Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 arezzo789 said: Ben ve bir arkadaşımda denenmiştir.Teşekkürlerinizi su böreği olarak sunarsanız sevinirim çok acıktım. r_dof_enable 0 r_multithread 1 istersenizde com_maxfps 0 cg_drawfps 1 <3 Not:peynirli veya kıymalı farketmez. drawfps fpsyi gostermiyor mu? nasil hizlandiracak ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 snipe olayi zaten harita basina 1-2 sniper olabilsin diye zor yapilmis. herkes sniper olunca sacma oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezzo789 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Hergonan said: arezzo789 said: Ben ve bir arkadaşımda denenmiştir.Teşekkürlerinizi su böreği olarak sunarsanız sevinirim çok acıktım. r_dof_enable 0 r_multithread 1 istersenizde com_maxfps 0 cg_drawfps 1 <3 Not:peynirli veya kıymalı farketmez. Orda istersenizde dedim iste fpsyi artiran bisey diil yani maxfpsde oyle 0 yap sonsuz olsun drawfps fpsyi gostermiyor mu? nasil hizlandiracak ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 r_fastsky komutu var mı oyunda varsa deneyin fps attırır o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 grafikler farmville e dondu zaten. daha kasmaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 ahahaha farmville Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 gecko said: r_fastsky komutu var mı oyunda varsa deneyin fps attırır o baktım yko fastsky.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 S-H said: niggaknow said: oyunu torrentden indirdim. zombie olayını aktif etmenin bir yolu yok herhalde sanırsam. oyun bitirmeden açmak için bişeyler varmışcollector's editionla geliyor direk, o degil mi zombi olayi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 hayır normalde de var adsf oyun bitince; spo spo spo kennedy ile oynadığımız zombie olayı geliyor sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Oyun beklediğimden iyi çıktı başka bir başlıkta almayın konsol FPS si demiştim kontroller ve silah tepmeleri sandığım kadar kötü olmamış. O mesajımı da editleyemiyorum öyle kaldı artık ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Penthesilea said: S-H said: niggaknow said: oyunu torrentden indirdim. zombie olayını aktif etmenin bir yolu yok herhalde sanırsam. oyun bitirmeden açmak için bişeyler varmışcollector's editionla geliyor direk, o degil mi zombi olayi? yok, normalde normal kutuyla birlikte geliyor (Aktive edince) bi kac cracker aktif etti orlydb'e bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezzo789 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Komikmis farmville benzetmesi -.- yakinda mario diyende cikar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 An itibariyle bitirdim. derin spoilerMW serisinin tadını vermedi diyebilirim. Hatta gerçeklik duygusunu o kadar kaybettirdi ki bana, MW'a hasta kalan ben bunda oha yuh artık falan der oldum. Özellikle füzeyi roketle indirmemiz, ne hikmetse düşen her helikopter'den kurtulmamız, düşmanların liderleriyle birebir takılırken salak gibi bize odaklanmaları akabinde arkadan gelen bizim elemanın lideri öldürmesi falan. Aşırı abartı saçma. MP'ı denemedim, deneyeceğim. Yine de Hong Kong, Vietnam bölümleri fena değil. MW serisini oynamamış biri olarak oynarsanız oyun gayet güzel gelebilir ancak MW serisinden doğan beklentiyle oynadığınızda biraz hayal kırıklığı yaşamanız olası. Konu itibariyle ise resmen propaganda olmuş. Konunun özeti : fucking communists Konunun ikinci özeti : Hudson is fucking cool Konunun üçüncü özeti : Ha ha! We win, you lose fucking communists. edit: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 dean çüş insan spoiler koyar oha oyunun sonunu yazmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GotterdammerunG Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 hepinizin beraber oynadığı bi server var mı arkadaşlağ? ben shish kebab TURKIYE bi server buldum orda oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 bok gibi bir oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Engin bilgi paylaşımın için teşekkür ederiz .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 yeni oynuyorum. Veteran kasiyim bakalim nasil olucak dedim. kan aliyor suan. supermis oyun (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 PS3 ve X-Box'a patch çıkmış dün yada bu sabah falan. PC hala yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 noob sorusu: modern warfare 2 yada black ops tan birini alacağım. online oynamak için illa orjinal oyuna sahip olmak gerekiyor mu? yine online olarak hangisi daha çok oynanıyor, counter mantığıyla düşünecek olursak mw2 = cs1.5, ops=cs1.6 gibi mi? yoksa multiplayer olarak birbiriyle tamamen alakasız iki oyun mu? piyasada iki oyun da 120tl, ikisini birden alamayacağıma göre birinden birini seçmem gerek. aydınlatırsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 mw2 alma, activision eski oyunlara update/support falan yapmıyor pek. buna ek olarak baya bi aimbot wallhack var mw2 multi de.. black ops al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 online icin orjinal lazim. mw2 icin alteriwnet nosteam vac disable falan filan var ama ikide bir patchleniyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezzo789 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Ayak üstü ilk black ops montageım :) http://www.youtube.com/watch?v=xhGNEHXrGpw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 ahah ps3 de oynadıktan sora şu video bi acaip geldi lan oyun stili açısından biz daha sakin sakin takılıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 bide şarkı rezalet hiç olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar