdıgı önemli değil.isterse walking dead setinin çaycısı yazsın.ama kötü işte mesele o sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 begenmiyorsaniz izlemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 dizi gerçekten kötü. Çok mantıksız şeyler oluyor. Silah sesine üşüşürdü zombiler bu bölüm onu da unuttular, koku detayını unuttukları gibi. Kamera açısı değişince zombi sayısı azaliyor mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 http://4.bp.blogspot.com/_mmBw3uzPnJI/S_5H3Kd39tI/AAAAAAABSjE/zdxXES5l9p8/s400/Haters_Gonna_Hate_07.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 insanların izleyip beğenme hakkı olduğu gibi, izleyip eleştirme hakkı da var. beğenmiyorsanız izlemeyin demekte ilginç bir yaklaşım gerçekten. belki dizideki bir çok olayı ve sahneyi saçma buluyordur, ama bu onu diziyi izlemekten vazgeçirecek kadar fazla değildir. eğlendiği için de biraz izlemeye devam ediyordur. saçma diyenler hiçte hakkız değil yani. sen koskoca otobanı dürbünle izle ve 100lerce zombiyi 50 metre yaklaşınca farket:D ama izliyor muyum, evet izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 adamlar sırf bu dizi için forum açıyor bunları tartışıyor. burada millet bize niye tartışıyorunuz izlemeyin diyor. adam haklı topiki kilitleyip dağılalım. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 terra nova kadar kötü lan oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 yok daha o seviyede değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Bir dizi nasıl tavandan alınıp tabana indirilir çok iyi görüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 vallah izlerken geriliyorsam sorun yok dizi beni yeterince geriyor :D :D dünyanın bu hale nasıl geldiği hale sır herhalde yada ben kaçırdım o bölümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 dizinin en gerilimli kısmı opening credits. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Abi şu dizinin nesini beğeniyorsunuz? ilk 3 bölümü izledim ama klişeden , acaip saçma diyaloglardan başka bişi yok.. Daha sonra mı oturuyor bazı şeyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Dizinin yazarı değişmiş de böyle mi olmuş nasıl yani? Zaten çizgi roman uyarlaması değil miydi dizi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Oahahaaha dun cizgi romanlarina basladim bir anda 17. Cilte geldim, manyak bir seriymis. Elimden birakamadim be. Cizgi roman ile pek alakasi kalmiyor ilk bir iki ciltten sonra. birde ana hatlari ile karakterler benzer, ilerde ne olur bilemiyorum tabii belki degisik bir sira ile takip ediyorlardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 _Mikael_ said: Dizinin yazarı değişmiş de böyle mi olmuş nasıl yani? Zaten çizgi roman uyarlaması değil miydi dizi? çizgi roman ile dizinin karakterler ve birkaç olay dışında hiçbir bağlantısı yok. O bağlantı da ilk iki bölüm zaten, spo birde ikinci sezondaki vurulan Carl olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 spoylır Shane şişkoyu neden öldürdü ? Birlikte kaçamayacaklarını anlayıp zaman kazanmak için mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 abi 5 dk yerde oynaştılar, onun yerine koşsalar çoktan kaçmışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 LasT_SuRviVoR said: spoylır Shane şişkoyu neden öldürdü ? Birlikte kaçamayacaklarını anlayıp zaman kazanmak için mi ? aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 kaçta düşüyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 ilk sezonu izledim , dizide çok ağlaklık var iç sıkıyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar