Fistan Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 ağlamakta güzel bir duygu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 balon said: bu da bi yorum mesela. İşte evet, ama doğru değil ve saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 bir tek doğduğum gün ağladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Senin imza problem çıkarmasın sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Xaenin said: balon said: bu da bi yorum mesela. İşte evet, ama doğru değil ve saçma. tarzlara saygı duymuyosun. mozaik. gökkuşağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 ben 4-6 ayda bir aglarim, bi sebep bulurum aglamak icin, icin icin aglamak bildigin en guzel duygulardan bitanesi, yalniz uzucu bir olay icin degil tabi anlayan anlar ne demek istedigimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Fresco severim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 sağdaki cons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 önemli olan bir de ağlarken düşündürmek bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 hem duygu hem mantık çalışcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA çok güldüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 çılgın espriler yapmayın ya hassas adamım ağlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 ıssız adamı aç kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 monitörü kırarım diye korkuyorum sinirden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 ben de zeki müren dinleyip ağlıyormuşum öyle yazmış angutun biri buralarda bi yere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 o angut iyi tanıdığımızı bi kişimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 ben hiç görmedim ki o yazıyı kulağıma geldi sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Laorx said: bir tek doğduğum gün ağladım. adamlar uzi çekmiş gibi şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Mak müh bölümüne geç, her vize dönemi ağlarsın merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dastingoo Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 ağlamak böyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 bazen aileden 2 üst jenerasyondan birini kaybetsem de hüngür hüngür ağlasam diyodum gerçekten süper bi duygu ama dedemi kanserden 2009da kaybedince babamı tebessümlü gördüğümde error verip ağlayamamıştım. üst jenerasyon tam bi yeto artık sadece chuck'ta sarah ağladığında gözlerim dolar gibi oluyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 anneannen ölsün die mi bekliyordun lan? anneannem benim en sevdiğim aile üyemdi geçen sene öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simit Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 yaşlar kurur zamanla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Farinal said: anneannen ölsün die mi bekliyordun lan? anneannem benim en sevdiğim aile üyemdi geçen sene öldü yok ya istemem öyle bişey de, o en sevdiğin anneanne alzheimer geçirdiğinde sarılmak istediğin zaman bu kim!? kimsin sen diye panik yapıp evden kovmaya çalışırsa o şirin mutlu neşeli ve en sevdiğin insan yaşlı ve masum anneannen sana neler hissettirirdi mesela. anılarıyla beraber patlıyo herşey yani. üzülme de değil, ne boğazında bişey düğümlenebiliyo ne üzülebiliyosun duruma, bütün hissettiklerin içerden öpüyo haydiyyakşamlar diye garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 reyou said: ben 4-6 ayda bir aglarim cyborg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar