Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Walking Dead (2010) - AMC

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cystein said:

aynalitahir said:

Sallamamış, kursun yaralarından kaynaklanan ölümlerin %75'i kanın zehirlenmesiyle olur. Shell'in içi metal içeriyor çok fazla.

No kursun, ne zehirlenme.

Ha her şekilde geberip gitmesi lazım exsanguination'dan o ayrı.
aynı şeyi demişiz. adamın dediğini de benim dediğimi de okuyup anlayamamışsın.

adam diyo ki" kurşun delip geçmedi ne tatlı lan ölmez zaten"
been de diyorum ki"kurşun delip geçse daha iyi olurdu, asıl mermi içerde kalırsa sorun"

ok kib bye

ahah bir üst postu okumadan okuyunca öyle olmuş harbiden. Da sinirlenmene gerek yokmuş, don't be mad.
Mesaj tarihi:
EricCantona said:

Yahu herkes doktormuş, eğer insandaki kurşun yarasının üstünü sarıp yaşatmaya çalışıcaksan evet delip geçmesi daha iyi...
Ama yok kurşun fazla derine girmediyse steril bi şekilde kurşunu çıkarıp yarayı temizleyip sararsan tabiki ne kadar az girerse o kadar iyi.
O noktada kurşun zehirlenmesi en son düşünülücek olay, silahlı yaralamalarda insanlar kan kaybından veya iç organ hasarından ölür genelde kurşun zehirlenmesinden değil,ki vücudunun içinde saçma parçaları veya kurşunla hayatına devam eden insanlar var...

Kolda bacakta delip geçmesi iyidir kurşunu çıkartmak için oraları daha fazla parçalamana gerek kalmaz temizler sarar geçersin...

Kursunun kendisi sorun değil zaten, shell parçalarıyla yaşamalar sık yaşanan durumlar, bütün mesele kimyasal kısmı durumun. hayati organlara geldiginde zaten ya beyne yeterince oksijen gitmemesi yada exsanguination işte direkt.

Bu yüzden mermilerde hallow point, mushroom gibi bir ton farklılıklar var.

Ama salak av tüfeginin bir geyigi geçip çocuga saplanması gibi bir durum söz konusu bile değil, eger adam ex-marine sniper falan değilse
Mesaj tarihi:
Kurşun delip geçip arkadaki hedefi vurduğuna göre saçma atan dandik tüfeklerden bahsetmiyoruz demek ki.
Muhtemelen başrol kahramanımızın elindeki tarz bi tüfek var, dediğim gibi makul hikaye çocuğun derisini ucu ucuna geçmiş olması ve yüzeye çok yakın kalması merminin.
Ve yine tek parça mermi olduğu ve dağılmayacağı için çok zor kurşun zehirlenmesi muhabbeti.

Şunu da koyayım geyik olsun :D

http://www.youtube.com/watch?v=Hc3238mrz6E
Mesaj tarihi:

şu konuşuldu mu?

ilk sezonda walkerlar fark etmesin bunları diye zombi kanı, organına kendilerini buluyorlardı. Hatta yağmur yağdı da walkerlar bunları fark etti.

Bu bölümde arabanın altına girip saklanmaları yetti.

Mesaj tarihi:
ShadowFax said:

şu konuşuldu mu?

ilk sezonda walkerlar fark etmesin bunları diye zombi kanı, organına kendilerini buluyorlardı. Hatta yağmur yağdı da walkerlar bunları fark etti.

Bu bölümde arabanın altına girip saklanmaları yetti.

too late :D

sabonis said:

tutarsızlık var ama onu sevmiyom çok. geçmişte zombilerin yanlarından geçerken koku almasınlar diye kendilerini kana, dalağa, ciğere, bağırsağa boğdular. şimdi arabanın altındayken yani 1 metre uzağındayken koku alamıyor mu zombiler yani? ne bilim garip geliyor...

bi de ilk defa walker'ların bu kadar hızlı hareket ettiğini gördük heralde ormanda. daha önce bildiğin, gerçek anlamıyla walker'dılar. mal mal yavaş yavaş yürüyorlardı yani koştular neredeyse ormanda.
Mesaj tarihi:
Cystein said:

abi benim anlamadığım şu: kanla geçmiyo mu bu meret? ısırması mı gerekiyo illa. ulan sarışın karının ağzı gözü kulakları götü her yeri kan oldu. halen tripli tripli dolaşıyo öff püff diye. ağzının ortasına kuru ekmeğnen vurucan

aynı soruya daha önce de cevap yazmıştım yine yazayım ehehe

(spoiler sayılmaz)

walking dead evreninde :P insanlar ısırıldığı için zombi olmuyor. ölen herkes zombi oluyor yani normal yollardan da ölsen zombi oluyosun . ısırığın olayı bakteri gibi bişi heralde ısırılan kişiyi öldürüyor ölünce zombi oluyor.en azından çizgi romanda böle.

Mesaj tarihi:
çizgi romanda çocuk daha önemli bi karakterdi. ilk sezonda neredeyse çocuk yok gibi hatta dikkatli izlememiş birisi bu sezon "bu çocuk neerden çıktı la" bile diyebilir.çocukta potansiyel çok ama belki tv için uygun görmediler.üşüyoruz carl reyiz
Mesaj tarihi:
Şu zombi filmlerin de her şeyi geçtim de zombilerin ısırırken bildiğin 2 kilo et koparmasına hastayım. Lan adamın ağzında diş kalmamış bir kaplan bir aslan edasıyla avını parçalıyor :)
Mesaj tarihi:
Reklamları kadar iyi olsa güzel olacak dizi, hala idol şekli karakter yaratma çabası bir resident evil modellemesi seziyorum.Bakalım bu sezonuda izleyeceğim baya tepki aldılar zaten toparlar gibime geliyor.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...