arezzo789 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 error bu işte ^^ http://img560.imageshack.us/img560/7880/adszub.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Makbule said: can alıcı soru niye rus versiyonu bu kadar düşük fiyat olarak ? çünkü modern warfare 1'den itibaren oyunda sürekli ruslara karşı cephe aldığımızdan ötürü, ve özellikle mw2'deki no russian bölümünden sonra oyun Rusya'da çok büyük tepkiler aldı. Hatta neredeyse hiç satmıyor bile dünyanın diğer bölgelerine göre, O yüzden adamlar böyle bir fiyat politikası ile pazarı tekrar kazanmak istiyor olabilirler, çünkü yine bir yerde okuduğuma göre Activision firma olarak oralarda kazanamıyormuş asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Ayrıca accountu sabit mailiniz üzerine zimmetleyebilirsiniz. Böylelikle karşıdaki adam Steam accountunuza hacı koysa bile sabit ve onaylanmış mailinizi değiştiremeyeceğine göre siz şifre yenileme işlemi yaparak accountunuzu geri alabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezzo789 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Bence yeni bi konu açsın biri yaa.''Black ops rus cd key alanlar'' diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 DarKRideR said: Makbule said: can alıcı soru niye rus versiyonu bu kadar düşük fiyat olarak ? çünkü modern warfare 1'den itibaren oyunda sürekli ruslara karşı cephe aldığımızdan ötürü, ve özellikle mw2'deki no russian bölümünden sonra oyun Rusya'da çok büyük tepkiler aldı. Hatta neredeyse hiç satmıyor bile dünyanın diğer bölgelerine göre, O yüzden adamlar böyle bir fiyat politikası ile pazarı tekrar kazanmak istiyor olabilirler, çünkü yine bir yerde okuduğuma göre Activision firma olarak oralarda kazanamıyormuş asdf Civ V, Fifa falan başka dağıtımcıların oyunlarında da bu Rus key olayı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Patch'i bu haftasonuna kadar yetiştirmeye çalışıyorlarmış: http://twitter.com/pcdev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 DarKRideR said: Makbule said: can alıcı soru niye rus versiyonu bu kadar düşük fiyat olarak ? çünkü modern warfare 1'den itibaren oyunda sürekli ruslara karşı cephe aldığımızdan ötürü, ve özellikle mw2'deki no russian bölümünden sonra oyun Rusya'da çok büyük tepkiler aldı. Hatta neredeyse hiç satmıyor bile dünyanın diğer bölgelerine göre, O yüzden adamlar böyle bir fiyat politikası ile pazarı tekrar kazanmak istiyor olabilirler, çünkü yine bir yerde okuduğuma göre Activision firma olarak oralarda kazanamıyormuş asdf red alert 2 şimdiki zamanda çıksaydı ne olurdu acaba. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 kazanamamasının bir sebebi de rusların allahı bile korsan. adamlar napıyor ediyor orjinal key almadan giriyorlar bir yolunu bulup. bari 15 dolar alalım nasılsa her türlü oynayacaklar, kırıp edip uğraşmak istemeyenler o kadar versin mantığıyla sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 bir de iki çift lafım olacak fizbana: o last stand perki bi bana söküyor dimi!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 second chance miydi yoksa buradaki adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 goldbären said: kazanamamasının bir sebebi de rusların allahı bile korsan. adamlar napıyor ediyor orjinal key almadan giriyorlar bir yolunu bulup. bari 15 dolar alalım nasılsa her türlü oynayacaklar, kırıp edip uğraşmak istemeyenler o kadar versin mantığıyla sanki. tabii bu da sebep olabilir asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Stuttering sorunum devam ediyor. İnternetteki her "fix" sorunu daha da kötüleştiriyor. Saçlarımı yolacağım artık ya. 100 patch oldu, hala halledemedin mi Treyarch? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 goldbären said: bir de iki çift lafım olacak fizbana: o last stand perki bi bana söküyor dimi!!!!ahahaha cok eglendirdi beni bu dün aksam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 bi mw2 nin grafiklere bakiyorum bi bunun. abi devrim gibi kaliyo mw2 black cops un yaninda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 treyark quake 3 enginei kullaniyor ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 ulan nuketown'da tüm mankenlerin kafasını uçurunca sadece müzik çalmaya başlıyomuş. biz de zombi olacaklar saldıracaklar sanmıştık, sürpriz diyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 önceki sayfadaki mw2 vidyosunu izledim de adamlar harita yapmış, buradakiler ne isimlendiremiyorum. Bu kadar kötü olabilir, harita spawn point'leri. Ya aslında diyorum ki, konsolda fps oynanmaz ulan cheat'den PC'de oynanmıyor ki. (neyse ki daha o duruma gelmedik, ama yakındır) "Found a "fast XP " server, actually quiet a few of them, Got 30,000 xp per kill. So do the math, this was on Nuketown 24/7 and no score or time limit." said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 indi geliyorum len dağılın!!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 yanlış yere attım lan mesajı fadsf neyse o zaman ne kadar bu black ops sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 single'ı da bitirdim, harikaydı bence hani bilmiyorum ama sanırım MW2'den daha iyi, en azından ben daha çok sevdim. Bu arada; Woods Woods'a çok yazık oldu lan, aslında ölmemiş olsun falan bir şekilde geri gelsin :( Feci sevdim karakteri, Multi'yi de 2 gündür oynuyordum da mapler çok kötü ya, genel olarakta kötü aslında, Hani MW2'nin yarısı olamaz bence multisi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 mw2'nin single'ı da daha iyiydi bence, hikaye fln sonlara doğru toparlıo black ops'da öncesi yaramaz pek, özellikle MW2'deki Amerika, alışveriş merkezi fln çok orjinal ve süper bölümlerdi. Ama bunda öyle diyebileceğim herhangi bir bölüm yok. Belki uçakla talimat bölümü olabilir ancak o da çok kısaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Abi sadece müzikler bile MW2 ve MW1'i en iyi yapar yani. Müzisyeni muhteşem yani. Black Ops'un composer'ını arka mahalleden bulmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makbule Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 oyunda resmen mevlüt dinçe tüm activision olanaklarını açmışsında oyun yap demişsin havası var, modern warfare deki gibi en iyi adamlara en iyi olanakları vermişsin gibi olmamış yetememişler bence, tamam iyi ama warfare lerle karşılaştırılamaz bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 hangi serverdasınız olm, hiç Türk serverı yok paso Danimarka en iyi pingte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar