Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Walking Dead (2010) - AMC

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

yumy said:

Abi çok ilginç ya asdfsd diziyi oturayım keyif alayım diye izleyin lütfen yalvarırım lan..Keyif vermiyosa da izlemeyin bu kadar basit, keyif almak istedikten sonra zaten bulduğun her hataya bir kulp uydururabiliyosun.
Herifler bir dizi çekiyor para kazanmak için, siz dizinin içini hayatın gizemini çözercesine kurcuklayıp, hatalar arama,kötüleme derdindesiniz,çok ilginç çok..

anlamakta zorluk çekiyorsunuz galiba , bu dizinin ilk sezonundan zaten acayip keyif almıştır burdaki çoğu kişi.dizinin bir anda bu kadar değişmesi bizi şaşırtan.koşan zombiler , bir anda koku muhabbetinin yalan olması falan.zombi dünyası bu , mantık aramak zaten saçmalık olur , bizim takıldığımız nokta başka idrak edemiyorsunuz..
Sosyal ağlarda paylaş

Goarth said:

benim anlamadığım

Madem medeniyet gitti, madem elektrik , enerjisizlikten koskoca tesis havaya uçurulması gerekti, nasıl oluyorda dağ başındaki evde elektrik ve sıcak su var???

belgeselin birisinde insanlar bir anda dünyadan yok olsa geride kalanlara neler olur konusu işleniyordu.

elektrik, büyük bir arıza çıkana kadar yıllarca üretilmeye devam edilebiliyor yeni kurulmuş barajlarda ve tesislerde insan olmadan. dağıtım hatları yumuşak karnı elektrik işinin.

dizi bok gibi tartışmaya gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

insanların izleyip beğenme hakkı olduğu gibi, izleyip eleştirme hakkı da var. beğenmiyorsanız izlemeyin demekte ilginç bir yaklaşım gerçekten. belki dizideki bir çok olayı ve sahneyi saçma buluyordur, ama bu onu diziyi izlemekten vazgeçirecek kadar fazla değildir. eğlendiği için de biraz izlemeye devam ediyordur. saçma diyenler hiçte hakkız değil yani. sen koskoca otobanı dürbünle izle ve 100lerce zombiyi 50 metre yaklaşınca farket:D ama izliyor muyum, evet izliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Oahahaaha dun cizgi romanlarina basladim bir anda 17. Cilte geldim, manyak bir seriymis. Elimden birakamadim be.

Cizgi roman ile pek alakasi kalmiyor ilk bir iki ciltten sonra. birde ana hatlari ile karakterler benzer, ilerde ne olur bilemiyorum tabii belki degisik bir sira ile takip ediyorlardir.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...